0 producten € 0,00

Fotobehang printen

  • Altijd op eigen formaat
  • 3-4 werkdagen levertijd
  • Gratis verzending
fotobehang printen

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop fotobehang printen

fotobehang

Fotobehang printen wij op kwalitatieve wijze met uw levensgrote foto’s. Wat dacht u van uw favoriete foto’s om de kamermuur mee op te fleuren. Of kies een leuk tekenfilmkarakter voor de kinderkamer. Met onze zware kwaliteit behang krijgt uw ontwerp de aandacht die het verdient.

Een uitleg van de diverse papiersoorten ziet u door op de te klikken, die u bij de papiersoorten ziet.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Fotobehang bestellen en correct aanleveren

Voor het invoeren van de juiste maat voert u de breedte en hoogte in van de totale afbeelding. Het bestand levert u vervolgens 5 cm groter rondom aan zodat u na het plakken een snijmarge heeft. Voor een afbeelding van 200 cm x 200 cm voert u deze maat in op de site, het bestand dat u aanlevert moet dan 210 cm x 210 cm zijn. Zorgt u ervoor dat in de 5 cm weg te snijden rand geen gegevens staan die u niet wilt weg snijden.

Professioneel fotobehang printen voor een superscherpe prijs

Wij zorgen ervoor dat uw afbeelding correct in banen wordt gesplitst met een overlap voor een strak resultaat. Belangrijk is dat u een afbeelding van hoge kwaliteit aanlevert. Hoe hoger de kwaliteit van de afbeelding, hoe mooier het resultaat. Houd hierbij als richtlijn minimaal 150 dpi aan.

Enkele tips voor het plakken van het behang:

  • Zorgt u voor een volledige vlakke wand voor het plakken, verwijder alle oneffenheden en eventuele oude behanglagen. Dit ziet u namelijk terug in het eindresultaat.
  • Bij poreuze of zuigende ondergronden dient u de muur voor te behandelen met een voorstrijkproduct, anders zal de behanglijm niet hechten.
  • Laat u door een specialist goed informeren bij het aankopen van de behanglijm. Vermeld hierbij nadrukkelijk dat het gaat om fotobehang met een paper backing of een non woven backing. Voor fotobehang met paper backing dient u BK 10 - BK 23 of een gelijkwaardige P.V.A.C. lijm te gebruiken (met BK 10 smeert u de wand in en met BK 23 het materiaal). Voor fotobehang met een non woven backing dient u een BK 10 of een gelijkwaardige P.V.A.C. lijm te gebruiken.
  • De banen zijn ongeveer 125 cm breed, dit om zo min mogelijk naden te hebben. U hangt het behang het gemakkelijkst op met 2 personen.

Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindresultaat.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: