0 producten € 0,00

Startnummers drukken en printen

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander sportdrukwerk.

startnummers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope startnummers drukken

startnummers drukken

Een sportevenement zoals hardlopen, wielrennen of atletiek organiseren? Bij Reclameland kunt u heel makkelijk uw startnummers bestellen. Ze staan ook wel bekend als rugnummers, wedstrijdnummers of hardloopnummers.

U kiest zelf een (eigen) formaat en aantal. Daarna levert u een ontwerp aan. Wij drukken het ontwerp full colour en zorgen ervoor dat de startnummers oplopend genummerd worden. Het sportevenement promoten? Kijk dan ook bij onze flyers en folders.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Personaliseren

Startnummers kunnen bij ons volledig worden gepersonaliseerd. Naast een nummer kan het product ook voorzien worden met de voornaam van de sporter. Het voorzien van de nummering is gratis. Wilt u bijvoorbeeld ook voornamen toegevoegd hebben op de startnummers, dan kan dit met een meerprijs gekozen worden in het bestelproces. Hiervoor dient u een excel-bestand aan te leveren met daarin alle namen van de deelnemers verwerkt. In het ontwerp geeft u duidelijk aan waar de gegevens gedrukt mogen worden. Het formaat van de nummers en eventuele andere gegevens mag u zelf bepalen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bedrukte startnummers met perforatie

Om het u makkelijk te maken zijn de startnummers al voorzien van 4 perforatiegaatjes in de hoeken. Zo kunnen deelnemers aan uw evenement de startnummers makkelijk bevestigen. Het 115 grams materiaal en de bedrukking is uiteraard watervast.

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: