0 producten € 0,00

A7 stickers drukken en printen

  • 5 verschillende materialen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

a7 stickers

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop A7 stickers drukken

Met het formaat van 7,4 x 10,5 cm is een A7 sticker een populair product. Het relatief kleine A7 formaat maakt dat de sticker bijna overal op geplakt kan worden. Of dit nu als een etiket is in de vorm van een indoor sticker of juist buiten met een outdoor sticker: het kan allemaal. Met de A7 magneetsticker of statische sticker kunt u zelfs stickers meerdere malen gebruiken. Gemakkelijk te verwijderen en zo gemakkelijk weer te herplaatsen. Zo bestel je eenvoudig stickers voor zowel de lange als de korte termijn. Met de beste printers en drukpersen wordt het ontwerp haarscherp op het materiaal gedrukt. Of het nu voor marketingdoeleinden is, om een ruimte op te fleuren of voor welke andere gelegenheid: met een sticker zit je altijd goed.

Grote en kleine oplage stickers

Bij Reclameland kunt u terecht voor zowel grote als kleine oplages stickers. De kleine oplages worden altijd gedrukt op één van onze digitale printers. Bestelt u een grote oplage indoor of outdoor stickers, dan zullen deze offset gedrukt worden. Door grote oplages te combineren met elkaar, kan er zeer efficiënt geproduceerd worden. Dit zorgt niet alleen voor korte levertijden, maar ook voor zeer scherpe prijzen.

Soorten A7 stickers

Er zijn verschillende soorten stickers waar u uit kunt kiezen. Iedere sticker met eigen eigenschappen en voordelen. Hieronder lichten wij de verschillende opties kort uit. Zo kunt u een goede keuze maken!

A7 indoor stickers

De indoor stickers worden gedrukt op een stevig etikettenpapier. Zoals de naam ook al aangeeft, zijn de stickers geschikt voor indoor gebruik. Zo kunt u de A7 indoor stickers gebruiken als etiket op bijvoorbeeld een brief of envelop. De stickers zijn niet geschikt om te plakken op kartonnen dozen. De indoor stickers zijn voorzien van een breekslit aan de achterzijde.

A7 outdoor sticker

Wilt u de stickers buiten gebruiken? Dan kiest u het beste voor de outdoor sticker. Deze sticker heeft een dikte van 90 um. De bedrukking wordt aangebracht met water- en uv-bestendige inkten. Zo kunt u de sticker met een gerust hart buiten plakken.

A7 magneetsticker

De magneetsticker, of ook wel magneetfolie genoemd, kleeft goed op metalen ondergronden. Door de magnetische werking van deze sticker verwijdert u deze eenvoudig. En wilt u deze opnieuw gebruiken? Dat kan zonder dat de het materiaal iets aan plakkracht verliest. De sticker is geschikt voor indoor gebruik en heeft een dikte van 0,3 mm.

A7 statische sticker

Een indoorsticker zonder een permanente lijmlaag, dat is de statische sticker. Op gladde en vlakke ondergronden kleeft deze sticker namelijk zonder een lijm of klevende achterzijde. Denk aan bijvoorbeeld aan ondergronden als glas, metaal of kunststof. De sticker is gemakkelijk te verwijderen en kan daarna weer opnieuw gebruikt worden.