0 producten € 0,00

Bootvlag bedrukken

  • Keuze uit 6 formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe wij vlaggen maken? Bekijk onze video!

vlaggen bedrukken

Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope bootvlag maken

bootvlaggen bedrukken

Onze bootvlaggen maken we van stevig materiaal en zijn daardoor erg geschikt voor op het water. Deze bedrukte watersportvlaggen worden dan ook vaak ingezet tijdens evenementen op het water. Bestel uw bootvlaggetjes vandaag nog en val op!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bootvlaggen bestellen op vlaggendoek

We bedrukken alle bootvlaggen enkelzijdig op 110 grams basic of premium vlaggendoek. Beide doeken hebben een doordruk van 95% wat betekent dat het ontwerp aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is. Premium vlaggendoek heeft een gatenstructuur en is hierdoor beter bestand tegen wind.

Let op: De bootvlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Bootvlag ontwerpen

In onze ontwerptool kan u heel eenvoudig uw eigen bootvlaggen ontwerpen. Zo voegt u erg eenvoudig uw eigen afbeeldingen en eventueel tekst toe, uploadt dit ontwerp vervolgens en klaar alweer. Een bootvlag bestellen is bij ons dan ook erg makkelijk!

Afwerking bootvlaggen

Onze bootvlag is driehoekig van vorm. We werken de bedrukte vlag af met band en koord. Hiermee bevestigt u de vlag eenvoudig aan de vlaggenstok. De band plaatsen we standaard aan de linkerzijde van de vlag. Bootvlaggen worden niet omgezoomd.

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: