0 producten € 0,00

Rouwkaarten drukken

Meer informatie

  • Altijd snel geleverd
  • Optioneel met enveloppen
  • Gratis verzending
rouwkaarten drukken

Kies een product:

Rouwkaarten bestellen

rouwkaarten

Rouwkaarten wilt u natuurlijk goed gedrukt en snel geleverd hebben. Een rouwkaart maken wij dan ook altijd met voorrang in onze drukkerij. Daarnaast verzenden we de kaarten met DHL express-service, zodat u uw gedrukte rouwkaarten zo snel mogelijk ontvangt.

Rouwkaarten snel in huis

Gaat u rouwkaarten bestellen? Als u vandaag rouwkaarten zonder afwerking voor 20.00 uur bestelt, dan heeft u ze de volgende werkdag voor 11.00 uur in huis. Veel van onze producten kunnen ook op zaterdag worden geleverd. Als dit ook bij uw kaarten is, dan is deze optie tijdens het bestelproces te kiezen.

Rouwkaarten maken

Wilt u een rouwkaart maken, maar heeft u zelf geen bestand voor een rouwkaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u adviseren en helpen met de opmaak. Dan kunt u daarna uw rouwkaarten bestellen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Rouwkaarten drukken

Rouwkaarten maken we zowel gevouwen als ongevouwen op A5- en A6-formaat. Verder kunt u kiezen voor een full colour of PMS bedrukking. Eén zijde full colour en de andere zijde PMS is ook mogelijk. Rouwkaarten drukken wij op 300 grams recyclingpapier of 350 grams mat mc. De keuze is aan u.

Verder kiest u uit een luxe 350 grams of 300 grams papiersoort en hoogwaardige afwerking. Hierdoor krijgt u een kwalitatieve kaart waaraan de aandacht is besteed die het verdient.

Rouwenveloppen

Rouwenveloppen bestellen

Reclameland biedt u de mogelijkheid om enveloppen met uw rouwkaarten mee te bestellen. De enveloppen hebben een gomsluiting (natklevend) en zijn 100 grams wit. Onze rouwenveloppen hebben een grijze rand van 1,5 mm die aan alle zijdes 1 cm van de rand zit. De gebruikte kleur voor deze grijze rand is een percentage van Pantone Process Black U.