0 producten € 0,00

Beachvlaggen laten maken en bedrukken

Val gegarandeerd op met de beachvlaggen van Reclameland. Een logo, tekst, foto of wat anders? Het kan allemaal met onze goedkope beachflags. Beachvlaggen laten maken is zeer eenvoudig bij Reclameland. Kies het gewenste formaat en zie meteen onze verrassend lage prijs! Alleen een vlag, of in combinatie met een voet en draagtas, alles kan!

Beachvlaggen bedrukken we altijd full colour op sterk kwaliteitspolyester. Dat doen we helemaal zelf op onze beste machines. Kwaliteit dus gegarandeerd!

Start met bestellen »

  • Eigen aantal bedrukte beachflags mogelijk
  • Keuze uit standaard of drop beachflag
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe een beachvlag opgezet moet worden? Bekijk onze video!

beachvlaggen laten maken

Kies een model beachvlag:

Kies een formaat beachvlag:

Kies voor compleet systeem of alleen een vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope beachvlaggen bedrukken

Bij Reclameland kunt u beachvlaggen bedrukken die geschikt zijn voor indoor en outdoor gebruik. Hierbij heeft u keuze uit niet één, maar twee soorten: de standaard beachflags en drop beachvlaggen.

Daarbij kunt u kiezen om alleen de vlag zelf te bestellen, of ook met een compleet systeem inclusief voet en mast waar de vlag aan vast zit en een handige nylon tas om het exemplaar mee te nemen. Onze goedkope strandvlaggen zijn perfect geschikt voor bijvoorbeeld evenementen of beurzen, doordat ze eenvoudig op te zetten zijn en weer mee te nemen.

Dankzij hun subtiele kromming is het een elegant alternatief om te bedrukken, ten opzichte van de langwerpige baniervlaggen. Heeft u een strandzaak of elders een winkel? Door de mooie vorm van deze reclame vallen ze snel op. Laat uw beachvlag bedrukken met een eigen ontwerp en vele ogen zullen gericht zijn op uw uiting.

Beachvlaggen zijn dankzij hun subtiele kromming een elegant alternatief voor de baniervariant. Heeft u een strandzaak of elders een winkel? Door de mooie vorm van de vlaggen vallen ze snel op. Laat de beachvlaggen bedrukken met uw eigen ontwerp en vele ogen zullen gericht zijn op uw uiting.

Zie ook onze andere vlaggen zoals mastvlaggen of kioskvlaggen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

beachvlaggen bedrukken

Beachvlaggen bestellen op stevig materiaal

Standaard kiest Reclameland ervoor om beachvlaggen te laten maken op 110 grams polyester winddoorlatend vlaggendoek. Hierop drukken wij vervolgens uw eigen ontwerp. Dit hoge kwaliteit materiaal wordt altijd enkelzijdig bedrukt en heeft een doordruk van 95%. Dat betekent dat 95% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is.

Let op: Het vlaggendoek is bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden. Haal de materialen dan tijdig naar binnen.

Verschillende afmetingen beschikbaar

U kunt bij ons een goedkope beachflag bedrukken in verschillende formaten. Hieronder staat in een handig overzicht aangegeven uit welke afmetingen u bij ons kunt kiezen met hierbij ook direct de werktekeningen voor het opmaken van het drukbestand.

Standaard beachvlaggen

Hoogte Breedte Werktekening
Small 241,4 cm 48 cm

Werktekening

Medium 323 cm 72,7 cm

Werktekening

Large 438,3 cm 99,6 cm

Werktekening

Drop beachvlaggen

Hoogte Breedte Werktekening
Small 183,7 cm 80,9 cm

Werktekening

Medium 267,2 cm 107,8 cm

Werktekening

Waarom kiezen voor een strandvlag?

Aan het zelf laten bedrukken van strandvlaggen hangen veel voordelen, niet alleen praktisch maar ook zeker qua uitstraling van deze reclame-uiting. Met een pakkend ontwerp op uw strandvlag profiteert u namelijk van:

  • Opvallende reclame op ooghoogte van voorbijgangers;
  • U heeft hiervoor geen vergunning nodig;
  • Breed inzetbaar voor binnen en buiten;
  • Makkelijk te vervoeren en op te zetten;
  • Verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten;
  • Snelle levering en goedkope manier van reclame.

Bestel uw beachvlag met accessoires

Bestellingen van beachvlaggen worden standaard geleverd met stok en hoes. De stok heeft een diameter van 2 cm en is 296 cm (S), 408 cm (M) of 544 cm (L) lang. Na het selecteren van de gewenste strandvlag en het aantal, kunt u kiezen uit verschillende accessoires voor uw beachvlaggen. Denk aan een voet, houder of andere strandvlag accessoires die het opzetten makkelijker maken en de zichtbaarheid van uw uiting vergroten.

beachflags bedrukken

Grondboor

De grondboor is een eenvoudige standaard om uw beachflag in de (zachte) grond te plaatsen. Inclusief rotator en afsluitdop zodat u de boor zonder vlag in de grond kan laten zitten.

beachvlaggen voet

Grondpen

De grondpen is een eenvoudige pen om uw beachvlag mee in de (harde) grond te plaatsen.

beachflags logo

Kruispoot

Ideaal voor binnen- en buitengebruik. De kruispoot is los en inclusief waterzak te bestellen.

strandvlaggen

Waterzak

De waterzak is tot 10 liter te vullen met water. Hiermee creëert u extra gewicht voor een stevige standaard bij bijvoorbeeld hardere wind op het strand.

strandvlag bedrukken

Parasolvoet

Deze parasolvoet met wielen is te vullen met zand of water en optioneel verkrijgbaar inclusief rotator.

beachvlaggen rotator

Rotator

Met de rotator kan uw beachvlag meedraaien met de wind. Hierdoor heeft het vlaggendoek minder te verduren bij een winderige dag.

beachvlaggen tas

Tas

Met de optionele draagtas is de beachvlag altijd goed beschermt wanneer deze niet wappert in de wind. De tassen hebben een afmeting van 143 x 15,5 cm (small en medium) en 155 x 15,5 cm (large)

muurbevestiging

Muurbevestiging 0°

De muurbevestiging is een eenvoudige standaard om uw beachflag aan de muur te plaatsen. Inclusief rotator en en bevestigd op een stalen plaat van 100 x 100 mm.

muurbevestiging

Muurbevestiging 25°

De muurbevestiging is een eenvoudige standaard om uw beachflag aan de muur te plaatsen. Inclusief rotator en en bevestigd op een stalen plaat van 100 x 100 mm.

Koop uw beachflag met de service van Reclameland

Goedkoop beachflags laten maken en bestellen in full colour voor binnen en buiten? Dat doet u gemakkelijk én snel bij Reclameland.nl! U kunt uw eigen ontwerp aandragen, maar u kunt op onze website ook een online ontwerp maken. Hierdoor wordt het laten bedrukken van een strandvlag supermakkelijk. Tijdens het bestellen kunt u uw ontwerpen ook op kwaliteit laten checken door ons personeel. Vergeet ook niet bijbehorende accessoires te bestellen.

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw beachflag? Neem contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag en maken zelfs een spoedlevering mogelijk. Voor u het weet heeft u uw bedrukte producten in huis. Bent u op zoek naar een opvallende reclame uiting die geschikt is voor binnen en buiten? Bij Reclameland kunt u goedkoop en eenvoudig uw beachvlaggen bedrukken!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

Naast strandvlaggen bedrukken we veel meer outdoor en sign producten. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: