0 producten € 0,00

Spandoek bedrukken

Laat uw spandoek bedrukken bij Reclameland! Gedrukt op stevig bisonyl tot 4,6 meter breed en 10 meter lang. Uw banner is geheel full color te maken met vele opties voor een passende afwerking. Een exemplaar laten maken met tunnelzoom als afwerking? Ogen om de 30 of 50 cm? Het is helemaal aan u. Bij ons vindt u de beste prijzen én kunt u uw spandoek bedrukken met een levering op de volgende werkdag!

Start met bestellen »

  • Kies een eigen maat en aantal
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
spandoeken bedrukken

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Spandoek bedrukken met eigen ontwerp

spandoek bedrukken

Wilt u een spandoek bedrukken met uw eigen ontwerp? Laat uw spandoek maken door Reclameland. Bij ons krijgt u een banner die altijd full color geprint wordt, met de mooiste kleuren op hoge kwaliteit. Uiteraard zijn de doeken, ook wel bekend als banners, zeildoeken of reclamedoeken, van stevig materiaal gemaakt.

Daarnaast zijn de gebruikte inkten UV- en waterbestendig. Zo kunnen ze jaren in weer en wind gebruikt worden. Ideaal dus wanneer u het doek buiten wilt hangen. Het enige wat u nodig heeft is een boodschap. Wij bedrukken spandoeken met alle gewenste afwerkingen.

Wilt u een spandoek bestellen in een frame? Kijk dan bij onze spandoekframes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Een banner bedrukken op verschillende materialen

Standaard spandoek

De meeste spandoeken bedrukken wij op 510 grams bisonyl. Dit materiaal heeft een zware geweven kwaliteit die extra sterk is. Daarnaast wordt uw ontwerp kleurrijk en haarscherp geprint. Voor een bestelling met dubbele bedrukking wordt in plaats van 510 gram materiaal, 610 gram materiaal gebruikt.

Winddoorlatend meshdoek

Wilt u een spandoek bestellen voor een onbeschutte plek in de wind? Kies dan het 310 gram winddoorlatend meshdoek. Er zitten namelijk gaten in het doek waar de wind doorheen kan. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook een meshdoek niet.

Premium block out

Dit materiaal kan gebruikt worden in rollup banners als premium en luxe alternatief voor 510 gram bisonyl. Het materiaal is scheurvast en heeft een grijze achterzijde waardoor licht er niet doorheen kan schijnen vanaf de achterkant. Het heeft een luxe uitstraling en heeft als extra voordeel dat het niet 'schotelt', ofwel het staat volledig vlak als de roll up banner opgezet is.

Hieronder vindt u alle verschillende materialen voor het drukken van een spandoek nog eens op een rijtje.

Geschikt voor buiten Winddoorlatend Gewicht

Meshdoek

310 grams winddoorlatens meshdoek
310 g/m2

Bisonyl

510 grams scheurvast spandoek

510 g/m2

610 g/m2

Block out

350 grams premium block out

350 g/m2

Op zoek naar een spandoek voor een hekwerk? Bij Reclameland laat u ook snel en eenvoudig een dranghekdoek of een bouwhekdoek bedrukken!

Spandoek bestellen met de juiste afwerkingen

Wanneer u een spandoek laat bedrukken, is het belangrijk om deze vervolgens op de juiste manier op te hangen. Niet alleen verlengt dit de levensduur flink, maar ook is de print veel beter zichtbaar. Kies bij het bestellen dan ook voor voldoende ringen / ophangogen en gebruik deze ook allemaal. Met een spanner of een tie wrap - beide optioneel mee te bestellen - kan het doek eenvoudig en goed opgehangen worden. Hangt het doek niet goed strak? Dan kunnen de inkten barsten en is uw boodschap minder goed leesbaar.

Let op: al onze banners zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Waait het harder? Dan is de kans op beschadigingen groot en raden wij aan om het doek naar binnen te halen. Ook wanneer u voor een print op meshdoek heeft gekozen.

Goedkoop een spandoek maken en ontwerpen

Wilt u professioneel en goedkoop een spandoek maken en ontwerpen? Bij ons vindt u altijd de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wilt u zelf een ontwerp maken? Dan kunt u met onze online ontwerptool gratis aan de slag. Voeg foto's, teksten, logo's en andere elementen toe en laat een spandoek maken met uw eigen ontwerp!

Een kant-en-klaar ontwerp, opgemaakt aan de hand van de werktekening en/of template, uploadt u eenvoudig in het bestelproces. Zo kunt u eenvoudig en goedkoop uw eigen ontwerp tot leven brengen!

Afwerkingen en andere opties voor banners

Een spandoek bedrukken gaat vaak in combinatie met een afwerking. Dit om het drukwerk goed en gemakkelijk te gebruiken en op te hangen. Hieronder hebben we de verschillende opties uitgelicht die u bij ons kunt bestellen:

omzomen

Omzomen

Iedere zijde van de banner wordt omzoomd. Het grote voordeel van deze afwerking is de extra stevigheid die het aan de randen geeft. Omzomen is alleen mogelijk in combinatie met een enkelzijdige bedrukking.

omzomen

Omzomen en met ogen in de hoeken

Bij deze optie worden alle zijden gezoomd. Ook worden in de vier hoeken stevige ophangringen aangebracht. Deze ringen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm. Optioneel kunt u hierbij ook 20 cm lange spanhaken bestellen. Deze zijn uit te rekken tot ca 30 cm. Zo kunt u de banner aan alle hoeken vastmaken, voor een optimale zichtbaarheid van uw boodschap.

omzomen

Omzomen en met ogen over de gehele banner

Bij deze optie worden alle zijden omzoomd en worden er meerdere ogen aangebracht over de gehele breedte en lengte van de banner. Vaak wordt voor deze afwerking gekozen bij het spandoeken bestellen. In iedere hoek komt een stevige ophangring en vervolgens ook om de gekozen afstand. Dit maakt het strak ophangen een stuk gemakkelijker.

De ringen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm. De afstand tussen de ringen waaruit gekozen kan worden:

  • om de 20 cm
  • om de 30 cm
  • om de 40 cm
  • om de 50 cm

Deze optie hebben we ook inclusief bijpassende 20 cm lange spanhaken. Deze zijn uit te rekken tot ca 30 cm.

tunnelzoom

Tunnelzoom

Naast een volledig dichte zoom kunt u ook een exemplaar laten maken met een tunnelzoom. Bij een tunnelzoom wordt de zoom niet helemaal dichtgemaakt. Hierdoor kan er een paal of een buis door het doek gestoken worden. Dit kan met de volgende opties:

  • tunnelzoom boven en onder
  • tunnelzoom links en rechts

Let op: plaats geen belangrijke informatie binnen 11 cm van de tunnelzoom, dit valt bij het maken van het spandoek weg van het ontwerp.

Het juiste formaat kiezen bij een bestaand spanframe

Heeft u een frame en wilt u hiervoor een spandoek bestellen? Dan is het goed om rekening te houden met het juiste formaat. Wij berekenen een ruimte van 10 cm tussen het doek en de binnenkant van het frame. Heeft dus al eerder een frame besteld, waarvoor u een nieuw spandoek wilt laten maken? Dan haalt u zowel de hoogte als de breedte 20 cm van het totale formaat af. Voor een frame van 100 x 200 cm is het juiste formaat dus een banner van 80 x 180 cm.

Laat uw spandoek bedrukken door Reclameland

Banner laten maken? Laat uw ontwerp gemakkelijk en snel drukken bij Reclameland! Online een ontwerp maken of een drukklaar bestand aanleveren? Het kan snel en eenvoudig! U kiest de gewenste afwerking, het formaat en de materiaalsoort. Zowel het materiaal en de gebruikte inkten zijn geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag met een spandoek bedrukken!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: