0 producten € 0,00

Behangrand met eigen ontwerp bestellen

Een gedeelte van uw muren behangen? Bij Reclameland bestelt u gemakkelijk en voordelig uw eigen, hoogwaardige behangrand. Met een sierrand geeft u bijvoorbeeld de kinderkamer of babykamer een persoonlijke touch. Een leuk patroon, originele quote of een eigen foto: wij drukken de behangrand op een zware kwaliteit behang voor het mooiste eindresultaat!

Upload nu uw favoriete foto of kleurrijke design die aansluit bij uw wensen. De hoogwaardige behangstrook van Reclameland wordt razendsnel geleverd.

  • Altijd met eigen ontwerp
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Liever een cirkel dan een rand? Kijk dan bij onze behangcirkels.

behangrand kopen

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope sierrand bestellen

behangrand kinderkamer

Om de muren van een woonkamer, kinderkamer of kantoor te decoreren hoeft u niet aan de slag met verf! Verfraai uw muren met een eigen en uniek ontworpen behangrand. U bepaalt namelijk zelf de bedrukking en het formaat. Ontwerp bijvoorbeeld een vrolijk patroon van hartjes voor de kinderkamer, bedenk een grappige quote voor de slaapkamer of ga voor een minimalistisch design met enkel een kleur zoals goud of zilver. De behangstrook kan op diverse manieren geplaatst worden. Horizontaal, verticaal of juist diagonaal: alles is mogelijk!

Smalle en brede behangranden

De behangstrook wordt gedrukt op Walltex behang. Walltex behang heeft een gladde afwerking en een dichte structuur. Dankzij deze dichte structuur komt uw ontwerp nog beter naar voren op de sierrand! Het formaat van de behangrand vult u zelf in. Slechts een kleine muur voorzien van een sierrand, of toch liever de langste muur van uw huis of kantoor? Een smalle of brede behangrand, alles kan. De behangranden van Reclameland zijn te bestellen tot maar liefst 10 meter. Het behang wordt altijd in 1 stuk geleverd. Tijdens het plakken heeft u dus geen gedoe met de banen en de overlap hiervan. Wel zo makkelijk!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Behangrand plakken

Het plakken van een behangrand hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Reclameland heeft een aantal tips op een rijtje gezet. Dankzij deze tips wordt het plakken van de behangstrook erg gemakkelijk en kunt u maximaal genieten van uw opgeknapte muren.

  • Test of de ondergrond water opneemt door een natte spons tegen de muur te plaatsen. Als het water langs de muur naar beneden loopt, hoeft u niets te doen. Neemt de ondergrond het water op? Lijm dan de ondergrond voor met een voorlijm of een andere verdunde lijm.
  • Bepaal waar u de behangrand precies wilt hebben. Teken de gewenste locatie van de behangrand af met potlood. Om er zeker van te zijn dat de behangrand recht hangt, kunt u hierbij gebruik maken van een waterpas.
  • Breng de behangrand aan op de wand.
  • Loop de randen nog even na met een kwast lijm om opstaande randen te voorkomen en strijk deze vervolgens dicht met een spatel. Verwijder overtollige lijmresten met een natte doek of spons.

Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het bedrukken van de behangrand, niet voor het resultaat op de muur.

behangrand babykamer

Meer consumenten drukwerk

We bieden naast de behangstrook nog veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: