0 producten € 0,00

Sandwichborden bedrukken

Per sandwichbord krijgt u 2 bedrukte platen, compleet met boorgaten en tie wraps.

  • Al vanaf 1 stuks
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
sandwichborden bdrukken

Kies een formaat sandwichbord:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope sandwichborden bedrukken

sandwichborden bedrukken

Of u nu een evenement wilt aankondigen, een aankomende beurs onder de aandacht wilt brengen of de ogen gericht wilt hebben op een mooie aanbieding: een sandwichbord kan het allemaal. Ze zijn ook nog eens relatief goedkoop, prettig als u een beperkt budget heeft. U mag per sandwichbord 2 verschillende ontwerpen aanleveren!

Onze sandwichborden worden gemaakt van het lichte, maar toch stevige materiaal kanaalplaat, ook wel Buplex genoemd. We bedrukken de kanaalplaat rechtstreeks met UV inkten, deze zijn zowel water als UV bestendig. De borden kunnen langere tijd buiten staan zonder aangetast te worden door regen, zon of vorst. Bij uitstek geschikt voor buitenreclame dus.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bevestigen van sandwichborden

Sandwichborden worden altijd aan elkaar bevestigd om een paal heen (dit kan bijvoorbeeld een verkeersbord, lantaarnpaal of vlaggenmast zijn). Om het u makkelijk te maken, zijn de platen aan beide zijden voorzien van enkele boorgaatjes. Hier doorheen bevestigt u de bijgeleverde tiewraps. Voor het mooiste resultaat knipt u het reststuk van de tiewrap na bevestiging af.

Mogelijk heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van sandwichborden. Dit verschilt per gemeente. Reclameland maakt enkel uw kwalitatieve sandwichpanelen; u bent zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van vergunning als deze vereist is. Daarnaast is het uw eigen verantwoordelijkheid om de borden zodanig te monteren dat de verkeersveiligheid niet in gevaar komt.

kanaalplaat bedrukken

Sandwichborden materiaal

Kanaalplaat wordt ook wel buplex genoemd en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. 3,5 mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. Kanaalplaat is licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een polypropyleen kern. Onder andere makelaarsborden worden van dit materiaal gemaakt. Belangrijk om te weten is dat witte gedeelten in uw afbeelding niet bedrukt worden op het materiaal.

Kanaalplaat overzicht

Zie hier een overzicht van ons kanaalplaat.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Kanaalplaat

kanaalplaat 3,5 mm bedrukken
3,5 mm 680 g/m2 100 x 140 cm
outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: