vlaggen bedrukken

Vlaggen bedrukken en bestellen

Met uw eigen vlag steekt uw organisatie letterlijk overal bovenuit. Als eyecatcher op een beurswand of als versiering aan de gevel.

Reclameland print uw standaard vlag, baniervlag of beachvlag full colour op sterk kwaliteitspolyester. Kies het gewenste formaat en zie meteen onze verrassende lage prijs!

Meer informatie

Voordelen van onze vlaggen:

  • Eigen aantal mogelijk
  • Vele verschillende modellen
  • Gratis verzending voor al onze vlaggen

facebook share   twitter tweet   google plus share
 
vlaggen bedrukken

Goedkoop vlaggen bedrukken

Met uw eigen vlag steekt uw organisatie letterlijk overal bovenuit. Als eyecatcher op een beurswand of als versiering aan de gevel. Net als onze banners / spandoeken, opvallend laag geprijsd!

Gratis verzending voor al onze vlaggen.

Standaard vlaggen bedrukken

De standaard vlaggen van Reclameland worden zowel gezeefdrukt als digitaal gedrukt. Twee verschillende technieken met ieder zijn eigen voordelen. Zo drukt Reclameland digitaal gedrukte vlaggen in full colour al vanaf 1 stuks.

Wilt u grotere oplagen vlaggen dan is zeefdruk de beste optie. Bij zeefdruk vlaggen kunt u tot maximaal 4 gescheiden PMS-kleuren op de vlag drukken. Transparanties en een gradient/verloop van een kleur gaan op offertebasis en kunt u aanvragen via e-mail.

Baniervlaggen bedrukken

De baniervlaggen van Reclameland worden full colour bedrukt en zijn beschikbaar in veel verschillende formaten. Ze kunnen afgewerkt worden met en zonder tunnelzoom. De variant met tunnelzoom is bedoeld voor vlaggenmasten met aan de bovenzijde een dwars stokje.

Beachvlaggen bedrukken

Onze beachvlaggen kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden voor bijvoorbeeld evenementen of beurzen en zijn makkelijk op te zetten. Wij bieden twee soorten beachvlaggen aan, namelijk standaard beachvlaggen en drop beachvlaggen. De mast waar de beachvlag aan vast zit wordt standaard bijgeleverd inclusief handige nylon tas. Hieronder staat in een handig overzicht aangegeven welke formaten beschikbaar zijn voor beide soorten beachvlaggen.

Standaard beachvlag Hoogte vlag Breedte vlag
Small 240 cm 40 cm
Medium 315 cm 65 cm
Large 430 cm 90 cm

Drop beachvlag Hoogte vlag Breedte vlag
Small 180 cm 70 cm
Medium 250 cm 100 cm
 

Vlaggen materiaal

Standaard gebruikt Reclameland 115 grams polyglans vlaggendoek om uw afbeelding op te drukken. Dit vlaggendoek wordt altijd enkelzijdig bedrukt en heeft een doordruk van 95%. Dat betekent dat 95% van de afbeelding aan de andere kant goed en in spiegelbeeld zichtbaar is.

Uw vlag verder afwerken

De standaard- en baniervlaggen kunnen worden voorzien van een plastic bevestigingsclip of een touw/lus bevestiging. 

plastic bevestigingsclipDe plastic bevestigingsclip wordt evenredig over de vlag verdeeld zodat de vlag altijd strak en netjes aan de mast hangt. U kunt kiezen uit witte of zwarte haken.


 

 

bevestigingstouwtjeU kunt uw vlag ook af laten werken met touwtjes. Aan de bovenzijde van de vlag wordt een lusje geplaatst en aan de onderzijde een kort touwtje van ongeveer 25 cm. Dit is ideaal voor de wat oudere vlaggenmasten.

 

    Bestel vlaggen »    

 
 
 
 
Wij staan voor u klaar tel. 0800-0025


Vandaag bereikbaar
tot 18:00 uur.

Bel mij nu »

Reclameland

De nr. 1 online drukkerij

9.910

9,9

257 klanten hebben een review geschreven op Trustpilot

Indrukwekkende service!5 star - Bart Ulrichts

Reeds jaren zijn wij, een atletiekclub uit Antwerpen, klant bij Reclameland. Waarom? Prijs-kwaliteit zijn zij zeer sterk! Van een fotospando...

Professionele afhandeling en snelle levering!5 star - Suzy Van Meensel

We gebruiken al een tijdje Reclameland voor het drukken van onze businesskaartjes. Met steeds een zeer goede afhandeling. Tijdens het laats...

Benieuwd naar ons assortiment?

Bestel onze gratis drukwerkvoorbeelden

Bestel nu »
  • 100% eigen productie
  • nr. 1 drukkerij (Trustpilot)
  • altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel Waarborg
  • FSC® en PEFC gecertificeerd
  • betalen op rekening