0 producten € 0,00

Vlaggenlijn maken en bedrukken

Bent u op zoek naar een manier om een feestelijke gelegenheid nog leuker aan te kleden? Of naar vlaggetjes voor de kinderkamer of babykamer? Bij Reclameland kunt u zelf een vlaggenlijn maken. U bepaalt dus helemaal zelf wat er op de slinger gedrukt wordt. Foto’s, teksten, logo’s: het kan allemaal op uw eigen vlaggenlijn!

De vlaggenlijn bedrukken we op water- en scheurvast materiaal. Deze vlaggetjes kunnen dus tegen een stootje en kunnen zo ook vaker gebruikt worden.

  • Vierkante of driehoekige vlaggetjes
  • 15 of 30 vlaggetjes per lijn
  • Gratis verzending
vlaggenlijn maken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het aantal opdrukken:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies lengte vlaggenlijn:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Vlaggenlijn bedrukken met eigen ontwerp

vlaggenlijn bedrukken

Feestelijke gelegenheden of bijeenkomsten, die zijn er genoeg. Of het nu om een verjaardag, een huwelijk, een jubileum of iets anders gaat: een gezellige aankleding maakt het net wat leuker. En wat is er dan leuker om persoonlijke vlaggetjes op te hangen? In de vorm van een persoonlijke vlaggenlijn bedrukken. Die ene grappige foto van het familielid dat 50 wordt. Of de foto van dat ene legendarische personeelsfeest voor een collega die een jubileum viert. Maar een slinger kan ook net zo gemakkelijk zakelijk ingezet worden bij bijvoorbeeld een beurs. Met een vlaggenlijn met foto of een logo van het bedrijf kleedt u de beursstand op een eenvoudig manier gezellig aan.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Zelf slinger maken

Bij Reclameland kunt u eenvoudig zelf uw eigen vlaggenlijn maken. De vierkante of driehoekige vlaggetjes kunnen op twee verschillende manier besteld worden. U kunt ervoor kiezen om op de voor- en achterkant hetzelfde ontwerp te laten drukken. Ook kunt u kiezen voor twee ontwerpen, waardoor de voor- en achterkant van de vlaggetjes van elkaar verschillen. Het aantal vlaggetjes dat u ontvangt is afhankelijk van de lengte van de lijn. Selecteert u een lengte van 5 meter, dan ontvangt u 15 vlaggetjes. Bij een lengte van 10 meter zijn dit er 30. De vlaggetjes worden aan beide zijdes bedrukt met hetzelfde ontwerp.

Vlaggetjes met boorgaten

De slinger wordt geleverd in losse onderdelen. U ontvangt het touw en de losse vlaggetjes. De driehoekige en rechthoekige vlaggetjes zijn voorzien van 2 boorgaten. Het meegeleverd touw steekt u eenvoudig door deze boorgaten om zo een vlaggenlijn te creëren. De persoonlijke vlaggenlijn is geschikt voor binnengebruik.