vlaggen drukkenMet uw eigen vlag steekt uw organisatie letterlijk overal bovenuit. Als eyecatcher op een beurswand of als versiering aan de gevel.

Reclameland print uw vlag full colour op sterk kwaliteitspolyester. Vul de maat in en zie meteen onze verrassende lage prijs!

Meer informatie

Voordelen van onze vlaggen:

  • Eigen aantal en formaat mogelijk
  • Vele verschillende modellen
  • Gratis verzending voor al onze vlaggen

 

Vlaggen drukken

vlaggen drukkenDe vlaggen van Reclameland worden zowel gezeefdrukt als digitaal gedrukt. Twee verschillende technieken met ieder zijn eigen voordelen. Zo drukt Reclameland digitaal gedrukte vlaggen in full colour al vanaf 1 stuks. Wilt u grotere oplagen vlaggen dan is zeefdruk de beste optie.

Zeefdruk

Bij zeefdruk vlaggen kunt u tot maximaal 4 gescheiden PMS kleuren op de vlag drukken. Transparanties en een gradient/verloop van een kleur gaan op offertebasis en kunt u aanvragen via e-mail.

Digitaal druk

De digitaal gedrukte vlaggen zijn full colour (CMYK) te bedrukken tot maximaal 20 stuks. 

Materiaal

Standaard gebruikt Reclameland 115 grams polyglans vlaggendoek om uw afbeelding op te drukken. Dit vlaggendoek wordt altijd enkelzijdig bedrukt en heeft een doordruk van 95%. Dat betekent dat 95% van de afbeelding aan de andere kant goed en in spiegelbeeld zichtbaar is. 

Afwerking

U kunt bij digitaal gedrukte vlaggen kiezen uit 3 typen vlaggen, een standaard horizontaal georiënteerde vlag, een baniervlag (verticaal) zonder tunnelzoom en een baniervlag (verticaal) met een tunnelzoom. De laatstgenoemde is bedoeld voor vlaggenmasten met aan de bovenzijde een dwars stokje waar de vlag aan hangt. Bij de baniervlag met tunnelzoom wordt aan de zijkant evenredig een aantal plastic clips geplaatst om de vlag makkelijk te monteren aan de vlaggenmast.

Bij de andere vlaggen kunt u zelf aangeven welke afwerking u wenst te ontvangen. Dit staat aangegeven in het bestelmenu.

Bevestiging

Vlaggen kunnen worden voorzien van een plastic bevestigingsclip of een touw/lus bevestiging. 

De plastic bevestigingsclip wordt evenredig over de vlag verdeeld zodat de vlag altijd strak en netjes aan de mast hangt. 

 

 

 

U kunt uw vlag ook af laten werken met touwtjes. Aan de bovenzijde van de vlag wordt een lusje geplaatst en aan de onderzijde een kort touwtje van ongeveer 25 cm. Dit is ideaal voor de wat oudere vlaggenmasten.

 

 

Standaard beachvlaggen
 

  Hoogte vlag Breedte vlag Hoogte totaal Soort voet  Voet
Small 220 cm 75 cm 250 cm voetplaat 2,5 kg vlaggen voetplaat 
Medium 265 cm 92 cm 300 cm grondboor vlaggen voetplaat 
Large 356,5 cm 100 cm 390 cm grondboor vlaggen voetplaat 
Extra large 420 cm 100 cm 460 cm grondboor vlaggen voetplaat 

Drop beachvlaggen

  Hoogte vlag Breedte vlag Hoogte totaal Soort voet  Voet
Small 169 cm 92 cm 200 cm voetplaat 2,5 kg  
Medium 206,5 cm 88,5 cm 243 cm grondboor vlaggen grondboor 
Large 269 cm 117 cm 305 cm grondboor vlaggen grondboor 
Extra large 343 cm 152 cm 384 cm grondboor vlaggen grondboor 

Extra accesoires beachvlaggen
 

Kruispoot met waterzak 

Ideaal voor binnen en buitengebruik. De zak is tot 15 liter te vullen met water waardoor deze een gewicht heeft van 15 kg.

 

 

 

 

Verzwaarde voetplaat (7kg)

Goed te gebruiken om de grotere beachvlaggen binnen/buiten op harde ondergronden te plaatsen.

 

 

 

Draaibare watertank

Een grote capaciteit watertank, geschikt voor alle formaten vlaggen en is eenvoudig draaibaar door middel van de draaibare houder.

 

 

 

 Grondboor

Standaard geleverd bij de 3 grootste maten, M,L en XL. Een eenvoudige standaard om uw beachvlag in de grond te plaatsen. De grondboor wordt geleverd met gereedschap om de boor in de grond te draaien waarna u de vlag direct in de houder kunt plaatsen. Inclusief afsluitdop zodat u de boor in de grond kan laten zitten en de vlag kan verwijderen.

 

 Standaard voetplaat

Standaard geleverd bij de kleinste vlaggen. Ideaal voor zowel binnen als buitengebruik. Makkelijk te transporteren en te plaatsen.

 

 

    Bestel vlaggen »    

 
 
 
Wij staan voor u klaar tel. 0800-0025


Vandaag bereikbaar
tot 22:00 uur.

Bel mij nu »

Benieuwd naar ons assortiment?

Bestel onze gratis drukwerkvoorbeelden

Bestel nu »
  • 100% eigen productie
  • nr. 1 drukkerij (Trustpilot)
  • altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel Waarborg
  • FSC en PEFC gecertificeerd
  • betalen op rekening