0 producten € 0,00
bestelproces

Volledig eigen productie bij Reclameland

In Westerbroek, vlakbij Groningen, zijn het traffic centrum en de productiehal van Reclameland gevestigd. Vanaf één locatie produceren wij dan ook, in tegenstelling tot veel andere online drukkers, al het bestelde drukwerk zelf. Wilt u onze drukkerij bezoeken? Maak gerust een afspraak via onze contactpagina.


gratis drukwerkvoorbeelden

Gratis drukwerkvoorbeelden

We hebben enorm veel papiersoorten. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Vraag onze gratis drukwerkvoorbeelden aan en zie, voel en ruik welk papiersoort u het meest aanspreekt.


eigen productie Westerbroek

Traffic Centrum Westerbroek

In ons traffic centrum wordt uw order verwerkt en controleren we uw bestand(en). Bij ons in Westerbroek werken er dagelijks zo'n veertig mensen aan uw order(s). Staat uw product niet op de site? Wij helpen u graag verder! Mail of bel naar 0800-0025.


eigen productie Westerbroek

Bestandscontrole en ontwerp

Onze dtp-afdeling controleert of uw aangeleverde bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Dit zijn er dagelijks honderden. Als onze dtp-ers de bestanden hebben goedgekeurd, zetten zij deze klaar voor de productiemedewerkers. Naast het controleren van bestanden, maakt de dtp-afdeling diverse ontwerpen.


drukwerk op maat

Eigen productie - drukwerk op maat

Omdat Reclameland alles onder één dak heeft zijn de lijnen kort. En houden we volledig controle over uw bestelling. Wilt u een extra vouw, iets bundelen of een extra boorgat? Wij maken uw bestelling helemaal op maat.


eigen productie offset

Eigen productie - offset

Wij produceren ons drukwerk op Komori en Heidelberg offset persen die zowel full colour als PMS drukken. De persen hebben slechts tien vellen nodig om het drukwerk te starten waardoor een enorme milieuwinst wordt gerealiseerd. We houden zelf de regie op uw drukwerk, omdat we alles onder één dak produceren.


eigen productie digitaal

Eigen productie - digitaal

Uw digitale drukwerk drukken wij op onze HP Indigo pers, de beste digitale drukpers ter wereld. Dit is de enige digitale drukpers die net als bij offset drukwerk werkt met vloeibare inkt. Door de vloeibare inkt is er nauwelijks kwaliteitsverschil en geeft het voor kleine oplages de allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding.


eigen productie grootformaat

Eigen productie - grootformaat

Posters, banners, vlaggen, canvas, stickers... We printen het allemaal op een van onze grootformaat printers. Onze printers kunnen tot 2,5 meter printen, zo van de rol af. Dankzij de nieuwste printtechnieken zijn zogenaamde banding (strepen) verleden tijd.


eigen productie goedkoop drukwerk

Eigen productie - goedkoop drukwerk

Dagelijks printen en drukken we honderden bestellingen. We combineren zoveel mogelijk opdrachten op een drukvel en snijden de opdrachten in één keer. Hierdoor besparen we tijd, afval en kosten, zodat u de scherpste prijs krijgt.


eigen productie fotopapier

Eigen productie - fotopapier

Voor de posters op fotopapier gebruiken we onze eigen Canon 8000S printers met acht kleuren. Deze printers gebruiken pigmentinkt op waterbasis. Fotografen gebruiken deze printers vaak ook vanwege het grote kleurbereik en omdat ze enorm gedetailleerd kunnen printen.


eigen productie inkt

Eigen productie - inkt

Voor ons drukwerk gebruiken wij mild solvent ultra inkt. Dit is de nieuwste inkt op de markt die is doorontwikkeld op het gebied van milieu, kleurechtheid, duurzaamheid en krasvastheid. De inkt heeft een lage milieubelasting, omdat deze niet veel oplosmiddelen bevat.


eigen productie afwerking offset en digitaal drukwerk

Afwerken - offset en digitaal

De afwerking van het drukwerk maakt het verschil. Snijden, lamineren, rillen, vouwen of nieten? Bij Reclameland is alles mogelijk. We zien het als een uitdaging om uw product perfect af te leveren.


eigen productie afwerking grootformaat

Afwerken - grootformaat

Een poster of dibond plaat geprint op groot formaat? Onze afwerkafdeling bewerkt uw opdracht na het printen verder. Snijden, lamineren, omzomen en ogen zetten in spandoeken? Wij draaien onze hand er niet voor om.


eigen productie voorraad

Alles op voorraad

Ook ons magazijn is gevestigd in Westerbroek. Hierdoor kunnen we vrijwel alle producten op zeer snelle termijn leveren. Geen probleem dus als u (on)bedrukte enveloppen, stoepborden, kliklijsten of rollup banners in spoed nodig heeft. DHL haalt dagelijks alle bestellingen op en bezorgt het de volgende dag al bij u. Zo zijn we u altijd snel van dienst.


eigen productie u blijft op de hoogte

U blijft op de hoogte

Hebt u uw drukwerk bij ons besteld? U ontvangt bij elke handeling van uw bestelling een e-mail. Hierin leest u alle informatie over de status. Deze informatie vindt u overigens ook in uw account. Daarnaast krijgt u een e-mail of sms als uw bestelling wordt verzonden.