0 producten € 0,00

Baniervlag bedrukken

Een baniervlag bedrukken bij Reclameland zorgt voor de ideale reclamedrager. Wij staan voor kwaliteit en printen uw banier altijd full colour op sterk kwaliteitspolyester. Baniervlaggen bedrukken met uw eigen logo, foto of een pakkende campagne slogan? Het kan allemaal!

Kies het gewenste formaat baniervlag en wordt direct verrast door onze lage prijs. Wij gaan meteen met uw nieuwe vlag aan de slag!

Start met bestellen »

  • Eigen aantal baniervlaggen bedrukken is mogelijk
  • Alle populaire formaten én eigen maat
  • Gratis verzending bij iedere bestelling baniervlaggen

Naast baniervlaggen bedrukken we nog veel meer vlaggen. Bekijk al onze bedrukte vlaggen.

baniervlaggen bedrukken

Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Baniervlag bedrukken

Een baniervlag bedrukken we bij Reclameland altijd full colour. U kiest eenvoudig uit één van vele verschillende formaten. Hierbij heeft u zelfs de keuze om voor eigen maat te kiezen. Alle baniervlaggen worden standaard omgezoomd en kunnen afgewerkt worden met en zonder tunnelzoom. De variant met tunnelzoom is bedoeld voor vlaggenmasten met aan de bovenzijde een dwars stokje. Houd voor het zomen een minimale marge van 40 mm binnen het bestandsformaat aan en voor de tunnelzoom een minimale marge van 100 mm aan de zijde van de tunnel.

De baniervariant is één van de meest iconische vlaggen. Door de verticale vorm neemt de vlag in de breedte niet veel ruimte in, toch heeft deze baniervlag een groot oppervlak voor uw ontwerp. Een baniervlag bedrukken? Lever uw eigen ontwerp aan en wij gaan voor u aan de slag. Binnen enkele werkdagen wordt uw gepersonaliseerde banier vlag gratis thuis bezorgd!

Wilt u een ander soort vlag bedrukken? Bij Reclameland kies je snel en eenvoudig uit verschillende soorten en formaten. Welke vlag past het beste bij u? Naast de baniervlag laat je bij Reclameland een vlag bedrukken in alle soorten en maten. Voor welke vlag gaat u?

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Materialen om uw baniervlag op te drukken

Bij Reclameland heeft u keuze uit twee verschillende soorten vlaggendoek waarop u uw baniervlag kunt laten bedrukken. Beide varianten hebben een doordruk van 95%. Dit betekent dat uw ontwerp op één zijde wordt geprint en deze opdruk aan de andere zijde - in spiegelbeeld - voor 95% zichtbaar is. Bijna een dubbelzijdige bedrukking dus!

baniervlag bedrukken

Standaard vlaggendoek

Dit stevige polyester doek heeft een satijnachtige glans en is wit. Doordat het materiaal dicht is, zal deze iets gevoeliger zijn voor (harde) wind. De verwachte levensduur zal hierbij dan ook korter zijn de winddoorlatende variant. Voor het bedrukken van een baniervlag is het meest gekozen materiaal.

baniervlaggen bestellen

Winddoorlatend vlaggendoek

Het winddoorlatende vlaggendoek heeft een gatenpatroon in de stof zitten. Deze gaten zorgen ervoor dat de wind minder grip op het materiaal zal krijgen. Hierdoor blijft de stof langer goed en zorgt dit voor een langere levensduur. Ideaal wanneer u een baniervlag wilt laten bedrukken voor op een plek waar de wind vaak hard waait.

Let op: Voor al onze bedrukte baniervlaggen geldt dat deze bestand zijn tegen maximaal windkracht 6. Waait het harder? Dan raden wij aan om de baniervlaggen naar binnen te halen om beschadigingen te voorkomen.

Afwerking voor baniervlag

Wanneer u een baniervlag laat bedrukken, dan kiest eenvoudig voor één van de verschillende afwerkingen. Zo kunt u de vlag bij ontvangst direct gebruiken. Wel zo handig!

  • Kleur band en stiksel
  • Kleur en locatie van de haken (bevestigingsclips)
  • Contragewicht (optioneel)
  • Flagfix (optioneel)
  • Met of zonder tunnelzoom (diameter ca. 3,5 cm)
baniervlag kopen

Plastic bevestigingsclip

Standaard worden de baniervlaggen voorzien van bevestigingsclips (haken). Vier clips worden evenredig aan de zijkant van de vlag verdeeld. Op die manier kunt u de vlag netjes en strak ophangen. U kunt hierbij kiezen uit witte bevestigingsclips of zwarte bevestigingsclips.

Baniervlag bedrukken bij Reclameland

Voor het bedrukken van baniervlaggen die geschikt zijn voor de standaard vlaggenmasten? Dat doet u snel, gemakkelijk én voordelig bij Reclameland. Doordat wij de volledige productie in eigen huis hebben, profiteert u direct van onze scherpe prijzen en razendsnelle levering.

U levert altijd volledig uw eigen ontwerp aan. Dit kan via een extern opmaakprogramma, maar ook helemaal gratis via onze online ontwerptool. Zo kan iedereen een baniervlag bedrukken met een eigen ontwerp!

baniervlaggen kopen

Meer outdoor en sign drukwerk

Naast de baniervlag bedrukken we nog veel meer outdoor en sign producten. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: