0 producten € 0,00

Speelkaarten doosje bedrukken en maken

Bedruk het speelkaarten doosje met het logo van uw bedrijf, productinformatie of met een leuke foto. U bepaalt zelf wat wij op het doosje met deksel drukken.

  • Altijd full colour bedrukt
  • Beschikbaar op 11 materiaalsoorten
  • Gratis verzending

Op zoek naar een andere doosjes? Bekijk ook onze andere verpakkingen.

speelkaarten doosje bedrukken

Kies een formaat doosje:

Kies hier het eindformaat van het doosje dat u wilt.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Speelkaarten doosje met eigen ontwerp bestellen

speelkaarten doosje bedrukken

Bestel bij Reclameland goedkoop uw speelkaarten doosjes met eigen bedrukking. Onze speelkaarten doosjes hebben een losse deksel. Hierdoor straalt het doosje luxe uit! Druk het doosje met deksel op mooi papier met een structuur, of laat het doosje afwerken met een glanzend laminaat en de luxe uitstraling is compleet. Benieuwd naar de vouwwijze van het doosje? We hebben een vouwinstructie beschikbaar.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Formaat speelkaarten doosje

Het doosje heeft een formaat van 9 x 6,5 x 2,5 cm. In dit formaat past precies een kaartspel. Dit verklaart dan ook de naam van het doosje: een speelkaarten doosje. Het doosje is echter te gebruiken voor veel meer dan enkel speelkaarten! Verpak uw eigen product, relatiegeschenk of cadeau in het doosje. Of gebruik het als opbergdoosje. Alles kan!

Let op: de doosjes zijn geschikt voor speelkaarten met een maximaal formaat van 58 x 88 millimeter.

Eigen bedrukking op speelkaarten doosje

U kunt zowel het doosje als de deksel voorzien van een eigen bedrukking. Het aanleveren van uw eigen ontwerp is bij Reclameland erg makkelijk! In onze ontwerp tool upload u snel uw afbeeldingen en geeft u eenvoudig vorm aan uw ontwerp. Maakt u liever gebruik van een ander ontwerpprogramma? Om het u nog makkelijker te maken hebben wij een template en een werktekening beschikbaar van het speelkaarten doosje. Zo hoeft u zelf niet alle verhoudingen uit te rekenen!

Materialen speelkaarten doosje

Wij kunnen uw speelkaarten doosjes bedrukken op 11 verschillende, stevige papiersoorten. Kies bijvoorbeeld voor ons kraftkarton. Dankzij de bruine uitstraling van dit karton krijgt uw speelkaarten doosje een duurzame uitstraling. Het kraftkarton is uiteraard gemaakt van 100% gerecycled karton. Op zoek naar een exclusieve uitstraling? Druk de speelkaarten doosjes dan bijvoorbeeld op ons metallic materiaal. Beschikbaar in drie varianten: zilver, goud en metallic. Met dit materiaal maakt u zeker indruk! Liever een doosje van wit papier? Ook dat is mogelijk! Laat het doosje daarnaast afwerken met een glanzend laminaat of een mat laminaat voor extra bescherming. Kortom, alles kan!


verpakkingen

Meer verpakkingen

We bieden veel meer verpakkingen aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: