0 producten € 0,00

Enveloppen bedrukken

Meer informatie

Voordelen van onze enveloppen:

  • Bedrukt of onbedrukt
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
enveloppen drukken

Goedkope enveloppen bedrukken

enveloppen drukken

Reclameland is specialist in het bedrukken van goedkope enveloppen. Of u dit nu in full colour wilt of in PMS. Net als voor ons briefpapier, kan het tegen bodemprijzen. Dat geeft een uitstekend resultaat tegen de laagste prijs.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Striplock Gom Materiaal
C4 120 grams wit
120 grams biotop
C5 90 grams wit
90 grams biotop
C6 80 grams wit
C5/6 80 grams wit
EA4 120 grams wit
EA5 90 grams wit
90 grams biotop
EA5/6 80 grams wit
Vierkant 14 100 grams wit
Vierkant 15,5 100 grams wit

Striplocksluiting

Bij een striplocksluiting zit er een plaklaag op de sluitklep van de envelop. Door de beschermstrip eraf te trekken komt de plaklaag tevoorschijn en kunt u de envelop sluiten.

Gomsluiting

Gomsluiting is de traditionele manier van sluiten. Hier maakt u de rand van de sluitklep vochtig en vervolgens kunt u de envelop sluiten. In het geval van machinale verwerking bij het vullen van enveloppen is gomsluiting vaak de enige optie.

Enveloppen met venster

Venster

Het venster heeft rechte hoeken en de binnenzijde van alle enveloppen (biotop uitgezonderd) zijn effen grijs.

Speciale PMS-kleuren

PMS-kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS-kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS-kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Belangrijk om te weten:

  • De binnendruk van de enveloppen is lichtgrijs. Behalve bij C5/6, daar is het blauw.
  • De drukpers heeft 10 mm grijpers wit nodig, deze ruimte moet vrij zijn van bedrukking. Zie de werktekening bij de gekozen envelop voor de locatie van deze ruimte.
  • Bij volvlak bedrukkingen kunnen de zijplaknaden van de envelop licht zichtbaar worden. Dit is normaal en niet te voorkomen.
  • De meeste enveloppen kunnen aan de hand van een kleurmodel bedrukt worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: