0 producten € 0,00

Polo bedrukken

  • Vele kleuren
  • In alle gangbare maten
  • Gratis verzending
polo bedrukken

Kies het soort polo:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope polo's bedrukken

polo's bedrukken

Onze premium heren en dames poloshirts worden gedrukt door middel van zeefdruk. U kunt zowel voor, achter, op de mouw en op de borst uw eigen ontwerp plaatsen. Hierbij zijn combinaties geen enkel punt, zodat het kledingstuk geheel naar uw wens is.

De polo’s mogen in de wasmachine op 40 graden. Let op: vanwege de opdruk niet geschikt om te strijken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Al onze poloshirts zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom, een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie.

Kwaliteit

Onze polo’s zijn heerlijk om te dragen, bestaan uit 100% katoen en zijn gemaakt van maar liefst 180 grams stof. Verder zijn ze voorzien van een ribkraag, rib-mouwuiteinden en zijspietjes aan de linker- en rechterkant ter hoogte van de middel. Ook maak je ze gemakkelijk dicht met de 3-knoops-sluiting.

polo's bedrukken

Gewicht

wit: 170 g/m2

kleur: 180 g/m2

Materiaal

100% katoen

Bestanden aanleveren

Om de kleding zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Soorten bedrukkingen

Uw kleding is zowel digitaal als door middel van zeefdruk te voorzien van uw eigen ontwerp. Digitaal wordt veelal gebruikt voor kleinere oplages en zeefdruk voor grotere oplages.

Het zit zo: Bij zeefdruk zijn de kosten per kledingstuk lager, maar zijn de opstartkosten hoger dan bij digitale druk. De opstartkosten zijn lager bij digitale druk, maar de kosten per kledingstuk die daarbij opkomen, zijn hoger.

Of er verschil zit tussen de mogelijkheden van beide technieken? In het geval van zeefdruk gebruiken wij in de regel het PMS (Pantone Matching System). Dit houdt in dat tot 4 kleuren kunnen worden gebruikt in uw ontwerp. Dit kan elke kleur zijn, maar wel met een limiet van maximaal vier verschillende kleuren.

Voor een full colour (alle kleuren) bedrukking wordt doorgaans een digitale druktechniek gebruikt. Dit betekent dat wij elke kleur in het ontwerp dat u aanlevert kunnen drukken.

Wilt u een full colour bedrukking bij zeefdruk? Dit is mogelijk, neem dan contact met ons op via e-mail of naar naar 0800-0025.