0 producten € 0,00

Textielframe op maat bestellen

Meer informatie

  • Compleet systeem of los doek
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
textielframe op maat

Textielframe met peesdoek

textielframes bestellen

Op zoek naar aankleding van een beursstand? Een scheidingswand op kantoor? Of een bijzondere manier om die ene foto te laten drukken? Met een textielframe weet u zeker dat u een echt eyecatcher in huis haalt. U kunt een complete set met een frame en een doek bestellen. Maar deze twee items kunnen net zo gemakkelijk los besteld worden. Zo hoeft u niet een complete nieuwe set te bestellen, maar bestelt u wat u nodig heeft. Doordat het eenvoudig te wisselen peesdoek is het textielframe bij uitstek geschikt om in te zetten bij tijdelijke uitingen of acties op bijvoorbeeld beurzen of congressen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Textielframe op maat

Een vast formaat, daar doen wij bij Reclameland niet aan. U vult eenvoudig het formaat van het frame in dat u wilt. Het frame en het peesdoek zullen vervolgens helemaal op maat gemaakt worden voor u. Voor het peesdoek gebruiken wij het materiaal DecoTex GFS, een materiaal dat voor 100% uit polyester bestaat. Het grote voordeel hiervan is dat het nagenoeg niet verkleurd. Dus ook wanneer u het doek voor langere tijd gebruikt, blijft de opdruk helder.

Aluminium textielframe

De textielframes zijn erg veelzijdig en kunnen op verschillende manier ingezet worden. Voor tijdelijke evenementen zoals bijvoorbeeld beurzen, maar ook ideaal voor speciale acties in winkels of in de horeca. Er zijn 3 verschillende manieren om het textielframe te gebruiken: hangend aan een plafond, vrijstaand of hangend tegen de wand. Voor alle frames geldt dat deze in zowel het zilver als zwart te bestellen zijn.

Hangend textielframe

Bij een hangend textielframe worden aan de bovenzijde van het aluminium frame oogjes gevestigd. Op deze manier kunt u het frame eenvoudig aan het plafond hangen. Houd er rekening mee dat hoe groter het frame is, des te meer gewicht er aan het plafond komt te hangen. Zeker bij bijvoorbeeld systeemplafonds is het aan te raden hier rekening mee te houden.

Staand textielframe

Kiest u voor een staand textielframe, dan worden er stevige staanders meegeleverd. Deze staanders hebben voldoende lengte om te voorkomen dat het textielframe zomaar omvalt. Door de geringe hoogte van de staanders hoeft u niet bang te zijn dat u er zomaar over struikelt. Wel zo handig natuurlijk als u het staande textielframe in uw beursstand of winkel wilt gebruiken.

Textielframe aan de wand

Het textielframe kan ook eenvoudig aan een wand of muur gehangen worden. Met het handige ophangsysteem dat aan de achterzijde bevestigd is, hangt u het textielframe op aan de muur. Wilt u het doek verwisselen? Dan haalt u het textielframe eenvoudig weer van de muur om het doek te wisselen en weer terug op te hangen.