0 producten € 0,00

A6 notitieblokken bedrukken en printen

Een A6 notitieblok bedrukken is bij Reclameland een fluitje van een cent. Upload uw eigen ontwerp of logo en wij gaan meteen voor u aan de slag.

  • Al vanaf 1 stuk
  • 25, 50 of 100 vel per blok
  • Gratis verzending
a6 notitieblokken

Kies een binding:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal vellen per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal vellen welke er op één blok moeten zitten.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

A6 notitieblokken drukken en printen

Nog altijd ongekend populair bij veel mensen: de A6 notitieblokken. Met het A6 formaat van 10,5 x 14,8 cm is het een handzaam formaat. Ideaal om snel aantekeningen te maken. Thuis, onderwerg of juist op het werk: een notitieblok komt altijd van pas. Onmisbaar als relatiegeschenk. Een boodschappenlijstje? Of een boodschap voor een huisgenoot die later weggaat of juist terugkomt? Snel een aantekening maken tijdens een vergadering? Overal biedt een notitieblok de uitkomst. Gemakkelijk te bestellen met lijntjes of blokjes of juist helemaal uw eigen ontwerp. Handig gebonden tot een blok, zodat u geen last heeft van losse blaadjes. Alle te kiezen papiersoorten zijn goed beschrijfbaar met zowel pen als papier.

Notitieblok A6 bedrukken

Voor het drukken van de notitieblokken heeft u verschillende opties. Bij een enkelzijdige bedrukking wordt ieder blad in het A6 notitieblok aan de voorzijde bedrukt. Deze bedrukking is standaard in kleur (4/0 full colour). Wilt u ook de achterzijde van ieder blad laten bedrukken? Dat kan ook! Dit kan in zowel full colour (4/4 dubbelzijdig full colour) als in zwart-wit (4/1 enkelzijdig fullcolour + enkelzijdig zwart-wit).

Notitieblok met eigen ontwerp

Het ontwerp van het A5 notitieblok, dat bepaalt u zelf. Met een opmaakprogramma maakt u eenvoudig uw eigen ontwerp. Dit ontwerp uploadt u bij uw bestelling. Heeft u niet de mogelijkheid een ontwerp te maken via zo’n opmaakprogramma? Dan kunt u aan de slag in onze gratis online ontwerptool. En het handige is: u kunt al kiezen uit een ontwerp met lijntjes of hokjes. Zo wordt het ontwerpen nóg gemakkelijker!

Afwerkingen voor A6 notitieblokken

U kunt bij ons kiezen uit een lijmbinding en een spiraalbinding. Ook het aantal vellen per blok kiest u zelf. Optioneel voorzien we uw kladblok met logo van 2 of 4 boorgaten. Ook kunnen we uw blokken van een transparante cover voorzien. Al onze notitieblokken zijn standaard voorzien van kartonnen onderbord.

a6 notitieblokken

Lijmbinding

De schrijfblokken kunnen we voorzien van een lijmbinding aan de korte of lange zijde. We lijmen deze notitieblokken zodat de pagina's afgescheurd kunnen worden.

notitieblokken a6

Spiraalbinding

De schrijfblokken kunnen we voorzien van een spiraalbinding (zilver, wit of zwart) aan de korte of lange zijde. Voor langdurig gebruik raden we aan om notitieblokken met spiraalbinding te kiezen in plaats van lijmbinding.

notitieblok a6 bedrukken

Omslag

De schrijfblokken kunnen we voorzien van een full colour omslag. Deze bevestigen we op het grijze onderbord en slaat om het gehele blok heen.

notitieblokken met boorgaten

Boorgaten

Optioneel kunt u bij A4-schrijfblokken kiezen voor 2 of 4 boorgaten. Bij kleinere formaten kunt u kiezen voor 2 boorgaten.