0 producten € 0,00
ansichtkaart formaat

Ansichtkaart formaat: alle ansichtkaart afmetingen

Ansichtkaarten blijven ongekend populair. Zeg nu eerlijk: ook u vindt het toch veel leuker om een fysieke kaart te krijgen dan een mailtje of een digitaal berichtje? Een fysieke ansichtkaart blijft langer in het geheugen hangen. Dus niet alleen geschikt om iemand een fijne verjaardag of beterschap te wensen, maar ook voor marketingdoeleinden een ideaal middel. Met een mailing van ansichtkaarten bereikt u in één keer een groep mensen met uw boodschap. De ansichtkaart drukken wij altijd op een steviger papiersoort. Zo kunt u de ansichtkaart(en) met een gerust hart meegeven aan de postbode. De kaarten niet los versturen? Voor ieder (standaard A-) formaat is wel een geschikte envelop te vinden, bedrukt of onbedrukt.

Formaat ansichtkaart met eigen ontwerp

De ansichtkaarten van Reclameland kunt u naar uw eigen wensen samenstellen. Te beginnen met het ontwerp: dat levert u zelf aan. Het ontwerp voor de ansichtkaart kan via een opmaakprogramma buiten onze website om gemaakt worden. Het PDF-bestand dat u hierbij opslaat, upload u eenvoudig tijdens het bestellen. Heeft u nog geen bestand of niet de beschikking over een geschikt opmaakprogramma? Dan kunt u eenvoudig aan de slag met onze gratis online ontwerptool. In deze tool ontwerpt u eenvoudig uw eigen ansichtkaart. Zo voegt u met enkele muisklikken foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten toe aan uw ontwerp. Zo wordt het ontwerpen van een ansichtkaart wel heel gemakkelijk!


Populair: ansichtkaart formaat A6

Met de ruime keuzes uit de verschillende opties bij de ansichtkaarten, stelt u eenvoudig helemaal uw eigen ansichtkaart samen. Met de verschillende formaten kunt u alle kanten op. Het meest gekozen formaat is het ansichtkaart formaat A6 (10,5 x 14,8 cm). Naast dit formaat zijn er maar liefst 6 andere populaire formaten. Staat het gewenste formaat er niet tussen? Met de optie ‘Eigen maat’ kunt u uw eigen formaat opgeven. Altijd een passende ansichtkaart dus.

Ansichtkaart ontwerpen

Ook in de papiersoorten is de keuze uitgebreid. Alle soorten zijn stevig en in ieder geval aan één zijde (de achterzijde) te beschrijven met pen en/of potlood. De uitstraling van de verschillende papiersoorten verschilt wel aanzienlijk. Van de linnenpersing met een zeer open structuur tot het gladdere 350 grams mat mc: alles is mogelijk. Benieuwd naar de verschillende papiersoorten? In onze gratis drukwerkvoorbeelden vindt u samples van vrijwel alle papiersoorten!

Wilt u uw ansichtkaart iets extra’s meegeven? Dan is een extra afwerking in de vorm van een laminaat wellicht een goede optie. Deze extra laag - glans of mat - wordt aangebracht over het drukwerk. Dit geeft naast een extra luxe uitstraling ook nog eens extra bescherming. De zijde die is afgewerkt met laminaat is wel minder goed beschrijfbaar.