0 producten € 0,00

Aluminium textielframe met peesdoek kopen

  • Eigen maat
  • Frame inclusief doek
  • Gratis verzending
aluminium textielframe met peesdoek

Kies het type textielframe:

Kies een kleur textielframe:

Kies het aantal doeken:

Kies een accessoire:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Textielframe bestellen

textielframes bestellen

Met een textielframe haalt u een echte eyecatcher in huis. De strakke en subtiele afwerking zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. Het frame waarin het doek gespannen wordt, is verkrijg in de kleuren zilver en zwart. Zo past u de uitstraling eenvoudig aan op wat bij u en de omgeving past. Het textielframe is ideaal voor zakelijk gebruik. Steel de show op beurzen, lezingen of presentaties met je eigen unieke exemplaar. Maar ook foto’s voor aan de muur worden haarscherp op het DecoTex gedrukt. Heeft u thuis nog een plekje over aan de muur? Een textielframe is de trend van moment!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Aluminium textielframe

De textielframes zijn erg veelzijdig en kunnen op verschillende manier ingezet worden. Voor tijdelijke evenementen zoals bijvoorbeeld beurzen, maar ook ideaal voor speciale acties in winkels of in de horeca. Er zijn 3 verschillende manieren om het textielframe te gebruiken: hangend aan een plafond, vrijstaand of hangend tegen de wand. Voor alle frames geldt dat deze in zowel het zilver als zwart te bestellen zijn.

Bent u op zoek naar een doek dat eenvoudig en snel uit- en weer in te rollen is? Denk dan eens aan onze rollup banners.

Hangend textielframe

Bij een hangend textielframe worden aan de bovenzijde van het aluminium frame oogjes gevestigd. Op deze manier kunt u het frame eenvoudig aan het plafond hangen. Houd er rekening mee dat hoe groter het frame is, des te meer gewicht er aan het plafond komt te hangen. Zeker bij bijvoorbeeld systeemplafonds is het aan te raden hier rekening mee te houden.

Staand textielframe

Kiest u voor een staand textielframe, dan worden er stevige staanders meegeleverd. Deze staanders hebben voldoende lengte om te voorkomen dat het textielframe zomaar omvalt. Door de geringe hoogte van de staanders hoeft u niet bang te zijn dat u er zomaar over struikelt. Wel zo handig natuurlijk als u het staande textielframe in uw beursstand of winkel wilt gebruiken.

Textielframe aan de wand

Het textielframe kan ook eenvoudig aan een wand of muur gehangen worden. Met het handige ophangsysteem dat aan de achterzijde bevestigd is, hangt u het textielframe op aan de muur. Wilt u het doek verwisselen? Dan haalt u het textielframe eenvoudig weer van de muur om het doek te wisselen en weer terug op te hangen.