0 producten € 0,00

Enveloppen bedrukken

Meer informatie

 • Standaard of luchtkussen enveloppen
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending op iedere bestelling enveloppen
enveloppen drukken

Goedkope enveloppen bedrukken

enveloppen drukken

Of u nu enveloppen met full colour bedrukking of PMS-bedrukking wilt. Reclameland is specialist in het bedrukken van goedkope enveloppen. Net als voor ons briefpapier, drukken we tegen bodemprijzen. U ontvangt enveloppen met een uitstekend resultaat tegen de laagste prijs.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Striplock Gom Materiaal
C4 120 grams wit
120 grams biotop
C5 90 grams wit
90 grams biotop
C6 80 grams wit
C5/6 80 grams wit
EA4 120 grams wit
EA5 90 grams wit
90 grams biotop
EA5/6 80 grams wit
Vierkant 14 100 grams wit
Vierkant 15,5 100 grams wit

Sluitingen en vensters

Voor de sluitwijze van uw bedrukte envelop heeft u de keuze uit een striplocksluiting of gomsluiting (natklevend). Voor het machinaal vullen van enveloppen is gomsluiting vaak verplicht.

Striplocksluiting

Bij een striplocksluiting zit er een plaklaag op de sluitklep van de envelop. Door de beschermstrip eraf te trekken komt de plaklaag tevoorschijn en kunt u de envelop sluiten.

Gomsluiting

Gomsluiting is de traditionele manier van sluiten. Hier maakt u de rand van de sluitklep vochtig en vervolgens kunt u de envelop sluiten. In het geval van machinale verwerking bij het vullen van enveloppen is gomsluiting vaak de enige optie.

Enveloppen met venster

Enveloppen met venster

Het venster van de envelop heeft rechte hoeken waarbij u de plaats, links of rechts, zelf bepaalt. De binnenzijde van alle enveloppen, uitgezonderd biotop, zijn effen grijs.

Speciale PMS-kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS-kleuren. Wilt u toch enveloppen bestellen met zo'n speciale PMS-kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Opmaaktips voor enveloppen

Tips bij het opmaken van enveloppen:

 • Plaats logo's, tekst en afbeeldingen niet te dicht bij de randen van de envelop.
 • Houd minimaal 2 mm witruimte rondom vensters aan.
 • Houd er in het ontwerp rekening mee dat rechtsboven voldoende ruimte vrij blijft voor eventuele frankering van de enveloppen.
 • Specifieke informatie over maten en vensterstanden vindt u in de werktekeningen bij de gekozen envelop.

Praktische informatie

Ook belangrijk om te weten:

 • De binnendruk van de enveloppen is lichtgrijs. Behalve bij C5/6, daar is het blauw.
 • De drukpers (offset) heeft 10 mm grijperswit nodig wat betekent dat deze ruimte vrij moet zijn van bedrukking. Zie de werktekening bij de gekozen envelop voor de locatie van deze ruimte.
 • Bij volvlak bedrukkingen kunnen de zijplaknaden van de envelop licht zichtbaar worden. Dit is niet te voorkomen.
 • De meeste enveloppen kunnen aan de hand van een kleurmodel bedrukt worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Service van Reclameland

Gekleurde enveloppen online bestellen met uw bedrijfslogo of ontwerp erop gedrukt? Dan kan natuurlijk bij Reclameland, altijd met laagste prijs garantie! Heeft u vragen over het laten drukken van enveloppen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: