0 producten € 0,00

Magazines drukken

Bij Reclameland laat u snel, makkelijk en voordelig uw magazines drukken. Grote of juist kleine oplages: wij maken het voor u. En dat al vanaf 1 stuks. Altijd full colour gedrukt en keuze uit verschillende afwerkingen en bindingen. Met de keuze uit vele mooie papiersoorten laat u altijd een product drukken dat bij u past!

De magazines drukken wij altijd op onze eigen drukpersen. Zo bent u verzekerd van alleen de beste kwaliteit, scherpe prijzen en razendsnelle levering.

Meer informatie

  • Eigen aantal en formaat mogelijk
  • Magazine met spoed nodig? Spoedlevering is mogelijk!
  • Gratis verzending bij iedere bestelling
magazines drukken

Magazine laten drukken

magazines drukken

Voor het laten drukken van magazines bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Dagelijks maken wij duizenden exemplaren, waardoor wij ons met recht experts kunnen noemen. Altijd gedrukt en geprint op één van onze professionele drukpersen door onze ervaren drukkers. Niet op zoek naar meerbladig drukwerk? Neem dan eens een kijkje bij onze gevouwen folders.

Wist u dat de magazines van Reclameland op ontzettend veel verschillende manieren in te zetten zijn? Denk bijvoorbeeld aan tijdschriften, programmaboekjes en (jaar)verslagen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Soorten magazines drukken

Er zijn verschillende soorten magazines waar u uit kunt kiezen. Iedere afwerking is anders en heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Hieronder zetten wij de verschillende opties voor u op een rijtje, zodat u snel kunt zien welke het beste bij u past:

geniete magazines

Geniet

De bekendste en ook de populairste optie: een afwerking met nietjes. Hierbij worden verschillende pagina’s van het magazine gebonden door middel van twee nietjes in de rug. Dit kunnen standaard nietjes zijn, maar ook oognieten. De geniete variant is te bestellen vanaf 8 pagina’s tot en met een maximum van 80 pagina’s. Kies uit één van de standaardformaten, maar ook een eigen maat is mogelijk.

Meer informatie en bestellen »

magazines met spiraalbinding

Met spiraalbinding

Door de spiraalbinding - ook wel wire-O genoemd - kunnen de individuele pagina’s helemaal omgeslagen worden. De wire-O wordt in de kleuren grijs, wit of zwart geleverd. Optioneel kan er gekozen worden voor een transparante plastic cover om het drukwerk extra te beschermen. Een magazine drukken en afwerken met spiraalbinding kan vanaf 8 pagina’s tot een maximum van 236 pagina’s.

Meer informatie en bestellen »

gelijmde magazines

Met lijmbinding

Met een lijmbinding wordt uw magazine als boek gedrukt. De cover is buigzaam, maar wel gemaakt van extra stevig papier. De pagina’s worden garenloos gebonden. Te bestellen vanaf 40 pagina’s tot en met een maximum van 396 pagina’s. De perfecte manier om uw drukwerk professioneel te drukken en te binden tot een mooi boekwerk.

Meer informatie en bestellen »

losbladige magazines

Losbladig

Bestelt u losbladig, dan ontvangt u het magazine zonder afwerking of binding. Wij zorgen ervoor dat het op het juiste formaat gesneden wordt met eventueel een gekozen extra afwerking. Ideaal om zelf in bijvoorbeeld een multomap te gebruiken. Laat drukken op A4-formaat vanaf 8 pagina’s tot en met maximaal 396 pagina’s.

Meer informatie en bestellen »

Papiersoorten

Een magazine drukken doet u bij Reclameland op één van de vele mooie papiersoorten. Van glanzende papiersoorten voor mooiste kleur afdrukken tot goed beschrijfbare varianten: bij ons vindt u het allemaal. De gecoate papiersoorten - te herkennen aan de toevoeging mc (machine coated) - hebben een gladde toplaag. Perfect voor ontwerpen met veel foto’s, afbeeldingen en kleuren. Moet er geschreven kunnen worden in het magazine? Dan is één van de andere papiersoorten vaak een betere keuze. Hiervoor zijn bijvoorbeeld recyclingpapier (offset), biotop en lasergeschikt bankpost populaire opties.

Ontwerp voor magazines maken

Bij Reclameland drukken wij uw magazine altijd op basis van een aangeleverd drukbestand. Deze kunt u maken aan de hand van de werktekening. Wanneer u alle gewenste opties hebt geselecteerd, vindt u direct de werktekening. Handig, want zo weet u precies met welke afmetingen en marges u te maken hebt.

Pagina’s

Goed om te weten bij het drukken van magazines en andere meerbladige producten, is de verdeling van het aantal pagina’s dat u selecteert. Kiest u bijvoorbeeld voor 40 pagina’s, dan zijn 4 pagina’s voor de cover en de overige 36 pagina’s vormen het binnenwerk. Pagina 1 is de voorzijde van de cover. Slaat u de cover om, dan is de linkerzijde pagina 2 van de cover. Vervolgens vormen pagina 3 tot en met, in dit geval, 38 het binnenwerk. De laatste twee pagina’s, 39 en 40, zijn de binnen- en buitenzijde van de achterkant van de cover.

De service van Reclameland

Een kleine oplage online ontwerpen? Of misschien juist wel een grote oplage online bestellen? Kies het formaat, kies de papiersoort, kies de bedrukking en voordat u het weet heeft u uw magazine bedrukt op kantoor of in huis!

Bij het proces van een magazine laten drukken of online bestellen kan het voorkomen dat u vragen heeft. Heeft u nog vragen of kunt u wat extra hulp gebruiken? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of het nu om een grote oplage gaat of een kleinere bestellen: bij Reclameland bestel je magazines altijd snel en eenvoudig!

Wist u bij Reclameland terecht kunt voor al uw drukwerk? Van display- en beurspanelen tot stickers op rol: alles is mogelijk!

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

Naast magazines bieden we veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: