0 producten € 0,00

Polo drukken: goedkoop en eigen ontwerp

Laat een polo bedrukken met een eigen foto of tekst. Onze premium dames en heren poloshirts bestaan 100% uit katoen. Goedkoop een polo laten bedrukken: bij Reclameland gaat altijd razendsnel.

Of het nu voor een zakelijk evenement is of voor een verjaardagspartijtje: met het drukken van polo's bij Reclameland wordt u altijd opgemerkt.

nieuw Laat nu uw logo borduren op een polo!

Start met bestellen »

  • 7 verschillende kleuren
  • Full colour bedrukking
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere bedrukte kleding.

polo bedrukken

Kies het soort polo:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Polo bedrukken

polo shirt bedrukken

Onze premium dames en heren polo’s bedrukken wij volledig full colour op onze digitale persen. De bedrukking is mogelijk op de voorkant, achterkant of op de borst. Ook een polo bedrukken met een combinatie van deze opties behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor een logo of tekst met weinig detail. Maar ook foto's of andere afbeeldingen horen tot de mogelijkheden. Zo laat u eenvoudig een polo bedrukken die aan al uw wensen voldoet!

De bedrukte polo’s mogen in de wasmachine op 40 graden. Let op: vanwege de opdruk niet geschikt om te strijken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kwaliteit polo's

De polo’s van Reclameland zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom, een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie.

Onze premium polo’s zijn heerlijk om te dragen, bestaan uit 100% katoen en zijn gemaakt van maar liefst 180 grams stof. Verder zijn ze voorzien van een ribkraag, ribmouwuiteinden en zijsplitjes aan de linker- en rechterkant ter hoogte van de middel. Ook maakt u ze gemakkelijk dicht met de 3-knoops-sluiting.

De bedrukte polo’s mogen in de wasmachine op 40 graden. Let op: vanwege de opdruk niet geschikt om te strijken.

polo laten bedrukken

Kleuren

Heren:
wit zwart deep-navy rood azure-blue sky-blue

Dames:
witzwartdeep-navypaarslichtroze

Gewicht

wit: 170 g/m2

kleur: 180 g/m2

Materiaal

100% katoen

Polo bedrukken: bestanden aanleveren

Om de kleding zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wenst u de polo met een foto te bedrukken, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Uw ontwerp komt op de polo zoals u deze bij ons aanlevert. Wilt u bijvoorbeeld een logo in het midden van de polo op borsthoogte laten drukken? Dan levert u een bestand aan waarbij het ontwerp zich in het midden van het bedrukbare gebied bevindt


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig

Polo laten bedrukken: vanaf 1 stuk

Een polo laten bedrukken bij Reclameland? Dan wordt uw eigen ontwerp in full color op de poloshirts getoond. Deze polo's worden digitaal bedrukt, dit heeft als groot voordeel dat ze al vanaf 1 stuks te bestellen zijn! Ook een spoedlevering van 2 werkdagen is mogelijk bij ons. Kies voor een bedrukking op de voorkant, achterkant, borst of een combinatie van deze locaties. Zo laat iedereen polo bedrukken naar zijn of haar wensen!

Borduren met logo

Naast het bedrukken van een polo kunt u ook kiezen voor het borduren. Hierbij wordt uw ontwerp met garen op de stof geborduurd. Hierbij heeft u de keuze uit liefst 15 verschillende kleuren! Het voordeel ten opzichte van een bedrukking, is dat het borduren over het algemeen langer mooi blijft.

U kunt kiezen uit maar liefst 15 verschilldende draadkleuren. Elke kleur heeft een eigen kleurcode, deze ziet u staan in de laatste kolom. Staat in uw bestand een kleur welke niet in onderstaand overzicht staat? Geen probleem, met onze garenkast van meer dan 300 verschillende kleuren is er altijd een kleur die bij uw ontwerp past! Meer informatie over het borduren het en aanleverspecificaties vindt u in onze informatiesheet. Download hier »

Heeft u vragen over het borduren of het bedrukken van polo's? Wij staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen!