0 producten € 0,00
milieu

Reclameland en het milieu

Verantwoordelijkheid voor het milieu hebben we allemaal. Wij zeggen niet alleen dat we een hart voor het milieu hebben: we denken en doen groen. Meer over ons weten? Kijk dan ook bij onze eigen productie.

Reclameland

  • Biedt u de keuze voor gerecycled papier.
  • Is volledig FSC® en PEFC gecertificeerd.
  • Werkt met inkten die geen of minder oplosmiddelen bevatten.
  • Speurt continu naar nieuwe gekeurde papiersoorten. Heeft u een tip: e-mail ons.
  • Gebruikt verpakkingen die volledig gerecycled zijn en gerecycled kunnen worden.

FSC® gecertificeerd

De Forest Stewardship Council®(FSC®) is een mondiale, non-profit organisatie die streeft naar verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC stelt standaarden op gebaseerd zijn op principes voor verantwoord bosbeheer die ondersteund worden door ecologische, sociale en economische partijen.

  • FSC® draagt bij aan de promotie van verantwoord bosbeheer wereldwijd.
  • FSC® zorgt voor de bossen van de toekomstige generaties.
  • FSC® zorgt voor bossen en de mensen, dieren en planten die hiervan afhankelijk zijn.

Jaarlijks wordt onze drukwijze gecontroleerd door een certificerende instelling. Van aankoop van papier tot gebruik van het logo. Alles, ook de kennis van ons team, wordt gecontroleerd. Vandaar dat we trots zijn op ons FSC® certificaat.

Reclameland heeft FSC certificaat code CU-COC-819940, licentienummer FSC-C110642. U kunt deze nummers controleren op info.fsc.org. Voordat u een product aan de winkelwagen toevoegt ziet u of deze FSC-gecertificeerd is of niet. Vraag naar onze FSC®- gecertificeerde producten.

PEFC gecertificeerd

PEFC is de afkorting van Programme for the Endorsement of Forest Certification, beter gezegd 'Programma voor de Erkenning van Bos Certificeringssystemen'. Duurzaam beheer van het bos houdt in dat men rekening houdt met zowel de economische als de ecologische en sociale functies die het bos vervult. Nu en in de toekomst.

Door certificering van duurzaam bosbeheer en de gehele keten die het hout(product) daarna doorloopt tot het bij de eindgebruiker terechtkomt (Chain of Custody) kan PEFC garanderen dat de producten met een PEFC-keurmerk daadwerkelijk uit een duurzaam beheerd bos afkomstig zijn.

Ook voor PEFC komt ieder jaar een controleur die kijkt of we aan alle criteria voldoen. Zo kunnen we met een gerust hart zeggen dat ons hele drukproces verantwoord is. Voor nu en in de toekomst. Download ons PEFC certificaat.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon (050 8700 130) of ons contactformulier. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.