0 producten € 0,00

Placemats bedrukken: papier en gelamineerd

  • Al vanaf 25 stuks te bestellen
  • Spoed levering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander horeca drukwerk.

placemats bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Papieren placemats bedrukken

papieren placemats bedrukken

De goedkope placemats van Reclameland zijn ideaal voor het publiceren van het menu en het maken van reclame in uw restaurant of (eet)café. Papieren placemats bedrukken we enkel- of dubbelzijdig full colour en altijd op A3 formaat. U hebt de keuze uit diverse papiersoorten en afwerkingen. Zijn de placemats voor eenmalig gebruik? Dan adviseren wij onze 100 grams mat mc. Op zoek naar andere formaten en afwerkingen? Kijk dan bij onze flyers.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Placemat maken en ontwerpen

Zelf een placemat maken en ontwerpen? Dat kan in onze gratis online ontwerptool. Maak bijvoorbeeld een placemat met foto of voorzie de placemat van een heerlijk seizoensmenu. Zodra u uw ontwerp heeft goedgekeurd, gaan wij uw placemat maken. Online placemats maken en ontwerpen was nog nooit zo makkelijk!

Zelf placemat laten bedrukken

Een placemat bedrukken met foto, een gepersonaliseerde placemat of een placemat met kleurplaat. U bepaalt wat we op uw placemats drukken. Zowel ons recyclingpapier als lasergeschikt bankpost zijn goed in te kleuren met potloden en stift. Ideaal om uw jongste gasten bezig te houden en de volwassenen rustig te laten eten.

Placemats vaker gebruiken?

Zoekt u placemats die vaker te gebruiken zijn? Dan adviseren wij ons 115 of 234 grams water- en scheurvast papier. Dit materiaal neemt geen vocht op en is goed afneembaar met een vochtig doekje. Daarnaast kunt u kiezen voor een zwaardere papiersoort met een hoogglans of mat laminaat. Deze afwerkingsvormen beschermen de bedrukking tegen krassen en vlekken. Bovendien is dankzij de afwerking de placemat voorzichtig af te nemen met een licht vochtige doek. Let op: nattigheid kan alsnog via de zijkanten in het papier trekken.

placemat laten bedrukken

Meer horeca drukwerk

Naast placemats bedrukken we nog veel meer horecabenodigdheden. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: