0 producten € 0,00

Polo drukken: goedkoop en eigen ontwerp

Laat een polo drukken met eigen logo, foto of tekst en val op. Onze premium heren en dames poloshirts bestaan voor 100% uit katoen. Kies uit verschillende kleuren en pasvormen. Aangezien iedereen een andere maat heeft zijn onze polo's verkrijgbaar in maat S tot XXL. Goedkoop een polo laten bedrukken bij Reclameland gaat altijd razendsnel.

Of het nu voor een zakelijk evenement is of voor een verjaardagspartijtje: met het drukken van polo's bij Reclameland wordt u altijd opgemerkt.

  • 7 verschillende kleuren
  • Ook met witte inkt te bedrukken
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere bedrukte kleding.

polo bedrukken

Kies het soort polo:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Polo bedrukken met logo

polo shirt bedrukken

Onze premium heren en dames polo's bedrukken wij op onze digitale persen. Wij drukken op de voorkant, de achterkant of de borst. Ook een polo bedrukken met een combinatie van deze opties behoort tot de mogelijkheden!

De bedrukte polo’s mogen in de wasmachine op 40 graden. Let op: vanwege de opdruk niet geschikt om te strijken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Een polo bedrukken we op poloshirts van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom, een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie.

Kwaliteit bedrukte polo's

Onze bedrukte polo’s zijn heerlijk om te dragen, bestaan uit 100% katoen en zijn gemaakt van maar liefst 180 grams stof. Verder zijn ze voorzien van een ribkraag, rib-mouwuiteinden en zijspietjes aan de linker- en rechterkant ter hoogte van de middel. Ook maak je ze gemakkelijk dicht met de 3-knoops-sluiting.

polo laten bedrukken

Gewicht

wit: 170 g/m2

kleur: 180 g/m2

Materiaal

100% katoen

Polo bedrukken: bestanden aanleveren

Om de kleding zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wenst u de polo met een foto te bedrukken, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Wij drukken uw ontwerp zoals u deze bij ons aanlevert. Wilt u bijvoorbeeld een logo in het midden van de polo op borsthoogte laten drukken? Dan levert u een bestand aan waarbij het ontwerp zich bovenin het bedrukbaar gebied bevindt.


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig

Polo laten bedrukken: vanaf 1 stuk

Een polo laten bedrukken bij Reclameland? Dan wordt uw eigen ontwerp in full color op de poloshirts getoond. Deze polo's worden digitaal bedrukt, dit heeft als groot voordeel dat ze al vanaf 1 stuks te bestellen zijn! Ook een spoedlevering van 2 werkdagen is mogelijk bij ons. Kies voor een bedrukking op de voorkant, achterkant, borst of een combinatie van deze locaties. Zo laat iedereen polo bedrukken naar zijn of haar wensen!