0 producten € 0,00

Tape bedrukken met logo of tekst

Tape laten bedrukken én snel in huis? U vindt bij Reclameland 1 van de kortste levertijden voor bedrukte tape op maat, met een levertijd van 20 tot 36 werkdagen!

  • Op kunststof of papier
  • 2 breedtes mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel ook uw bijpassende verpakkingen bij Reclameland!

tape bedrukken

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een breedte:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop tape bedrukken

bedrukte tape

Wilt u uw verpakkingen naar een hoger niveau tillen? Zoekt u een manier om uw verzenddozen dicht te plakken? Bij Reclameland bestelt u tape met uw eigen bedrukking! Ons tape is verkrijgbaar op 6 materiaalsoorten. De basic variant is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: transparant, wit en bruin kunststof. Wilt u er zeker van zijn dat de tape lange tijd blijft plakken? U kunt dan voor de premium variant kiezen. De premium tape is verkrijgbaar in een witte uitvoering. Goed om te weten is dat de witte premium tape enigszins doorschijnend en minder wit is dan de basic witte tape. Tenslotte vindt u bij Reclameland ook papieren tape. Papieren tape kunt u in 2 kleuren bestellen: bruin of crème.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bestanden aanleveren voor bedrukte tape

Wilt u tape bedrukken? Dan levert u een bestand aan met een formaat van 25 of 50 x 238,7 mm (afhankelijk van de bestelde breedte). Let op: bestelt u de crème uitvoering van het papieren tape? Dan levert u een drukbestand aan van 46 x 238,7 mm aan. Het drukbestand wordt herhaald over de gehele lengte van de taperol. Kunststof tape heeft een lengte van 66 meter. De lengte van papieren tape is 50 meter.

Tape met logo of afbeelding

Wij kunnen tape enkel bedrukken met Pantone C kleuren (PMS coated kleuren). Een bestand opgebouwd uit CMYK of RGB kleuren kan niet worden gebruikt voor het bedrukken van tape. Daarnaast vragen we om een vector drukbestand. Een drukbestand met pixels kan niet worden gedrukt. Voor het opmaken van een drukbestand voor tape heeft u een grafisch programma nodig. Bent u niet in het bezit van een grafisch programma en wilt u alsnog graag tape bestellen? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerp afdeling kijkt graag wat zij voor u kunnen betekenen.

Voor het aanleveren van een correct drukbestand voor tape hebben we nog een aantal tips op een rijtje gezet:

  • We raden aan om een veiligheidsmarge van 5 mm aan te houden aan de boven- en onderzijde van het drukbestand.
  • Gebruik een lettergrootte van minimaal 12 pt.
  • Zorg ervoor dat de lijndikte minimaal 1 pt. is.
  • Gebruik enkel volle kleuren, dus kleuren met een waarde van 100%.
  • Lettertypes zonder serif (zoals Arial) leveren het mooiste resultaat.
  • Wit is geen PMS kleur. Voor het drukken van wit moet ook een steunkleur aangemaakt worden. De kleurlaag van de witte bedrukking moet de naam WHITE krijgen.

tape met logo

Meer verpakkingen

Naast bedrukte tape bieden we veel meer verpakkingen aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: