0 producten € 0,00

Vlag bedrukken en maken met eigen logo

Een bedrukte vlag als eyecatcher op een beurswand of als versiering aan de gevel, het kan allemaal. Van beachvlaggen tot wimpels, wij drukken uw logo snel en goedkoop!

  • Eigen aantal mogelijk
  • Vlaggen voor vele toepassingen!
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe wij uw vlag maken? Bekijk onze video!

vlag bedrukken

Goedkope vlaggen bedrukken

vlag maken

Met uw eigen bedrukte vlag steekt uw organisatie letterlijk overal bovenuit. Of u het nu gebruikt voor een beurswand of als versiering aan de gevel. Met onze kwalitatieve reclame vlaggen valt u op. Daarnaast zijn ze ook nog eens opvallend laag geprijsd!

Wanneer u op zoek bent naar een dikker materiaal of het vlaggenmateriaal zonder afwerking, dan is een spandoek bestellen een goede optie.

Vlag maken met eigen ontwerp

U kunt natuurlijk een vlag bedrukken voor thuisgebruik. Wat dacht u van een gepersonaliseerde vlag om iedereen te laten weten dat uw kind geslaagd is voor het eindexamen? Voor speciale gelegenheden als een feest, verjaardagen, trouwerijen en geboortes zijn onze vlaggen ook uitstekend te gebruiken. Of ga voor uw échte eigen Nederlandse vlag voor Koningsdag. Een gepersonaliseerde vlag laat zien dat het feest is bij u thuis of op kantoor!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Het vlaggenmateriaal van onze bedrukte vlaggen

Voor het bedrukken van vlaggen hebben we verschillende hoogwaardige vlagmaterialen in ons assortiment.

vlaggendoek

Vlaggendoek

Dit is het standaard materiaal van polyester dat voor het bedrukken van vlaggen wordt gebruikt.

Beschikbaar bij mastvlaggen, baniervlaggen, kioskvlaggen, gevelvlaggen en bootvlaggen.

vlaggen bedrukken

Winddoorlatend vlaggendoek

Ons winddoorlatend vlaggendoek heeft een gatenpatroon in het stof zitten waardoor het doek minder snel scheurt door harde wind.

Beschikbaar bij mastvlaggen, baniervlaggen, beachvlaggen, kioskvlaggen, gevelvlaggen en bootvlaggen.

vlag laten maken

Spandoek

Een zware, geweven kwaliteit van PVC die zeer sterk is en de kleuren van uw afbeelding prachtig laat uitkomen.

Beschikbaar bij raamvlaggen en kioskvlaggen.

Let op: De vlaggen zijn bestand tegen wind tot en met windkracht 6. Als het harder waait dan windkracht 6 raden wij aan om de vlag naar binnen te halen. Op die manier voorkomt u beschadigingen en blijft de vlag langer mooi.

Vlaggen bedrukken met logo of foto

Bij Reclameland kunt u zelf online een vlag ontwerpen of uw eigen ontwerpen uploaden. Kies voor Nederlandse vlaggen met uw bedrijfslogo erop of wilt u vlaggen bestellen met de foto's van uw kinderen? Alles is mogelijk bij Reclameland! Een grote oplage of slechts 1 vlag, het kan allemaal voor de laagste prijzen.

Service van Reclameland

Gaat u voor het eerst vlaggen laten bedrukken via Reclameland en heeft u hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag bij het proces van een vlag bedrukken. Wilt u vlaggen bedrukken met logo in grote oplage? We hebben de productie volledig in eigen huis en kunnen daardoor alle gewenste oplages produceren.

vlag met logo

Meer outdoor en sign drukwerk

Naast uw vlag bedrukken we veel meer outdoor en sign producten. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: