0 producten € 0,00
ervaringen

Reclameland ervaringen

Uiteraard zijn we trots op al onze klanten. Inmiddels zijn dat er meer dan 100.000. Vaste klanten die vaak hun drukwerk bij ons bestellen kunnen natuurlijk zelf het best vertellen waarom ze voor ons kiezen. Is dat de prijs? De leversnelheid? Of de service? Omroep West, Sunday's Nederland en MF Horeca uitzendbureau vertellen waarom zij hun drukwerk bestellen bij Reclameland.

Wilt u ook uw ervaring met Reclameland delen? Graag! Neem hierover contact met ons op.

Omroep West logo

Omroep West

'Aangenaam verrast door de kwaliteit en de snelheid, maar vooral de prijs'

"Wij van Omroep West zijn zeer tevreden over Reclameland en hopen nog lang prettig met hen te kunnen werken. In 2009 hebben we voor het eerst bij Reclameland besteld. We waren zeer aangenaam verrast door de kwaliteit, snelheid en vooral de prijs. Dat laatste is voor ons als omroep belangrijk omdat we bestaan van gemeenschapsgeld."

"Eerst bestelden we alleen flyers en folders bij Reclameland, maar inmiddels is dat uitgegroeid tot al ons drukwerk. Van huisstijlsets tot promotiemateriaal. Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, folders, rolbanieren, noem maar op. We hebben zelfs meerdere malen een krant laten drukken bij Reclameland."

"En ook als je op korte termijn iets nodig hebt dan kun je perfect bij Reclameland terecht. Zo konden we eens dankzij de strenge vorst een grote schaatswedstrijd op natuurijs houden. Als regionale omroep moet je daar natuurlijk bij zijn! Het is voor ons ideaal dat Reclameland in zo'n geval op zeer korte termijn mooie flyers kan leveren."

"Wat ook heel positief is bij Reclameland: bereikbaarheid. Vaak zijn internetbedrijven lastig te bereiken voor vragen. Reclameland is wel goed bereikbaar, zowel telefonisch als via mail; je krijgt altijd supersnel antwoord op je vraag en ze denken met je mee."

Sundays logo

Sunday's Nederland

'De site is heel gebruiksvriendelijk en bestellingen worden altijd keurig afgehandeld'

"Sunday's bestelt bijna wekelijks bij Reclameland. Het gaat dan vooral om flyers en ander klein drukwerk. Het is vooral het gemak waarmee bestellingen geplaatst kunnen worden op de website. De site is heel gebruiksvriendelijk. En bestellingen worden altijd keurig afgehandeld. Als er een heel enkele keer toch iets mis gaat, dan wordt dat altijd op een goede manier opgelost."

"Ja, ik ben een tevreden klant. Ik raad andere bedrijven ook regelmatig aan om bij Reclameland te bestellen. En ik wil zeker zelf ook klant blijven!"

Jean-Pierre Wilde - Sunday's Nederland

MF Horeca logo

MF Horeca uitzendbureau

'Reclameland heeft hele scherpe prijzen en dat is natuurlijk ook erg belangrijk'

"Als ik om 10 uur 's avonds bedenk dat ik nog drukwerk wil bestellen dan kan dat bij Reclameland. En dat vind ik zo super aan ze. En omdat je alles digitaal besteld weet je precies waar je aan toe bent. Ook hebben ze hele scherpe prijzen en dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Ik kan bijna alles wat ik wil bij Reclameland bestellen. Flyers, offertemappen, banieren. Ik heb zelfs een keer een complete beursstand besteld. En dat wordt ook allemaal supersnel geleverd."

"Het assortiment wordt steeds meer uitgebreid. Ik ben heel blij dat Reclameland textiel kan bedrukken. Daar maken we regelmatig gebruik van. Ik ben gewoon heel positief over Reclameland."

Wiebe Bijlsma - MF Horeca