0 producten € 0,00

C4 enveloppen bedrukken en kopen

Een C4 formaat envelop drukt Reclameland razendsnel op de beste drukpersen. Daardoor heeft u uw envelop met logo of tekst snel in huis. Vanzelfsprekend gratis verzonden!

 • Met of zonder venster
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Bekijk voor andere formaten al onze enveloppen.

C4 enveloppen bedrukken

Kies een formaat envelop:

Kies hier het eindformaat van uw envelop.

Kies een venster:

Kies een envelop sluitwijze:

Kies hier de manier waarop u de envelop wilt dichtplakken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een enveloppen papiersoort:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope C4 formaat envelop

c4 formaat enveloppen

Een C4 envelop is dé oplossing voor het versturen van meerdere A4 vellen. De documenten in kunnen zonder te vouwen in de envelop gestoken worden. Met een afmeting van 32,4 x 22,9 cm zijn de C4 enveloppen een fractie groter dan een EA4 envelop. Dit maakt dat u onze goedkope C4 formaat envelop kunt gebruiken wanneer de inhoud bestaat uit meer dan enkele vellen papier of als het om erg dik papier of karton gaat. Ook kunnen documenten van A3 formaat in een C4 envelop gestoken worden, mits deze 1 keer gevouwen worden naar A4 formaat. U kiest eenvoudig uit de verschillende opties om uw eigen envelop samen te stellen. Met onder andere de keuze uit met of zonder venster, soort sluiting, materiaal is het zeer eenvoudig om tot uw eigen gewenste envelop te komen. Met of zonder eigen bedrukking.

Ook op zoek naar inhoud voor onze C4 envelop? Kijk dan eens bij bijvoorbeeld ons A4 briefpapier.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Eenvoudig C4 enveloppen bestellen

Het bestellen van de bedrukte enveloppen op C4 formaat gaat bij Reclameland heel eenvoudig. U selecteert stapsgewijs de verschillende opties voor uw C4 envelop. Heeft u uw envelop samengesteld? Dan kunt u uw eigen ontwerp uploaden. Of, als u nog geen eigen ontwerp heeft, een ontwerp maken in de gratis ontwerptool. Bestelling geplaatst? Dan kunnen wij zelfs de volgende werkdag al leveren. Zo weet u in ieder geval zeker dat u niet lang zonder enveloppen hoeft te zitten.

PMS enveloppen voor C4

Voor de C4 enveloppen maken wij gebruik van 3 verschillende drukmethodes: digitaal, offset en PMS. De eerste twee opties zijn op basis van full colour en worden gebruikt voor zowel kleine (digitale druk) als grote oplages (offset). Kiest u voor PMS-drukwerk? Dan zijn de kleuren iedere drukgang gelijk aan elkaar. De C4 formaat enveloppen die u vandaag bestelt zullen dezelfde kleuren hebben als de enveloppen die u over een maand besteld. Bij full colour drukwerk kunnen altijd minimale verschillen ontstaan in kleuren. Zo is PMS drukken een eenvoudig manier om er zeker van te zijn dat uw huisstijldrukwerk gelijk aan elkaar is.

Tips bij het opmaken

 • Plaats logo's, tekst en afbeeldingen niet te dicht bij de randen van de C4 formaat envelop.
 • Houd er in het ontwerp rekening mee dat rechtsboven voldoende ruimte vrij blijft voor eventuele frankering van de enveloppen.
 • Specifieke informatie over maten en vensterstanden vindt u in de werktekeningen bij de gekozen envelop.

Digitale enveloppen

 • 2 mm rondom venster onbedrukt
 • 5 mm rondom envelop onbedrukt
 • Aflopend bedrukken niet mogelijk

Offset enveloppen

 • 2 mm rondom venster onbedrukt
 • 10 mm grijperswit
 • Aflopend bedrukken mogelijk

Formaten enveloppen

De enveloppen zijn in veel verschillende formaten te bestellen. De formaten zijn gebaseerd op de meest voorkomende formaten papier dat in die enveloppen worden gestoken. Om er voor te zorgen dat de inhoud gemakkelijk in de envelop gestoken kan worden, is de envelop iets groter dan de standaard papierformaten. In de tabel vindt u een overzicht van de exacte formaten per envelop, de beschikbare sluiting(en) en de materialen waaruit gekozen kan worden. Welk formaat envelop kiest u?

Striplock Gom Materiaal
C4 formaat
A3 formaat
A4 formaat
120 grams wit
120 grams biotop
C5 formaat
A5 formaat
90 grams wit
90 grams biotop
C6 formaat
A6 formaat
80 grams wit
C5/6 80 grams wit
EA4 formaat
A3 formaat
A4 formaat
120 grams wit
EA5 formaat
A5 formaat
90 grams wit
90 grams biotop
EA5/6 formaat 80 grams wit

Striplocksluiting

Bij een striplocksluiting zit er een plaklaag op de sluitklep van de envelop. Door de beschermstrip eraf te trekken komt de plaklaag tevoorschijn en kunt u de envelop sluiten.

Gomsluiting

Gomsluiting is de traditionele manier van sluiten. Hier maakt u de rand van de sluitklep vochtig en vervolgens kunt u de envelop sluiten. In het geval van machinale verwerking bij het vullen van enveloppen is gomsluiting vaak de enige optie.

Enveloppen met venster

Enveloppen met venster

Het venster van de envelop heeft rechte hoeken waarbij u de plaats, links of rechts, zelf bepaalt. De binnenzijde van alle enveloppen, uitgezonderd biotop, zijn effen grijs.

Handige informatie

Belangrijk om te weten:

 • De binnendruk van de C4 enveloppen is lichtgrijs.
 • Bij volvlak bedrukkingen kunnen de zijplaknaden van de envelop licht zichtbaar worden. Dit is niet te voorkomen.
 • De meeste enveloppen kunnen aan de hand van een kleurmodel bedrukt worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: