0 producten € 0,00

Tuinborden drukken en laten maken

Meer informatie

  • Staand en liggend mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Liever een bord aan het raam bevestigen? Bekijk dan onze raamborden.

tuinborden drukken

Goedkope tuinborden drukken

tuinborden bedrukken

We zien ze overal, de tuinborden die wij gedrukt hebben. Voor het bestellen en drukken van de makelaarsborden hebben wij verschillende mogelijkheden. Als u nog geen tuinbord heeft kunt u kiezen voor complete tuinborden, u ontvangt dan een frame en bedrukte plaat. Heeft u nog een frame of een bedrukte plaat en is een van deze onderdelen aan vervanging toe? Kijk dan bij onze losse tuinborden of tuinbordframes. Bij Reclameland kunt u kiezen uit een staande of liggende variant, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Op zoek naar een makelaarsbord voor op een raam? Kijk dan eens bij onze raamborden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Tuinbord drukken direct op de plaat

De tuinborden drukken wij rechtstreeks op dibond of forex. Hiermee wordt het mooiste resultaat behaald. De inkten zijn uiteraard water- en UV-bestendig.

Tuinborden plaatsen

De tuinborden zijn ideaal om in een zachte ondergrond te plaaten en bestaan uit 4 onderdelen: bord, bordhouder, tussenstaander en het onderstuk. De tussenstaander en onderstuk kunnen over elkaar heen geschoven worden. Hierdoor is het bord verstelbaar van ca. 100 tot 150 cm. Deze tuinborden wegen 5 kg per stuk en bijbehorende schroeven worden standaard meegeleverd. De frame onderdelen zijn gemaakt van staal en hierdoor niet roestvrij.

tuinbord kopen

Tuinbord formaten

Staand formaat: 48 cm x 65 cm

Liggend formaat: 65 cm x 48 cm

tuinbord bestellen

Tuinborden met ronde hoeken

Ronde hoeken in het bord hebben een radius van 48 mm.

tuinbord laten maken

Onderdelen

De tussenstaander en het onderstuk kunnen over elkaar worden heengeschoven. Afmeting tussenstaander: 90 cm lang, diameter 22 mm. Afmeting onderstuk: 120 cm lang, diameter 16 mm.

tuinborden

Schroeven

Altijd inclusief gratis schroeven voor montage.


outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

Naast tuinborden drukken we nog veel meer outdoor en sign producten. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: