0 producten € 0,00

A5 magazines drukken en bestellen

Voor voordelige A5 magazines bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Eenvoudig te bestellen en met de keuze uit verschillende opties stelt u eenvoudig uw eigen magazine samen. Altijd volledig full colour gedrukt en met een zeer snelle levering. Waar u het A5 magazine ook voor gaat gebruiken, wij drukken het voor u!

Meer informatie

  • Zowel grote als kleine oplages
  • Volledig full colour gedrukt
  • Gratis verzending bij iedere bestelling
a5 magazines

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop A5 magazines drukken en printen

Met de A5 magazines (14,8 x 21 cm) van Reclemland haalt u een veelzijdig product in huis. Het kan, logischerwijs, ingezet worden als daadwerkelijk een magazine. Maar er zijn nog veel meer momenten waarop een magazine op A5 formaat ingezet kan worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een programmaboekje bij een sportevent? Of als informatiegids. Maar ook zakelijk, als bijvoorbeeld een productcatalogus. Eén ding is zeker: met een professioneel A5 magazine maak je indruk. Bij Reclameland stelt u eenvoudig uw eigen A5 magazine samen. Met de bijna 20 verschillende papiersoorten,de diverse afwerkingen en de zelf te kiezen pagina aantallen vindt u altijd een magazine dat bij u past.

Kleine oplage bestellen

Bent u op zoek naar een kleine(re) oplage A5 magazines? Bij Reclameland kunt u al magazines bestellen vanaf 1 stuk. De kleine oplage wordt geprint op één van onze digitale drukpersen. Zo bestelt u altijd het aantal dat u nodig hebt. En de kwaliteit? Die is nagenoeg hetzelfde als bij het offset drukken.

Offset produceren A5 magazines

Voor de grote oplages A5 magazines gebruiken wij één van onze Komori offset persen. Door drukwerk te combineren op de drukplaten is dit een heel efficiënte en snelle manier van drukken. Handig voor u, want zo worden ook de grote oplages extra snel geleverd. En dat allemaal voor zeer scherpe prijzen!

Oognietjes of gewone nietjes

Er zijn twee verschillende manieren om de geniete A5 magazines af te laten werken. Namelijk met standaard nietjes of met oognietjes. De standaard nietjes zijn effectief en doen hun werk door de verschillende pagina’s gebonden te houden. Wilt u de magazines opbergen en/of bewaren? Met de oognietjes kunt u de A6 magazines eenvoudig in een multomap bewaren. Handig!

Geniete A5 magazines papiersoorten

Voor de magazines heeft u een ruime keuze uit verschillende papiersoorten. Voor het binnenwerk zijn er maar liefst 18 verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. Van het dunne 80 grams recyclingpapier tot het stevige 350 grams mat mc: het kan allemaal! Ook voor de cover is de keuze uit verschillende papiersoorten. Of gaat u juist voor een selfcover? Bij een selfcover heeft de cover hetzelfde papiersoort als het binnenwerk. Heeft u een cover gekozen van 250 gram of zwaarder? Dan is een extra afwerking in de vorm van een mat of glans laminaat ook nog een optie. Zo is het drukwerk maximaal beschermd tegen krassen en beschadigingen.

Bestand aanleveren

Voor een optimaal eindresultaat is het belangrijk dat u het drukbestand op de juiste manier aanlevert. Voor de geniete A5 magazines levert u één PDF-bestand aan, met daarin de losse pagina’s oplopend. De eerste pagina, pagina 1, is hierbij de voorzijde van de cover, pagina 2 de binnenzijde van de cover. Daarna volgt het binnenwerk, met als één-na-laatste pagina de binnenzijde van de achterkant van de cover en de laatste pagina in het document is de achterkant van het magazine. Zo bestaat een A5 magazine van 12 pagina’s voor 4 pagina’s uit cover. De overige 8 pagina’s vormen het binnenwerk.