0 producten € 0,00

Spatscherm bestellen

  • Glashelder, 100% transparant
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander houd afstand drukwerk.

spatscherm bestellen

Kies een spatscherm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop spatscherm bestellen

spatscherm bestellen

Als ondernemer wilt u er alles aan doen om uzelf, uw klant en eventuele medewerkers zo goed als mogelijk te beschermen tegen besmetting. Een spatscherm bij de kassa, of eventuele andere balie waar u in contact komt met mensen, zorgt ervoor dat het risico op besmetting flink wordt verkleind. Of u nu in een supermarkt, een kledingwinkel of ander soort bedrijf werkt, een plexiglas afscheidingswand is een eenvoudige en effectieve oplossing.

  • Glashelder plexiglas (5mm)
  • Handzaam formaat
  • Inclusief staanders

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Voordelig anti-virus scherm

Het plexiglas spatscherm bestelt u snel en eenvoudig bij Reclameland! Het kuchscherm wordt standaard geleverd met twee bijpassende driehoek-vormige staanders, zodat het voor vrijwel iedere kassa of balie gemakkelijk te gebruiken is. Eenvoudig in elkaar te schuiven en dus direct te gebruiken!

Plexiglas spatscherm bestellen

De spatschermen worden onbedrukt geleverd en is verkrijgbaar in 1 formaat dat voor vrijwel iedere kassa of balie ingezet kan worden: 100 x 75 cm. U ontvangt drie onderdelen: het spatscherm zelf en 2 driehoek-vormige staanders. Gemaakt van 5 mm dik glashelder plexiglas, waardoor het contact met degene aan de andere kant van het hoestscherm persoonlijk blijft.