0 producten € 0,00

Balie displays bedrukken

Meer informatie

  • Keuze uit vele soorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Meer producten voor kantoor bedrukken? Bekijk onze kantoorartikelen met logo.

baliedisplays drukken

Kies een product:

Goedkope balie displays bedrukken

balie displays drukken

De balie displays van Reclameland zijn te verkrijgen als rollup systeem en met een staander. Beide varianten zijn in A3 en A4 formaat te bestellen en de print is altijd enkelzijdig, full colour. Op zoek naar een groter rollup systeem? Kijk dan bij onze rollup banners.

Onze kwalitatieve baliedisplays staan goed op elke balie en zijn uitstekend geschikt voor op beurzen als onderdeel van de beursstand. Bedruk ze met uw eigen ontwerp en maak een échte blikvanger. Uw boodschap zal goed naar voren komen en een blijvende indruk achterlaten.

Gebruik ze ook om bijvoorbeeld de aandacht te vestigen op een aanbieding. Goed geschikt om de klant op het laatst nog op de hoogte te brengen van een goede deal. Daarnaast kunt u er ook mededelingen op bedrukken. Handig!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Rollup en staande balie displays drukken

De rollup balie displays van Reclameland zijn te verkrijgen in A4 en A3 formaat. De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium, de print blijft staan door middel van een metalen pen aan de achterkant (bijgeleverd). De rollup balie displays zijn gemaakt van 180 grams mat coated.

Onze staande balie displays kunnen we bedrukken op foam of massief karton, in A3 of A4 formaat. Verder kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. De plaat blijft staan door middel van een standaard (bijgeleverd). Foam en massief karton worden altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: