0 producten € 0,00

Servetten bedrukken met logo of tekst

De servetten bestelt u in kleine en hoge oplages én zoals u van Reclameland gewend bent, altijd met gratis verzending!

  • 2 verschillende materialen
  • Full colour of PMS bedrukking
  • Gratis verzending

Op zoek naar meer drukwerk? Neem snel een kijkje bij ons overige horeca drukwerk.

servetten bedrukken

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Servetten bedrukken met naam of logo

servetten bedrukken

Bij Reclameland kunt u eenvoudig en snel servetten bedrukken met een logo of tekst. Deze servetten zijn niet alleen handig bij een hapje of een drankje, maar door de eigen bedrukking ook een subtiel promotiemiddel. Dit maakt de bedrukte servetjes ideaal voor horecagelegenheden! Van het gebruiken in restaurants tot cafés tot op verjaardagen en bruiloften, de bedrukte servetten komen altijd van pas.

De bedrukking voor op de servetten kan op 4 verschillende locaties worden geplaatst. Van een kleiner logo van 5 x 4 cm tot een bedrukking van 33 x 33 cm over het gehele oppervlakte van de servet. Er zijn mogelijkheden voor zowel het bedrukken van een enkelzijdige CMYK full colour als PMS bedrukking. Hiermee bepaalt u zelf of er een klein en subtiel logo geplaatst mag worden, of een uitbundige bedrukking over het volledige oppervlakte.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Servetten met logo bestellen

De bedrukte servetten van Reclameland zijn verkrijgbaar in twee verschillende materialen. Onze basic servetten worden gemaakt van een 3-laags tissue materiaal en onze premium servetten van een hoogwaardig Airlaid materiaal. Het Airlaid materiaal voelt aan als een zacht textielmateriaal en heeft een fijne linnenstructuur. Dit materiaal is tevens extra sterk en vochtabsorberend. Beide materialen zijn onschadelijk voor eet- en drinkwaren en zijn dan ook chloorvrij gebleekt. De gebruikte inkten voor de bedrukking zijn op waterbasis, waardoor de servetten milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon (050 8700 130) of ons contactformulier. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

servetten met logo

Meer horeca drukwerk

Naast servetten bedrukken we veel meer horeca drukwerk. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: