0 producten € 0,00

Vlaggen bedrukken en printen

  • Eigen aantal mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe wij vlaggen maken? Bekijk onze video!

vlaggen bedrukken

Goedkope vlaggen bedrukken

vlaggen bedrukken

Met uw eigen vlag steekt uw organisatie letterlijk overal bovenuit. Of u het nu gebruikt voor een beurswand of als versiering aan de gevel. Met onze kwalitatieve vlaggen valt u op. En net als onze banners / spandoeken zijn ze opvallend laag geprijsd!

U kunt een vlag natuurlijk ook thuis gebruiken. Wat dacht u van een gepersonaliseerde vlag om iedereen te laten weten dat uw kind geslaagd is voor het eindexamen? Voor speciale gelegenheden als verjaardagen, trouwerijen en geboortes zijn onze vlaggen ook uitstekend te gebruiken. Of ga voor uw échte eigen Nederlandse vlag voor Koningsdag. Een gepersonaliseerde vlag laat zien dat het feest is bij u thuis of op kantoor!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Het vlaggenmateriaal van onze bedrukte vlaggen

Standaard gebruikt Reclameland 110 grams polyester vlaggendoek om uw afbeelding op te af te drukken. Dit vlaggendoek wordt altijd enkelzijdig bedrukt en heeft een doordruk van 95%. Dat betekent dat 95% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is.

mastvlaggen

Mastvlaggen bestellen

De mastvlaggen bedrukken we digitaal met onze eigen Mutoh-printers. Deze print haarscherp in full colour al vanaf 1 stuk! U kunt kiezen uit 4 populaire vlaggenmaten of uw eigen maat bepalen. Als afwerking kunt u kiezen voor een touwtje onder en lusje boven of zwarte of witte ophangclips. U kiest dan ook altijd tijdens het proces van de vlag ontwerpen hoe uw vlag wordt afgewerkt.

Meer informatie over onze mastvlaggen.

baniervlaggen

Baniervlaggen bestellen

Baniervlaggen bedrukken we full colour en zijn beschikbaar in veel verschillende formaten. Ze kunnen afgewerkt worden met en zonder tunnelzoom. De variant met tunnelzoom is bedoeld voor vlaggenmasten met aan de bovenzijde een dwars stokje.

Meer informatie over onze baniervlaggen.

beachvlaggen

Beachvlaggen bestellen

Onze beachvlaggen kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden voor bijvoorbeeld evenementen of beurzen en zijn makkelijk op te zetten. De mast waar de beachvlag aan bevestigd is wordt standaard bijgeleverd inclusief handige nylon tas.

Meer informatie over onze beachvlaggen.

Service van Reclameland

Bij Reclameland kunt u zelf online een vlag ontwerpen of uw eigen ontwerpen uploaden. Kies voor Nederlandse vlaggen met uw bedrijfslogo erop of wilt u vlaggen bestellen met de foto’s van uw kinderen? Alles is mogelijk bij Reclameland!

Gaat u voor het eerst vlaggen laten bedrukken via Reclameland en heeft u hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag bij het proces van een vlag bedrukken. Wilt u vlaggen bedrukken met logo in grote oplage? U kunt bij ons altijd een offerte aanvragen voor vlaggen en banieren.

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: