0 producten € 0,00

Display- en beurspanelen bedrukken

Meer informatie

  • Enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt
  • Standaard enkel- of dubbelzijdig gelamineerd
  • Gratis verzending voor al onze beurspanelen
beurspanelen bedrukken

Goedkope beurs- en displaypanelen bedrukken

beurspanelen bedrukken

Heeft u binnenkort een beurs of evenement in de agenda staan en wilt u een professionele indruk geven? Laat dan uw beurspanelen bedrukken door Reclameland. Ook in uw etalage of in uw winkel zijn deze panelen stijlvolle blikvangers. Op zoek naar opklapbare beurspanelen? Kijk dan bij onze rollup banners.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Tip: zet meerdere panelen met een doorlopende afbeelding strak naast elkaar voor een opvallende en luxe uitstraling op uw beurs of evenement.

Beurspanelen

De beurspanelen van Reclameland zijn gemaakt van sterk dik re-board. De panelen, inclusief metalen paneelhouders, worden bedrukt op re-board met een dikte van 10 mm.

Daarnaast kunt u bij Reclameland ook terecht voor beurspanelen die volledig bestaan uit het materiaal re-board. Deze panelen zijn gemaakt van 16 mm dik re-board. U kiest zelf of u de panelen enkel- of dubbelzijdig door ons laat bedrukken. De panelen zijn voorzien van 2 voetjes (houders) waardoor ze rechtop blijven staan. De voetjes worden altijd dubbelzijdig bedrukt, waardoor uw ontwerp mooi doorloopt op het paneel!

Losse paneelhouders

Heeft u al een beurspaneel maar zoekt u nog een goede manier om het neer te zetten? Met de losse paneelhouders van Reclameland blijft uw beurspaneel stevig staan, de hele dag door. Onze paneelhouders zijn van het merk Expolinc, zijn zeer eenvoudig te bevestigen en door de rubberen voeten is uw vloer beschermt tegen krassen. De paneelhouders zijn per set (2 stuks) te bestellen.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: