0 producten € 0,00

Rouwkaarten drukken en printen

Meer informatie

  • Altijd snel geleverd
  • Optioneel met enveloppen
  • Gratis verzending
rouwkaarten drukken

Kies een product:

Rouwkaarten bestellen

rouwkaarten

Reclameland heeft een speciale service voor rouwkaarten drukken. U wilt ze goed gedrukt en snel afgeleverd hebben. Daarom krijgen deze special kaarten altijd voorrang in onze drukprocessen. Daarnaast worden ze met DHL express-service verzonden, zodat u de gedrukte rouwkaarten zo snel mogelijk ontvangt.

Altijd de snelste levering

Als u vandaag rouwkaarten zonder afwerking voor 20.00 uur bestelt, dan heeft u de rouwkaarten de volgende werkdag al voor 11.00 uur in huis. Veel van onze producten kunnen ook op zaterdag worden geleverd. Indien mogelijk, dan is deze optie in het bestelproces te kiezen.

Als u zelf geen bestand kan maken voor een rouwkaart, neemt u dan contact op met ons. Wij kunnen u adviseren en helpen met de opmaak.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Afgewerkt naar uw wensen

Onze rouwkaarten zijn gevouwen, ongevouwen en zowel op A5 als A6 formaat beschikbaar. Verder kunt u kiezen voor een full colour of PMS bedrukking. Eén zijde full colour en de andere zijde PMS is ook mogelijk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voorop de kaart kwalitatief een foto in kleur drukken met op de achterzijde een tekst in PMS.

Verder kiest u uit een luxe 350 grams of 300 grams papiersoort en hoogwaardige afwerking. Hierdoor krijgt u een kwalitatieve kaart waaraan de aandacht is besteed die het verdient.

Rouwenveloppen

Rouwenveloppen meebestellen

Reclameland biedt u de mogelijkheid om gelijk enveloppen met uw rouwkaarten mee te bestellen. Het materiaal van de enveloppen is 100 grams wit en ze hebben een gomsluiting (natklevend).

Deze speciale enveloppen hebben een grijze rand van 1,5 mm die aan alle zijdes 1 cm van de rand zit. De gebruikte kleur voor deze grijze rand is een percentage van Pantone Process Black U.