0 producten € 0,00

A6 enveloppen bedrukken en bestellen

Een A6 envelop bedrukken wij altijd op drukpersen met de beste kwaliteit. Zonder concessie te doen aan de prijs. En vanzelfsprekend heeft u de bedrukte enveloppen snel in huis!

 • Full colour of PMS
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Bekijk voor andere formaten al onze enveloppen.

a6 enveloppen bedrukken

Kies een formaat envelop:

Kies hier het eindformaat van uw envelop.

Kies een venster:

Kies een envelop sluitwijze:

Kies hier de manier waarop u de envelop wilt dichtplakken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een enveloppen papiersoort:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope A6 envelop bedrukken

a6 enveloppen kopen

Met de C6 enveloppen van Reclameland (afmeting 11,4 x 16,2 cm) verstuurd u uw A6 kaarten of documenten in stijl. Zakelijk of als particulier: met de bedrukte en onbedrukte enveloppen van Reclameland weet u dat u altijd goed zit. De enveloppen zijn voorzien van een gomsluiting. Dit betekent dat de strip is eerst nat gemaakt moet worden voordat deze plakt. Bij het machinaal vullen en sluiten van een envelop is zo’n gomsluiting in de meeste gevallen noodzakelijk. Deze enveloppen zijn iets groter dan een A6 formaat. Dit maakt dat de standaard ansicht- en wenskaarten op A6 formaat zonder problemen verstuurd kunnen worden in deze envelop. Wij voorzien de enveloppen graag van uw eigen bedrukking. Bent u op zoek naar enveloppen zonder bedrukking? De blanco A6 enveloppen zijn net zo gemakkelijk te bestellen!

Ook op zoek naar inhoud voor de A6 envelop? Kijk dan eens bij bijvoorbeeld onze ansichtkaarten.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Eenvoudig A6 enveloppen bestellen

Het bestellen van de bedrukte enveloppen gaat bij Reclameland heel eenvoudig. U selecteert stapsgewijs de verschillende opties voor uw A6 envelop. Heeft u uw envelop samengesteld? Dan kunt u uw eigen ontwerp uploaden. Of, als u nog geen eigen ontwerp heeft, een ontwerp maken in de gratis ontwerptool. Spoedbestelling geplaatst? Dan kunnen wij zelfs de volgende werkdag al leveren. Zo weet u in ieder geval zeker dat u niet lang zonder enveloppen hoeft te zitten.

PMS enveloppen op A6 formaat

Voor de A6 enveloppen maken wij gebruik van 3 verschillende drukmethodes: digitaal, offset en PMS. De eerste twee opties zijn op basis van full colour en worden gebruikt voor zowel kleine (digitale druk) als grote oplages (offset). Kiest u voor PMS-drukwerk? Dan zijn de kleuren iedere drukgang gelijk aan elkaar. De enveloppen op A6 formaat die u vandaag bestelt zullen dezelfde kleuren hebben als de enveloppen die u over een maand besteld. Bij full colour drukwerk kunnen altijd minimale verschillen ontstaan in kleuren. Zo is PMS drukken een eenvoudig manier om er zeker van te zijn dat uw huisstijldrukwerk gelijk aan elkaar is.

Tips bij het opmaken

 • Plaats logo's, tekst en afbeeldingen niet te dicht bij de randen van de envelop.
 • Houd er in het ontwerp rekening mee dat rechtsboven voldoende ruimte vrij blijft voor eventuele frankering van de enveloppen.
 • Specifieke informatie over maten en vensterstanden vindt u in de werktekeningen bij de gekozen envelop.

Digitale enveloppen

 • 5 mm rondom envelop onbedrukt
 • Aflopend bedrukken niet mogelijk

Offset enveloppen

 • 10 mm grijperswit
 • Aflopend bedrukken mogelijk

Formaten enveloppen

De enveloppen zijn in veel verschillende formaten te bestellen. De formaten zijn gebaseerd op de meest voorkomende formaten papier dat in die enveloppen worden gestoken. Om er voor te zorgen dat de inhoud gemakkelijk in de envelop gestoken kan worden, is de envelop iets groter dan de standaard papierformaten. In de tabel vindt u een overzicht van de exacte formaten per envelop, de beschikbare sluiting(en) en de materialen waaruit gekozen kan worden. Welk formaat envelop kiest u?

Striplock Gom Materiaal
C4 formaat
A3 formaat
A4 formaat
120 grams wit
120 grams biotop
C5 formaat
A5 formaat
90 grams wit
90 grams biotop
C6 formaat
A6 formaat
80 grams wit
C5/6 80 grams wit
EA4 formaat
A3 formaat
A4 formaat
120 grams wit
EA5 formaat
A5 formaat
90 grams wit
90 grams biotop
EA5/6 formaat 80 grams wit

Handige informatie

Belangrijk om te weten:

 • De binnendruk van de A6 enveloppen is lichtgrijs.
 • Bij volvlak bedrukkingen kunnen de zijplaknaden van de envelop licht zichtbaar worden. Dit is niet te voorkomen.
 • De meeste enveloppen kunnen aan de hand van een kleurmodel bedrukt worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: