0 producten € 0,00

Multomap bedrukken

Laat snel en voordelig een eigen ontwerp op een multomap drukken. Kies uit een 2- of 4-voudig ringband en berg eenvoudig al uw documenten veilig op. Altijd professioneel voor de dag komen met de full colour bedrukte multomappen van Reclameland. Kies uit verschillende formaten en vulhoogtes. Bestel snel uw eigen bedrukte multomap!

Grote of kleine oplage multomappen bestellen? Bij Reclameland vindt u het allemaal. Altijd met een razendsnelle levering en voor de beste prijs.

Meer informatie

  • Verschillende vulhoogtes en formaten
  • Levertijd van 4 werkdagen
  • Gratis verzending

Op zoek naar een ander soort map? Bekijk dan eens onze offertemappen.

multomappen en ordners drukken

Kies een bindingswijze:

Kies hier het type multomap dat u graag wilt.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een binnenwerk hoogte:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Voordelig multomappen laten bedrukken

multomappen drukken

Bent u op zoek naar multomappen met een logo of een ander soort bedrukking? Bij Reclameland vindt u alles voor uw vertegenwoordigers, uw administratie, op kantoor of voor bijvoorbeeld uw les- en cursusmateriaal. Met de stevige cover van 2 mm dik karton beschermen de inhoud en zorgen ervoor dat de documenten netjes opgeborgen blijven. Heeft u al gedacht aan onze tabbladen? Hiermee organiseert u eenvoudig de inhoud van de multomap.

De ringbanden zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen en sluiten daardoor naadloos aan op uw huisstijldrukwerk. De buitenkant wordt volledig full colour bedrukt met bijvoorbeeld uw logo, een foto of wat u ook maar wilt drukken. De buitenzijde wordt vervolgens voorzien van een glans of mat laminaat om zo te zorgen voor extra bescherming.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende opties voor uw multomap

Multomappen bestelt u altijd inclusief een ringenmechaniek. Deze ringen zorgen ervoor dat de papieren en andere documenten stevig in de map blijven. De keuze is hierbij uit een mechanisme met twee of vier ringen, net wat uw voorkeur heeft.

Formaten

De populaire formaten zijn het A4-formaat en A5-formaat. De multomappen zelf hebben een iets groter formaat, waardoor deze geschikt zijn voor het vullen met documenten op A4-formaat en A5-formaat. De vulhoogte - ook wel binnenwerk hoogte genoemd - is de maximale hoogte van de documenten die in de map opgeborgen kunnen worden. De rughoogte is de totale hoogte van de buitenzijde van de dichtgeklapte map en zal in alle gevallen hoger zijn dan de vulhoogte.

Mechaniek Vulhoogte Rughoogte
2 of 4 ringen 1,5 cm 3,5 cm
2 of 4 ringen 2,5 cm 4,5 cm
2 of 4 ringen 4 cm 6 cm
2 of 4 ringen 5,5 cm 7,5 cm
multomappen ringensluiting

Het ringenmechaniek is voorzien van 2 of 4 ringen.

Multomappen met snelle levering

Lang wachten op uw drukwerk? Niet bij Reclameland! Bij ons laat u altijd uw multomappen bedrukken met een levertijd van slechts 4 werkdagen. Daarbij maakt het niet uit of u kiest voor een kleine oplage of juist een grote oplage nodig hebt: u heeft uw bedrukte multomappen altijd snel in huis!

Maak u bestelling eenvoudig compleet met het losbladig binnenwerk en de rugetiketten.

multomappen met grijpgat

Met of zonder grijpgat

Een grijpgat kan essentieel zijn in een kast vol multomappen. Tijdens het bestellen is er de optie om een grijpgat te kiezen voor de ordners. Houd met het ontwerp rekening met de plaatsing van het grijpgat. Het hart van het grijpgat zal in het midden van de rug, op 85 mm vanaf de onderkant geplaatst worden. Het gat heeft een diameter van 21,5 mm, de ring een buitendiameter van 30 mm.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: