0 producten € 0,00

Spandoek bedrukken

Laat uw spandoek bedrukken bij Reclameland! Gedrukt op stevig bisonyl tot 4,6 meter breed en 10 meter lang. Geheel full colour en natuurlijk werken we het af zoals u wilt. Een tunnelzoom als afwerking? Ogen om de 30 of 50 cm? Het is helemaal aan u. Bij ons vindt u de beste prijzen én kunt u uw spandoek bedrukken met een levering op de volgende werkdag!

Start met bestellen »

  • Kies een eigen maat en aantal
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
spandoeken bedrukken

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Spandoek bedrukken

spandoek bedrukken

Wilt een spandoek bedrukken met uw eigen ontwerp? Altijd full colour geprint met de mooiste kleuren op hoge kwaliteit. Uiteraard zijn de doeken, ook wel bekend als banieren, zeildoeken of reclamedoeken, van een stevig materiaal. Daarnaast zijn de gebruikte inkten UV- en waterbestendig. Zo kunnen ze jaren in weer en wind gebruikt worden.

Op zoek naar een banner in een frame? Kijk dan bij onze spandoekframes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende spandoekmaterialen

Standaard spandoek

De meeste spandoeken bedrukken wij op het 510 grams bisonyl. Dit materiaal heeft een zware geweven kwaliteit dat extra sterk is. Daarnaast wordt uw ontwerp kleurrijk en haarscherp geprint. Voor een dubbele bedrukking wordt in plaats van 510 grams materiaal, 610 grams materiaal gebruikt.

Winddoorlatend meshdoek

310 grams winddoorlatend meshdoek is voor plekken waar veel wind staat. Er zitten gaten in het doek waar de wind doorheen kan. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook meshdoek niet.

Premium block out

Dit materiaal kan gebruikt worden in rollup banners als premium en luxe alternatief voor 510 grams bisonyl. Het materiaal is scheurvast en heeft een grijze achterzijde waardoor licht er niet doorheen kan schijnen vanaf de achterkant. Het heeft een luxe uitstraling en heeft als extra voordeel dat het niet 'schotelt', ofwel het staat volledig vlak als de roll up banner opgezet is.

Hieronder vindt u alle verschillende materialen voor het drukken van een spandoek nog eens op een rijtje.

Geschikt voor buiten Winddoorlatend Gewicht

Meshdoek

310 grams winddoorlatens meshdoek
310 g/m2

Bisonyl

510 grams scheurvast spandoek

510 g/m2

610 g/m2

Block out

350 grams premium block out

350 g/m2

Gebruik spandoek

Wanneer u een spandoek laat bedrukken, is het belangrijk om deze vervolgens op de juiste manier op te hangen. Niet alleen verlengt dit de levensduur flink, maar ook is de print veel beter zichtbaar. Kies dan ook voor voldoende ringen / ophangogen en gebruik deze ook allemaal. Met een spanner of een tie wrap - beide optioneel mee te bestellen - kan het doek eenvoudig goed opgehangen worden. Hangt het spandoek niet goed strak? Dan kunnen de inkten barsten.

Let op: al onze spandoeken zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Waait het harder? Dan is de kans op beschadigingen groot en raden wij het doek naar binnen te halen.

Spandoeken maken

Wilt u professioneel een spandoek maken en ontwerpen? Bij ons vindt u altijd de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wilt u zelf een ontwerp maken? Dan kunt u onze online ontwerptool gratis aan de slag. Voeg foto's, teksten, logo's en andere elementen toe en laat een spandoek drukken met uw eigen ontwerp!

Een kant-en-klaar ontwerp, opgemaakt aan de hand van de werktekenening en/of template uploadt u eenvoudig in het bestelproces.

Afwerkingen en andere opties

Een spandoek bedrukken gaat vaak in combinatie met een afwerking. Dit om het drukwerk goed en gemakkelijk te gebruiken en op te hangen. Hieronder de verschillende opties kort uitgelicht:

omzomen

Omzomen

Iedere zijde wordt omgezoomd. Het grote voordeel van deze afwerking is de extra stevigheid die het aan de randen geeft. Omzomen is alleen mogelijk in combinatie met een enkelzijdige bedrukking.

omzomen

Omzomen en met ogen in de hoeken

Bij deze optie worden alle zijden gezoomd. In de vier hoeken worden een stevige ophangring aangebracht. Deze ringen hebben een buitendiamter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm.

Optioneel kunt u hierbij ook 20 cm lange spanhaken bestellen. Deze zijn uit te rekken tot ca 30 cm.

omzomen

Omzomen en met ogen

Alle zijden worden omgezoomd bij deze optie. Spandoeken bestellen wordt vaak gedaan met deze afwerking. In iedere hoek komt een stevige ophangring en vervolgens ook om de gekozen afstand. Dit maakt het strak ophangen een stuk gemakkelijker.

De ringen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm. De afstand tussen de ringen waaruit gekozen kan worden:

  • om de 20 cm
  • om de 30 cm
  • om de 40 cm
  • om de 50 cm

Deze optie hebben we ook inclusief bijpassende 20 cm lange spanhaken. Deze zijn uit te rekken tot ca 30 cm.

tunnelzoom

Tunnelzoom

Bij een tunnelzoom wordt de zoom niet helemaal dichtgemaakt. Hierdoor kan er een paal of een buis doorheen gestoken worden.

  • tunnelzoom boven en onder
  • tunnelzoom links en rechts

Let op: plaats geen belangrijke informatie binnen 11 cm van de tunnelzoom

Formaat spandoek ten opzichte van spanframe

Heeft u een frame en wilt u hiervoor een spandoek bestellen? Dan is het goed om rekening te houden met het juiste formaat. Wij rekenen een ruimte van 10 cm tussen het doek en de binnenkant van het frame. Heeft dus al eerder een spandoekframe besteld? Dan haalt u zowel de hoogte als de breedte 20 cm van het totale formaat af. Voor een frame van 100 x 200 cm is het juiste formaat dus 80 x 180 cm.

Service van Reclameland

Spandoeken bedrukken? Dat doet u gemakkelijk en snel bij Reclameland! Online een ontwerp maken of een drukklaar bestand aanleveren? Het kan snel en eenvoudig! U kiest de gewenste afwerking, het formaat en de materiaalsoort. Zowel het materiaal en de gebruikte inkten zijn geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Heeft u hulp nodig bij het proces van spandoeken bestellen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: