0 producten € 0,00

Bouwhekdoek bedrukken

Bij een project, groot of klein, mag een bouwhekdoek bedrukken zeker niet ontbreken! Op maat gemaakt om direct te gebruiken bij de meest gangbare bouwhekken. Kies voor het stevige 510 grams bisonyl of ga voor het winddoorlatende 310 grams meshdoek. Het bouwhekdoek wordt volledig full colour gedrukt en afgewerkt met ringen rondom.

De standaard levertijd is slechts 3 werkdagen, waardoor u uw bestelling altijd snel in huis heeft. Met een spoedbestelling is dit zelfs de volgende werkdag al!

Start met bestellen »

  • Geschikt voor standaard bouwhekken
  • Levertijd slechts 3 werkdagen
  • Gratis verzending

Bekijk ook de rest van onze hekwerk spandoeken »

bouwhekdoeken bedrukken

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Bouwhekdoeken bedrukken bij Reclameland

bouwhekspandoek drukken

Door het laten bedrukken van bouwhekdoeken valt u gegarandeerd op, op opvallende plaatsen. Langs een drukke straat of juist bij een (bouw)project: u kunt het overal gebruiken. Wij printen uw ontwerp altijd volledig full colour en aflopend, waardoor u de volledige oppervlakte van het doek kunt gebruiken voor uw uiting. Hierbij heeft u de keuze uit twee materialen: 510 grams bisonyl of 310 grams winddoorlatend meshdoek.

Naast een bouwhek doek kunt u bij Reclameland nog veel meer soorten banners laten bedrukken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Afmetingen bouwhekdoek

Een bouwhekdoek heeft een afmeting van 338 x 174 cm. Met dit formaat passen de doeken perfect op de meest gangbare bouwhekken. Zo maakt Reclameland het bestellen voor u extra gemakkelijk en hoeft u alleen nog maar een ontwerp te maken.

Bent u op zoek naar een groter of juist kleiner doek? Met de optie ‘Eigen maat’ kiest u een volledig eigen formaat.

Afwerkingen en ophangen

Standaard wordt uw bouwhekdoek voorzien van stevige metalen ogen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende tussenafstanden: 20, 30, 40 of 50 cm. Hoe dichter de ringen op elkaar zitten, des te strakker het doek opgehangen kan worden. Met een binnendiameter van de ringen van 12 mm (buitendiameter 25 mm) zijn er verschillende manieren van ophangen. Makkelijk en daarom erg populair zijn de tie wraps die optioneel mee te bestellen zijn.

Afwerking bouwhekdoek

    Opties voor afwerking

  • Zomen + ogen om de 20 cm
  • Zomen + ogen om de 30 cm
  • Zomen + ogen om de 40 cm
  • Zomen + ogen om de 50 cm

Materialen

510 grams bisonyl

Voor het bedrukken van een bouwhekdoek hebben wij twee kwalitatief hoogwaardige materialen geselecteerd. Beide materialen zijn erg stevig, water- en weersbestendig en kunnen tegen een stootje. Ook de gebruikte inkten zijn UV- en waterbestendig waardoor u het doek ook voor langere tijd buiten kunt laten hangen.

Let op: geen enkel doek is bestand tegen erg harde wind. Wij raden daarom ook aan om deze bij een windkracht 6 of hoger naar binnen te halen. Zo voorkomt u beschadigingen aan het materiaal en de opdruk.

510 grams bisonyl

Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het 510 grams bisonyl een erg populaire optie bij het bedrukken van rollup banners en spandoeken, waaronder ook de bouwhekdoeken. Het materiaal is van zwaar geweven kwaliteit, waardoor het extra sterk is. Het witte en gladde oppervlak maakt dat uw opdruk altijd kleurrijk en optimaal naar voren komt.

310 grams winddoorlatend meshdoek

Wilt u uw uiting op een plek gebruiken waar veel wind staat? Dan is 310 grams winddoorlatend meshdoek een goede optie. Er zitten kleine gaatjes in dit materiaal, waardoor de wind er makkelijker doorheen gaat. Zo krijgt de wind minder vat op het geheel en zal het langer mooi blijven dan een volledig dicht doek.

Bouwhekdoek ontwerpen

Of u al een kant-en-klaar drukbestand heeft of nog een ontwerp moet maken, bij Reclameland slaagt u altijd. U kunt namelijk gratis uw eigen ontwerp maken in onze online ontwerptool. Voeg hier logo’s, foto’s en teksten aan toe en u kunt eenvoudig een bouwhekdoek laten bedrukken, ook zonder enige grafische kennis!

Heeft u al een bestand dat voldoet aan de aanleverspecificaties? Deze uploadt u eenvoudig tijdens het bestelproces.

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: