0 producten € 0,00

Enveloppen bedrukken met logo

Enveloppen met logo bedrukken is heel eenvoudig. Selecteer uw afbeelding en upload het via onze handige uploadtool. Logo of ander ontwerp, alles kan!

Meer informatie

 • Standaard of luchtkussen enveloppen
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending op iedere bestelling enveloppen
enveloppen bedrukken

Goedkope enveloppen bedrukken

enveloppen drukken

Of u nu enveloppen met full colour bedrukking of PMS-bedrukking wilt. Reclameland is specialist in het bedrukken van goedkope enveloppen. Net als voor ons briefpapier, drukken we tegen bodemprijzen. U ontvangt de bedrukte enveloppen met een uitstekend resultaat tegen de laagste prijs.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Enveloppen bestellen is erg eenvoudig

Enveloppen bedrukken gaat zeer snel bij Reclameland. Kies het formaat van de envelop, kies het venster en kies de bedrukking; voordat u het weet heeft u uw gepersonaliseerde enveloppen met logo in huis. Enveloppen met striplock- of gomsluiting, full colour of PMS-bedrukking, we hebben het allemaal. Hierbij een overzicht van onze enveloppen.

Formaten enveloppen

De enveloppen zijn in veel verschillende formaten te bestellen. De formaten zijn gebaseerd op de meest voorkomende formaten papier dat in die enveloppen worden gestoken. Om er voor te zorgen dat de inhoud gemakkelijk in de envelop gestoken kan worden, is de envelop iets groter dan de standaard papierformaten. In de tabel vindt u een overzicht van de exacte formaten per envelop, de beschikbare sluiting(en) en de materialen waaruit gekozen kan worden. Welk formaat envelop kiest u?

Striplock Gom Materiaal
C4 formaat
A3 formaat
A4 formaat
120 grams wit
120 grams biotop
C5 formaat
A5 formaat
90 grams wit
90 grams biotop
C6 formaat
A6 formaat
80 grams wit
C5/6 80 grams wit
EA4 formaat
A3 formaat
A4 formaat
120 grams wit
EA5 formaat
A5 formaat
90 grams wit
90 grams biotop
EA5/6 formaat 80 grams wit

Sluitingen en vensters

Voor de sluitwijze van uw bedrukte envelop heeft u de keuze uit een striplocksluiting of gomsluiting (natklevend). Voor het machinaal vullen van enveloppen is gomsluiting vaak verplicht.

Striplocksluiting

Bij een striplocksluiting zit er een plaklaag op de sluitklep van de envelop. Door de beschermstrip eraf te trekken komt de plaklaag tevoorschijn en kunt u de envelop sluiten.

Gomsluiting

Gomsluiting is de traditionele manier van sluiten. Hier maakt u de rand van de sluitklep vochtig en vervolgens kunt u de envelop sluiten. In het geval van machinale verwerking bij het vullen van enveloppen is gomsluiting vaak de enige optie.

Enveloppen met venster

Enveloppen met venster

Het venster van de envelop heeft rechte hoeken waarbij u de plaats, links of rechts, zelf bepaalt. De binnenzijde van alle enveloppen, uitgezonderd biotop, zijn effen grijs.

Speciale PMS-kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS-kleuren. Wilt u toch enveloppen bestellen met zo'n speciale PMS-kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Opmaaktips voor enveloppen

Tips bij het opmaken van enveloppen:

 • Plaats logo's, tekst en afbeeldingen niet te dicht bij de randen van de envelop.
 • Houd minimaal 2 mm witruimte rondom vensters aan.
 • Houd er in het ontwerp rekening mee dat rechtsboven voldoende ruimte vrij blijft voor eventuele frankering van de enveloppen.
 • Specifieke informatie over maten en vensterstanden vindt u in de werktekeningen bij de gekozen envelop.

Praktische informatie

Ook belangrijk om te weten:

 • De binnendruk van de enveloppen is lichtgrijs. Behalve bij C5/6, daar is het blauw.
 • De drukpers (offset) heeft 10 mm grijperswit nodig wat betekent dat deze ruimte vrij moet zijn van bedrukking. Zie de werktekening bij de gekozen envelop voor de locatie van deze ruimte.
 • Bij volvlak bedrukkingen kunnen de zijplaknaden van de envelop licht zichtbaar worden. Dit is niet te voorkomen.
 • De meeste enveloppen kunnen aan de hand van een kleurmodel bedrukt worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Service van Reclameland

Gekleurde enveloppen online bestellen met uw bedrijfslogo of ontwerp erop gedrukt? Dan kan natuurlijk bij Reclameland, altijd met laagste prijs garantie! Heeft u vragen over enveloppen bedrukken met logo? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: