0 producten € 0,00

Peesdoek bestellen en bedrukken

Met de losse peesdoeken verwisselt u eenvoudig de doeken in uw textielframe. Het frame is op deze manier multi-inzetbaar en kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Voor welke opdruk gaat u dit keer? Uw peesdoek bedrukken we uiteraard altijd full color. Ideaal voor op kantoor of tijdens beurzen en evenementen!

  • Eigen maat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
peesdoek bestellen

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Los peesdoek bestellen

textielframes bestellen

Het grote voordeel van een textielframe is dat u heel snel en eenvoudig het doek verwisselt. Zo kunt u 1 frame op verschillende momenten en voor verschillende doeleinden inzetten. De ene week staat het textielframe te schitteren op een beurs, terwijl het een week later wellicht - met een ander doek - dient als scheidingsscherm op een kantoor. En alleen het doek vervangen is een stuk duurzamer én goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuw textielframe. Eigenlijk alleen maar voordelen!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Textielframe doek

Het doek voor het textielframe is gemaakt van DecoTex GFS en bestaat voor 100% uit polyester. Een erg stevig materiaal dat ook nog eens kleurvast is. Zo weet u zeker, dat als u het doek voor langere tijd gebruikt, de kleuren nagenoeg niet verkleuren. Het doek wordt speciaal voor u op maat gemaakt en zal dus altijd passend zijn voor uw frame. Heeft u bijvoorbeeld een frame met het formaat 100 x 100 cm besteld? Dan vult u dit formaat in voor een nieuw passend doek.

De losse peesdoeken die u bij Reclameland bestelt zijn geschikt voor de frames die ook door Reclameland worden verkocht. Wij kunnen niet garanderen dat het doek ook op ander soort frames bevestigd kan worden.