0 producten € 0,00
verzending

Verzending van drukwerk

Bij elke bestelling kunt u het afleveradres en het afzenderadres aangeven. Het afleveradres is het adres waarop uw bestelling wordt afgeleverd. Het afzenderadres is het adres dat als afzender op de verpakking staat. Dit kan uw adres zijn, maar u kunt ook kiezen voor een niet-zichtbaar afzenderadres. De naam Reclameland staat op geen enkele verpakking, etiket of drukwerk. Tip: bekijk onze levertijden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Uw bestelling volgen

Zodra wij uw bestelling voor verzending overdragen aan de postpakketdienst krijgt u een e-mail ter bevestiging. Desgewenst ontvangt u een gratis sms voor verzending. Reclameland werkt bijna altijd samen met DHL. Zo niet, dan staat dat in het bevestigingsbericht over uw verzonden bestelling. Op de sites van de postpakketdienst kunt u met uw track & trace nummer uw bestelling volgen. Dit nummer vindt u zowel in uw bevestigingsmail als in uw account onder mijn bestellingen. Het DHL track & trace nummer zal meestal in de avond geactiveerd worden.

Tijdsindicatie

Het drukwerk wordt standaard op doordeweekse dagen tussen 8.00 en 18.00 uur op het door u aangegeven bezorgadres afgeleverd. Het is helaas niet mogelijk om een exacte bezorgtijd te kiezen. Wel is het mogelijk om tegen een meerbetaling te kiezen voor aflevering voor 11.00 uur op doordeweekse dagen. In Nederland kan er ook gekozen worden voor aflevering op zaterdag. Wanneer DHL er niet in slaagt uw bestelling te leveren, dan wordt deze de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Indien het hierna nog niet lukt, dan kunt u uw pakket de volgende werkdag op het dichtbijzijnste depot afhalen.

Bewijsexemplaren bestellen

Na het drukken van uw gehele bestelling verzenden wij desgewenst één, vijf of tien bewijsexemplaren naar het door u aangegeven factuuradres. Het factuuradres geeft u aan in stap twee van het bestelproces. De verdere oplage verzenden we naar het bezorgadres. U ontvangt uw bewijsexemplaren in een Reclameland envelop die door PostNL wordt afgeleverd. Zie voor meer informatie onze bewijsexemplaren pagina.

Vragen over verzending

Voor vragen omtrent uw zending kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail, chat of WhatsApp. Houdt uw ordernummer bij de hand zodat we u snel kunnen helpen.

Bestelling afhalen

In Westerbroek, vlakbij Groningen, produceren wij al het bestelde drukwerk zelf. Daarom is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Leuk om te weten is dat u bij het afhalen van uw bestelling altijd een gratis goodie mee krijgt! En hebt u trek in een kop koffie of thee? Ook die krijgt u van ons! Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur aan de Madepolderweg 7A.

Levertijden

De kosten van uw bestelling zijn mede afhankelijk van de levertijd. De prijs neemt af naarmate de levertijd toeneemt. De duur van de levertijd hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan zaken als de aanlevertijd van het product, het soort product en de betalingsmethode. Zie levertijden voor meer informatie.

Gratis verzending

Bezorging binnen Nederland en België naar 1 adres is geheel gratis. Wilt u een bestelling laten bezorgen op meerdere adressen of buiten Nederland of België? Neemt u dan contact op met de klantenservice.

Een zaterdaglevering is mogelijk voor veel van onze producten. We streven ernaar om deze optie in de toekomst voor al onze producten te kunnen aanbieden. De toeslag voor een zaterdaglevering bedraagt € 10,- (€ 12,10 incl. btw) per orderitem. Let op: deze optie is niet beschikbaar voor adressen buiten Nederland. Deze optie is alleen beschikbaar wanneer u op vrijdag een spoedlevering plaatst.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.