0 producten € 0,00

Babymutsje bedrukken met logo of tekst

De geboorte muts bedrukken we met uw eigen ontwerp, al vanaf 1 stuk. Uiteraard worden de geboortemutsjes altijd gratis geleverd.

  • Al vanaf 1 stuk
  • Full colour bedrukt (inclusief witte inkt)
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander geboortedrukwerk.

babymutsje bedrukken

Kies een kleur babymutsje:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop babymutsjes bedrukken

babymutsje met logo

Een gepersonaliseerde babymuts is een uniek en praktisch cadeau bij de geboorte van een baby. Bovendien is een bedrukt babymutsje leuk te combineren met andere bedrukte babykleding als rompertjes en slabbetjes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukte geboorte muts

Onze babymutsjes bedrukken we op 3 verschillende varianten, in de kleuren wit, roze en blauw. Ze zijn uitvoerig getest en gekeurd op babyvriendelijkheid. De mutsjes zijn voorgekrompen zodat de pasvorm extra lang mooi blijft en ze kunnen worden gewassen tot 60 ℃.

Zelf bestanden aanleveren

Het bedrukbare gebied van de mutsjes is 105 x 45 mm. Gaat u zelf aan de slag met een ontwerpprogramma? Om de babymutsjes zo goed mogelijk te kunnen bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wenst u het babymutsje met een foto te bedrukken, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Goed aangeleverd

geboorte muts
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

babymutsjes bedrukken
  • Ontwerp is niet vrijstaand
    (NB: dit geldt niet voor foto's)

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Online ontwerptool voor babymuts

U kunt ook gebruikmaken van onze gratis online ontwerptool. In dat geval hoeft u met bovenstaande info geen rekening te houden en is het maken van een babymutsje met naam, foto of ander leuk ontwerp een fluitje van een cent!

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon (050 8700 130) of ons contactformulier. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

Naast babymutsjes bedrukken we veel meer drukwerk voor consumenten. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: