0 producten € 0,00

Notitieblokken bedrukken

Laat snel en professioneel de mooiste notitieblokken bedrukken bij Reclameland. Notities, aantekeningen, schetsen maken, het kan allemaal! Kies uit één van de populaire formaten of gaat u voor een volledig eigen formaat? Logo’s of andere afbeeldingen worden altijd full colour en haarscherp op de mooiste papiersoorten gedrukt.

Te bestellen als zowel kleine als grote oplage, dus ideaal voor thuis of om de notitieblokken juist professioneel te gebruiken tijdens werk.

Start met bestellen »

  • Verkrijgbaar op verschillende formaten
  • Te bestellen vanaf 1 stuk
  • Gratis verzending
kleine oplage notitieblokken drukken

Kies een binding:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal vellen per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal vellen welke er op één blok moeten zitten.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

De mooiste notitieblokken bedrukken bij Reclameland

notitieblokken drukken

Met het bedrukken van notitieblokken heeft u een sterke reclamedrager in handen. Doordat er meerdere vellen zijn voor (aan)tekeningen, worden ze vaak voor langere tijd gebruikt. Bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking komen mensen veel in aanraking met uw ontwerp. Notitieblokken, schrijfblokken of kladblokken of hoe het ook bekend staat bij u: wij bedrukken het!

Al ons drukwerk wordt gemaakt in onze eigen productiehal. Hierdoor vindt u bij ons altijd de beste kwaliteit voor lage prijzen. Een ander groot voordeel is de levertijd. Zo laat u al notitieblokken bedrukken met een levertijd van slechts 4 werkdagen. En met een spoedlevering is de levering zelfs de volgende werkdag. Kortom: het mooiste drukwerk, lage prijzen en snelle levering, dat is drukwerk bestellen bij Reclameland.

Bent u op zoek naar notitieblokken met een extra stevige kaft? Bekijk dan onze hardcover notitieboeken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Notitieblok bedrukt met logo of ander ontwerp

Een notitieblok bedrukt met uw logo zorgt voor een professionele uitstraling. Handig om zelf aantekeningen te maken of juist om uit te delen als relatiegeschenk. Hoe wij het voor u bedrukken is helemaal aan uzelf. Het kan een logo zijn, maar ook een tekst of zelfs een foto of andere afbeeldingen. Bij de productselectie heeft u de keuze uit een full colour bedrukking of notitieblokken bedrukt op basis van zwart-wit en grijstinten.

Let op: lijntjes en ruitjes worden niet automatisch aan uw ontwerp toegevoegd. Mocht u dit wel in uw ontwerp willen, dan kunt u deze zelf toevoegen. Voor deze lijnen adviseren wij een dikte van minimaal 0,5 pt.

Papiersoorten voor bedrukte notitieblokken

U vindt bij Reclameland drie verschillende papiersoorten voor het bedrukken van notitieblokken: 80 grams recyclingpapier, 90 grams lasergeschikt bankpost en 90 grams biotop. Al deze opties zijn ongestreken papiersoorten. Dit iets ruwere papier zorgt ervoor dat met zowel pen als potlood probleemloos aantekeningen en schetsen kunt maken in de bedrukte notitieblokken. Natuurlijk hebben alle drie opties het FSC-keurmerk, waarmee gegarandeerd wordt dat het papier bestaat uit hout dat afkomstig is van verantwoord en duurzaam beheerde bossen.

Alle populaire formaten en meer

Er zijn een aantal formaten die erg populair zijn bij notitieblokken bedrukken. Dit zijn voornamelijk de meest bekende A-formaten: A5-formaat en A4-formaat. Bent u juist op zoek naar een afwijkend formaat? Ook dat kan natuurlijk! Met de optie ‘Eigen maat’ voert u de gewenste afmetingen in en wij maken het helemaal op maat voor u.

Formaat Werktekening Template
A4 notitieblok 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
A5 notitieblok 14,8 x 21 cm A5 werktekening A5 template
A6 notitieblok 10,5 x 14,8 cm A6 werktekening A6 template

Bedrukte notitieblokken in uw eigen ontwerp

Het ontwerp van uw notitieblok met logo is helemaal aan u. Standaard zijn de pagina's blanco. U kunt zelf lijntjes, ruitjes of logo's toevoegen aan het ontwerp. Gebruikt u lijnen? Wij adviseren een lijndikte van minimaal 0,5 pt.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Afwerkingen

Voor de bedrukte notitieblokken heeft u ruime keuze uit verschillende opties, zodat het product altijd helemaal aan uw wensen voldoet. Verschillende afwerkingen, met of zonder cover en optioneel boorgaten zorgen dat u altijd het gewenste product kunt samenstellen.

gelijmde notitieblokken

Lijmbinding

Kiest u voor een lijmbinding als afwerking, dan wordt één zijde van de notitieblokken voorzien van een lijmlaag. De losse pagina’s kunnen eenvoudig losgescheurd worden.

notitieblokken met spiraalbinding

Spiraalbinding

De spiraalbinding - ook wel wire-O genoemd - zorgt voor een extra stevige afwerking. De losse pagina’s zitten steviger vast dan bij een lijmbinding, wat ideaal is voor meer langdurig gebruik. Verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit of zwart.

notitieblokken met cover

Omslag

Optioneel kan er gekozen worden om een full colour bedrukte cover toe te voegen aan de notitieblokken. Deze wordt aan het kartonnen onderbord geplaatst en vervolgens om het blok geslagen.

notitieblokken met boorgaten

Boorgaten

Handig wanneer het blok of de losse pagina’s in een map wil bereiken: boorgaten. Bij de grotere formaten heeft u de keuze uit 2 of 4 boorgaten. De kleinere formaten kunnen worden voorzien van maximaal 2 boorgaten.

Gratis notitieblokken ontwerpen

Gratis uw eigen notitieblokken ontwerpen? In de ontwerptool van Reclameland kan dat! Logo’s, teksten, afbeeldingen en foto’s: u voegt het allemaal eenvoudig toe. Sleep naar de gewenste positie en u maakt in een handomdraai de mooiste ontwerpen, ook zonder grafische kennis.

Als u al een drukklaar bestand heeft, dan kunt u deze snel en eenvoudig uploaden tijdens het bestelproces. Wel is het aan te raden om altijd de werktekening en/of template te gebruiken tijdens het opmaken. Op die manier weet u met welke maten en marges u moet werken voor het laten drukken van de mooiste notitieblokken.


zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: