0 producten € 0,00

Re-board panelen bedrukken

  • Enkel- of dubbelzijdig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
beurspanelen bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop re-board panelen bedrukken

re-board  panelen bedrukken

Onze re-board panelen zijn ideaal voor op beurzen en evenementen. U kiest zelf of u de panelen enkel- of dubbelzijdig door ons laat bedrukken. De panelen zijn voorzien van 2 voeten (houders) waardoor ze rechtop blijven staan. De voeten worden altijd dubbelzijdig bedrukt, waardoor uw ontwerp mooi doorloopt op het paneel! Bent u op zoek naar andere soorten panelen? Zie dan ook onze beurspanelen bedrukt op dibond of displaypanelen van forex.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Doordat de panelen gemaakt zijn van re-board, zijn deze licht en dus gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen. De bedrukte borden hebben 2 smalle inkepingen aan de onderzijde, waar de bijgeleverde voeten makkelijk ingeschoven kunnen worden.

Re-board

Re-board wordt altijd direct op plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Dit geeft het beste resultaat. U kunt re-board zowel enkel- als dubbelzijdig laten bedrukken. Re-board, ook wel honingraatkarton genoemd, is uitermate geschikt voor instore communicatie, productpresentatie of theater. Re-board is uitsluitend geschikt voor binnengebruik.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Re-board

re-board 16 mm bedrukken
16 mm 1800 g/m2 235 x 155 cm

Tip: zet meerdere panelen met een doorlopende afbeelding strak naast elkaar voor een opvallende en luxe uitstraling op een beurs of evenement.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: