0 producten € 0,00

A5 notitieblokken bedrukken en printen

Op zoek naar een promotiemiddel met uw logo dat gegarandeerd gebruikt wordt? Stop dan met verder zoeken. Een A5 notitieblok is dé reclamedrager.

  • Kies eigen aantal
  • 25, 50 of vel per blok
  • Gratis verzending
a5 notitieblokken

Kies een binding:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal vellen per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal vellen welke er op één blok moeten zitten.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

A5 notitieblokken drukken en printen

Notities maken met een pen, dat blijft voor veel mensen toch het makkelijkst. Of het nu gaat om een boodschappenlijstje of officiële notities van die ene belangrijke meeting: met een A5 notitieblok schrijft u alles op en hoeft u niks meer te vergeten. De vellen van elk 14,8 x 21 cm worden gebonden tot 1 blok. Geen gedoe met losse velletjes, maar alles netjes gebonden. Voor alle papiersoorten waar u uit kunt kiezen, geldt dat deze goed beschrijfbaar. Ook met potlood, dus ook voor het maken van tekeningen en/of schetsen zijn de notitieblokken op A5 formaat zeer geschikt.

Notitieblok A5 drukken

Voor het drukken van de notitieblokken heeft u verschillende opties. Bij een enkelzijdige bedrukking wordt ieder blad in het A5 notitieblok aan de voorzijde bedrukt. Deze bedrukking is standaard in kleur (4/0 full colour). Wilt u ook de achterzijde van ieder blad laten bedrukken? Dat kan ook! Dit kan in zowel full colour (4/4 dubbelzijdig full colour) als in zwart-wit (4/1 enkelzijdig fullcolour + enkelzijdig zwart-wit).

A5 notitieblok met eigen ontwerp

Het ontwerp van het A5 notitieblok, dat bepaalt u zelf. Met een opmaakprogramma maakt u eenvoudig uw eigen ontwerp. Dit ontwerp uploadt u bij uw bestelling. Heeft u niet de mogelijkheid een ontwerp te maken via zo’n opmaakprogramma? Dan kunt u aan de slag in onze gratis online ontwerptool. En het handige is: u kunt al kiezen uit een ontwerp met lijntjes of hokjes. Zo wordt het ontwerpen nóg gemakkelijker!

Afwerkingen

U kunt bij ons kiezen uit een lijmbinding en een spiraalbinding. Ook het aantal vellen per blok kiest u zelf. Optioneel voorzien we uw kladblok met logo van 2 of 4 boorgaten. Ook kunnen we uw blokken van een transparante cover voorzien. Al onze notitieblokken zijn standaard voorzien van kartonnen onderbord.

a5 notitieblokken

Lijmbinding

De schrijfblokken kunnen we voorzien van een lijmbinding aan de korte of lange zijde. We lijmen de pagina's zo dat deze eenvoudig afgescheurd kunnen worden.

notitieblokken a5

Spiraalbinding

De schrijfblokken kunnen we voorzien van een spiraalbinding (zilver, wit of zwart) aan de korte of lange zijde. Over het algemeen gaat de afwerking met een wire-O langer dan een afwerking met een lijmbinding.

notitieblok a5

Omslag

De schrijfblokken kunnen we voorzien van een full colour omslag. Deze bevestigen we op het grijze onderbord en slaat om het gehele blok heen.

notitieblokken met boorgaten

Boorgaten

Optioneel kunt u bij A5-schrijfblokken kiezen voor 2 of 4 boorgaten. Bij kleinere formaten kunt u kiezen voor 2 boorgaten.