0 producten € 0,00

Spandoek bedrukken

Laat uw spandoek bedrukken bij Reclameland! Wij drukken spandoeken op stevig bisonyl tot 4,6 meter breed en 10 meter lang. Geheel full colour en natuurlijk werken we het af zoals u wilt. Een tunnelzoom als afwerking? Ogen om de 30 of 50 cm? Het is helemaal aan u. Bij ons vindt u de beste prijzen én kunt u uw spandoek bedrukken met een levering op de volgende werkdag!

Start met bestellen »

  • Kies een eigen maat en aantal
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
spandoeken bedrukken

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Spandoek bedrukken

spandoek bedrukken

Wilt een spandoek bedrukken met uw eigen ontwerp? Al onze spandoeken en banners worden full colour geprint op hoge kwaliteit. Uiteraard zijn de doeken, ook wel bekend als banieren, zeildoeken of reclamedoeken, van een stevig materiaal. Daarnaast zijn de gebruikte inkten UV- en waterbestendig. Onze bedrukte banners en spandoeken kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden.

Op zoek naar een banner in een frame? Kijk dan bij onze spanframes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende spandoekmaterialen

Standaard spandoek

We gebruiken standaard 510 grams bisonyl voor spandoeken en banners. Dit is een zware geweven kwaliteit dat zeer sterk is en de kleuren van uw afbeelding prachtig laat uitkomen. Bij een dubbelzijdige bedrukking gebruiken we 610 grams bisonyl.

Winddoorlatend meshdoek

310 grams winddoorlatend meshdoek is voor plekken waar veel wind staat. Er zitten gaten in het doek waar de wind doorheen kan. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook meshdoek niet.

Premium block out

Dit materiaal kan gebruikt worden in rollup banners als premium en luxe alternatief voor 510 grams scheurvast spandoek. Het materiaal is scheurvast en heeft een grijze achterzijde waardoor licht er niet doorheen kan schijnen vanaf de achterkant. Het heeft een luxe uitstraling en heeft als extra voordeel dat het niet 'schotelt', ofwel het staat volledig vlak als de roll up banner opgezet is.

Zie hier een overzichtelijke vergelijking van onze verschillende soorten spandoeken.

Geschikt voor buiten Winddoorlatend Gewicht

Meshdoek

310 grams winddoorlatens meshdoek
310 g/m2

Spandoek

510 grams scheurvast spandoek

510 g/m2

610 g/m2

Block out

350 grams premium block out

350 g/m2

Gebruik spandoek

Het is belangrijk een spandoek zo strak als mogelijk op te hangen. Niet alleen is het spandoek zo beter leesbaar, maar het voorkomt ook beschadigingen aan het spandoek zelf. Kies voor voldoende ringen / ophangogen en gebruik ook al deze ringen. Met een spanner of een tie wrap - beide optioneel mee te bestellen - kan het doek eenvoudig goed opgehangen worden. Hangt het spandoek niet goed strak? Dan is de kans groot dat de inkt op het doek gaat scheuren.

De spandoeken zijn zonder problemen buiten te gebruiken. Alleen bij erg harde wind (vanaf windkracht 6) raden wij aan om het doek naar binnen te halen. Zo voorkomt u beschadigingen aan het doek en blijft deze langer mooi.

Spandoeken ontwerpen

Een professioneel spandoek ontwerpen? Wij printen al onze spandoeken full colour op hoge kwaliteit. Wilt u zelf deze banners ontwerpen? U kan bij ons spandoeken maken in onze gratis online ontwerptool. Hierin kunt u uw eigen logo, foto’s en teksten uploaden en zo uw eigen spandoeken maken. Als u blij bent met uw ontwerp, gaan wij uw banners maken. Dat is nog eens eenvoudig online banners ontwerpen en maken!

Opties en afwerkingen na het drukken van uw banners

Tijdens het bestellen van spandoeken en bedrukken van banners zijn er vele opties te kiezen. Hier ziet u alle informatie over onze verschillende spandoek opties.

omzomen

Omzomen

In dit geval zomen we alle zijkanten van het spandoek. Het voordeel van omzomen is dat de randen steviger zijn, dit is voornamelijk handig voor het ophangen van spandoeken. Dubbelzijdig bedrukte spandoeken kunnen niet omgezoomd worden.

omzomen

Omzomen en met ogen in de hoeken

In dit geval zomen we alle zijkanten van het spandoek. Tevens voorzien we het spandoek van 4 sterke ogen van metaal in de hoeken. De ringen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm.

Deze optie hebben we ook inclusief 20 cm lange spanhaken. Deze zijn uit te rekken tot ca 30 cm.

omzomen

Omzomen en met ogen

In dit geval zomen we alle zijkanten van het spandoek. Tevens voorzien we het spandoek van 4 metalen ogen. De ringen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm. Hierbij kan er gekozen worden voor:

  • ogen om de 20 cm
  • ogen om de 30 cm
  • ogen om de 40 cm
  • ogen om de 50 cm

Deze optie hebben we ook inclusief 20 cm lange spanhaken. Deze zijn uit te rekken tot ca 30 cm.

tunnelzoom

Tunnelzoom

In dit geval voorzien we het spandoek van een tunnelzoom. Hierbij kan gekozen worden voor:

  • tunnelzoom boven en onder
  • tunnelzoom links en rechts

Let op: plaats geen belangrijke informatie binnen 11 cm van de tunnelzoom

Formaat spandoek ten opzichte van spanframe

Als het spandoek in een (eerder besteld) spanframe komt te hangen, dan dient het formaat van het doek 10 cm rondom kleiner te zijn. Heeft u bijvoorbeeld een frame met een binnenmaat van 100 x 100 cm, dan voert u als eindformaat van het doek 80 x 80 cm in.

Service van Reclameland

Banners en spandoeken bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel bij Reclameland.nl! U kunt uw spandoek online ontwerpen of uw ontwerp aanleveren. U kiest de gewenste afwerking, het formaat en de materiaalsoort. Onze banners en spandoeken zijn geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Heeft u hulp nodig bij het proces van spandoeken bestellen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Spandoeken drukken of banners drukken? Reclameland!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: