0 producten € 0,00
bestelproces

Volledig eigen productie bij Reclameland

In Westerbroek, vlakbij Groningen, zijn het traffic centrum en de productiehal van Reclameland gevestigd. Vanaf één locatie produceren wij dan ook, in tegenstelling tot veel andere online drukkers en printshops, al het bestelde drukwerk zelf. Op dit moment breiden we onze hal uit met 25.000 m2. Dankzij deze extra ruimte kunnen we ons machinepark uitbreiden en ons meer focussen op grootformaat print- en drukwerk. Wilt u onze drukkerij bezoeken? Maak gerust een afspraak via onze contactpagina.


eigen productie offset

Eigen productie - offset

Wij produceren ons drukwerk op Komori en Heidelberg offset persen die zowel full colour als PMS drukken. De persen hebben slechts tien vellen nodig om het drukwerk te starten waardoor een enorme milieuwinst wordt gerealiseerd. We houden zelf de regie op uw drukwerk, omdat we alles onder één dak produceren.


eigen productie digitaal

Eigen productie - digitaal

Uw digitale drukwerk drukken wij op onze HP Indigo pers, de beste digitale drukpers ter wereld. Dit is de enige digitale drukpers die net als bij offset drukwerk werkt met vloeibare inkt. Door de vloeibare inkt is er nauwelijks kwaliteitsverschil en geeft het voor kleine oplages de allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding.


eigen productie grootformaat

Eigen productie - grootformaat

Posters, banners, vlaggen, canvas, stickers... We printen het allemaal op een van onze grootformaat printers. Onze printers kunnen tot 2,5 meter printen, zo van de rol af. Dankzij de nieuwste printtechnieken zijn zogenaamde banding (strepen) verleden tijd.


eigen productie afwerking offset en digitaal drukwerk

Afwerking - offset en digitaal

De afwerking van het drukwerk maakt het verschil. Snijden, lamineren, rillen, vouwen of nieten? Bij Reclameland is alles mogelijk. We zien het als een uitdaging om uw product perfect af te leveren.


eigen productie afwerking grootformaat

Afwerking - grootformaat

Een poster of dibond plaat geprint op groot formaat? Onze afwerkafdeling bewerkt uw opdracht na het printen verder. Snijden, lamineren, omzomen en ogen zetten in spandoeken? Wij draaien onze hand er niet voor om.


eigen productie voorraad

Alles op voorraad

Ook ons magazijn is gevestigd in Westerbroek. Hierdoor kunnen we vrijwel alle producten op zeer snelle termijn leveren. Geen probleem dus als u (on)bedrukte enveloppen, stoepborden, kliklijsten of rollup banners in spoed nodig heeft. DHL haalt dagelijks alle bestellingen op en bezorgt het de volgende dag al bij u. Zo zijn we u altijd snel van dienst.