0 producten € 0,00

Rouwkaarten drukken

Meer informatie

  • Altijd snel geleverd
  • Optioneel met enveloppen
  • Gratis verzending
rouwkaarten drukken

Kies een product:

Rouwkaarten bestellen

rouwkaarten

Rouwkaarten wilt u natuurlijk goed gedrukt en snel geleverd hebben. Rouwkaarten hebben bij ons dan ook altijd voorrang in onze drukkerij. Daarnaast versturen wij de kaarten gratis met een DHL Express-service, zodat u de kaarten zo snel als mogelijk in huis heeft.

Rouwkaarten snel in huis

Gaat u rouwkaarten bestellen? Als u de rouwkaarten vandaag nog voor 20.00 uur bestelt, dan produceren en versturen wij dezelfde dag nog! Dat betekent dat u, combinatie met de gratis DHL Express-service, de rouwkaarten de volgende werkdag voor 12.00 al ontvangt. Daarnaast is in sommige gevallen zelfs nog een levering op zaterdag mogelijk. Als dit mogelijk is in uw geval, kunt u dit selecteren in het bestelproces.

Rouwkaarten maken

Wilt u een rouwkaart maken, maar heeft u zelf geen bestand voor een rouwkaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren en helpen graag met de opmaak. Dan kunt u daarna uw rouwkaarten bestellen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Rouwkaarten drukken

Rouwkaarten maken we zowel gevouwen als ongevouwen op A5- en A6-formaat. U kunt kiezen voor een full colour bedrukking of de optie waarbij één zijde zwart-wit bedrukt wordt en de andere zijde full colour. Met de keuze uit maar liefst 12 verschillende papiersoorten stelt u zelf eenvoudig een rouwkaart naar uw wensen samen.

Rouwenveloppen

Rouwenveloppen bestellen

Reclameland biedt u de mogelijkheid om enveloppen met uw rouwkaarten mee te bestellen. De enveloppen hebben een gomsluiting (natklevend) en zijn 100 grams wit. Onze rouwenveloppen hebben een grijze rand van 1,5 mm die aan alle zijdes 1 cm van de rand zit. De gebruikte kleur voor deze grijze rand is een percentage van Pantone Process Black U.