0 producten € 0,00

Stempels bestellen

  • Keuze uit diverse formaten
  • Snelle levering
  • Gratis verzending
Stempels bestellen

Kies een type stempel:

Kies een formaat stempel:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop stempels bestellen

Stempels bestellen

De stempels van Reclameland zijn compleet te voorzien van uw eigen informatie. Wilt u veel of juist weinig informatie kwijt op de stempel? Dankzij het diverse aanbod zit er altijd een formaat bij dat past bij uw wensen. Rechthoek, vierkant of rond, het kan allemaal.

De stempels worden geleverd met een stempelkussen voorzien van een inktkleur naar wens. Hierbij kan er gekozen worden uit zwarte, blauwe, groene en rode inkt.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Colop en Trodat

Het assortiment stempels bestaat uit de merken Colop en Trodat. Binnen deze twee merken bieden wij 5 verschillende stempeltypes aan. Dit zijn 2 basic types, 2 professionele types en datum stempels. De professionele stempels zijn kwalitatief steviger dan de basic types. Aan elk formaat stempel zit een maximaal aantal tekstregels verbonden. Welk aantal dat is vindt u onder de informatie button achter het formaat op de bestelpagina. De stempels kunnen voorzien worden van tekst, een logo, of tekst én een logo. Zelfs een combinatie van een datum met eigen tekst is mogelijk!

Aan te leveren bestand

Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de stempelafdruk goed is, zijn er een aantal voorwaarden opgesteld waar het aan te leveren bestand aan dient te voldoen. De minimale lettergrootte die wij aanraden is bij schreefloze lettertypes 6 pt. en bij lettertypes met schreven 7 pt. Voor andere vormen en lijnen kan het beste een minimale lijndikte van 1 pt. aangehouden worden. Wilt u graag van uw handtekening een stempel laten maken? Zorg er dan voor dat dit op minimaal 300 dpi wordt aangeleverd. Voor het mooiste resultaat in dit geval kan het beste een bestand van 1200 dpi aangeleverd worden. Het bestand mag als vector worden aangeleverd.

Bestel uw stempel bij Reclameland:

  • Keuze uit verschillende soorten en maten
  • 4 werkdagen levertijd
  • Altijd gratis verzending
promotie drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Bijvoorbeeld: