0 producten € 0,00

Luchtkussen enveloppen bedrukken

De bedrukte luchtkussen enveloppen van Reclameland zijn van uitstekende kwaliteit. Heeft u met spoed nieuwe bubbel enveloppen nodig? Wij leveren ze de volgende dag!

  • 7 verschillende formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Op zoek naar enveloppen zonder bubbeltjes? Ga dan naar onze standaard enveloppen.

luchtkussen enveloppen bedrukken

Kies een formaat envelop:

Kies hier het eindformaat van uw envelop.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een enveloppen papiersoort:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop luchtkussen enveloppen bedrukken

luchtkussen envelop bedrukken

Wanneer u iets in een envelop verstuurd, wilt u er zeker van zijn dat de inhoud onbeschadigd bij de ontvanger aankomt. Door luchtkussen enveloppen te gebruiken bent u er zeker van dat het item maximaal is beschermd tegen val- en stootschade. Een bubbel envelop is dankzij de bubbeltjes ideaal voor het versturen van bijvoorbeeld dvd’s, boeken, elektronica onderdelen of sieraden.

  • Verkrijgbaar in wit of bruin
  • Altijd full colour bedrukking
  • Al vanaf 1 stuk

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bubbel envelop voordelig kopen

Een bubbel envelop kopen? Bij ons heeft u de keuze uit maar liefst 7 verschillende formaten. Hierdoor vindt u altijd een formaat dat geschikt is voor het product dat u wilt versturen, dus ook het populaire A4 formaat. Kwetsbare en fragiele producten kunnen zo nog veiliger via de post verzonden worden. De bedrukte luchtkussen enveloppen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en wordt altijd full colour bedrukt met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Door de plakstrip op de bubbeltjes envelop is deze eenvoudig en stevig af te sluiten.

Bedrukte luchtkussen enveloppen van Reclameland

Luchtkussen enveloppen bedrukken met uw bedrijfslogo of met een ontwerp erop gedrukt? Dan kan natuurlijk bij Reclameland! Heeft u vragen over het laten drukken van bubbel enveloppen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

bubbeltjes envelop

Meer zakelijk drukwerk

Naast bedrukte bubbel enveloppen bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: