0 producten € 0,00
canvas printen

Canvas drukken en printen

Sfeervol uw ontvangstruimte inrichten? Of uw kantoor of woonkamer opvrolijken met de mooiste vakantiefoto's? U kunt makkelijk en snel canvas printen bij ons. U levert een ontwerp aan, Reclameland print het op een canvasdoek.9,95

Incl. btw en verzending

Doorloop het bestelproces hieronder voor meer maten en mogelijkheden.


Kies een baklijst locatie:

Kies hier wat voor soort frame en baklijst u wilt hebben.

Kies een kleur baklijst:

Kies een framedikte:

Kies hier een framedikte van de canvaslatten.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop canvas printen

canvas printen

Laat uw canvas drukken bij Reclameland en herbeleef uw favoriete momenten elke keer dat u langsloopt. Kies bijvoorbeeld voor een foto van uw trouwdag, uw kinderen of van die geweldige vakantie in een zonnig land.

Ook voor zakelijk gebruik is canvas zeer geschikt. Gebruik het om bijvoorbeeld uw ontvangstruimte sfeervol in te richten. Of wat dacht u ervan om foto’s van de oprichters van het bedrijf of behaalde mijlpalen op het kantoor op te hangen? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u kunt bij ons makkelijk en snel canvas printen.

De prijzen die u ziet zijn altijd:

  • inclusief ophangmechanisme
  • inclusief opspannen van het doek
  • inclusief verzending

U levert een ontwerp aan, Reclameland print het op hoge kwaliteit op een canvas doek, waarna het gespannen wordt op een stevig frame. Het canvas doek dat Reclameland gebruikt kan tegen de zon en is eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. U kunt uw nieuwe aanwinst op basic canvas gerust buiten ophangen.

Optioneel voorzien we uw canvas gratis van:

  • ophangsysteem
  • zwart-wit of sepia effect
  • het verwijderen van rode ogen

U hangt uw canvas gemakkelijk door een spijker of schroef in een muur of wand te plaatsen. Door middel van het ophangsysteem kunt u het canvas vervolgens gemakkelijk plaatsen.

Canvas zonder baklijst

Canvas zonder baklijst

Een canvas zonder baklijst is het meest bestelde soort canvas. U heeft bij dit soort canvas de keuze uit het standaard 2 cm frame, maar ook uit het dikkere 4 cm frame of zelfs een flatscreen frame, zodat de afbeelding vrijstaand van de muur lijkt te hangen.

Canvas zonder baklijst

Canvas met baklijst

Bij een canvas met baklijst zit er een luxe houten baklijst aan de voor op achterkant. Deze baklijst hebben we in 3 verschillende kleuren: zwart, wit en houtkleurig.

Uw canvas doek in cadeauverpakking

Bij Reclameland kunt u ervoor kiezen om uw canvas als cadeau in laten pakken. Handig als u bijvoorbeeld het doek direct als cadeau bij iemand wilt laten bezorgen. Met onze gouden, zilveren of rode cadeauverpakking doet u het canvas doek gegarandeerd in stijl cadeau!

Goud

gouden cadeauverpakking

Zilver

zilveren cadeauverpakking

Rood

rode cadeauverpakking

Uw canvas in de hoogste kwaliteit printen bij Reclameland

Bij Reclameland heeft u de keuze uit 2 soorten doek en manier van bedrukken voor uw canvas. De kenmerken van de beide materialen zijn als volgt:

  • Basic canvas: Een stevig canvasdoek van prima kwaliteit dat goed op te spannen is en jaren lang mooi blijft. Het doek wordt bedrukt op hoge kwaliteit in 4 kleuren. Kleuren en details zijn te beoordelen als 'goed'.
  • Premium canvas: Topkwaliteit doek dat goed op te spannen is en jaren lang mooi blijft. Het doek wordt bedrukt met de nieuwste fotoprinter met 8 kleuren met pigment inkt. Doordat er 8 kleuren worden gebruikt komen details en kleuren echt tot leven op fotokwaliteit. Kleuren en details zijn te beoordelen als 'zeer goed'.

U bepaalt zelf het formaat van uw canvas. De formaten lopen uiteen van 20 x 20 cm tot 200 x 140 cm. Verder biedt Reclameland verschillende framediktes aan. U kunt kiezen voor een frame van 2 cm en 4 cm dik. De latten die Reclameland gebruikt trekken niet krom na verloop van tijd, doordat ze bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn. De prijs berekent u gemakkelijk en snel in de rekenmodule.

Op de bovenste lat van onze canvas doeken is een ophangsysteem gemonteerd, zodat u het canvas doek heel gemakkelijk kunt ophangen. Voor dit ophangsysteem rekenen we geen extra kosten.

Ontwerp voorzien van zwart-wit of sepia effect

Wilt u uw foto een klassieke uitstraling geven door deze te voorzien van een zwart-wit of sepia effect? U kunt bij ons zonder extra kosten als optie kiezen voor één van deze effecten.

Standaard

standaard

Zwart-wit

zwart-wit canvas

Sepia

sepia canvas

Houten frames

De latten die Reclameland gebruikt trekken niet krom na verloop van tijd, doordat ze bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn. Zie hieronder meer informatie in een handig overzicht.

Canvasframe 2 cm

canvas 2 cm frame

Materiaal

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Opnieuw opspanbaar:


Geschuurd hout

200 x 140 cm

20 x 20 cm

2 cm

Canvasframe 4 cm

canvas 4 cm frame

Materiaal

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Opnieuw opspanbaar:


Geschuurd hout

200 x 130 cm

20 x 20 cm

4 cm

Flatscreen frame

canvas 2cm frame

Materiaal

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Opnieuw opspanbaar:


Geschuurd hout

200 x 130 cm

30 x 30 cm

4 cm

Frames en canvaslijsten

Het formaat canvas is geheel aan u. Het minimum formaat is 20 x 20 cm en het maximum 100 x 100 cm. De gebruikte latten bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn, waardoor ze niet krom trekken na verloop van tijd. U kunt gemakkelijk en snel uw prijs berekenen in de rekenmodule.

Baklijst achter

canvas baklijst achter

Materiaal:

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Randen zichtbaar?

Kleuren:


Hout

100 x 100 cm

20 x 20 cm

1 cm

Ja, beperkt

witzwarthout

Baklijst voor

canvas baklijst achter

Materiaal:

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Randen zichtbaar?

Kleuren:


Hout

100 x 100 cm

20 x 20 cm

3 cm

Nee

witzwarthout

Let op: Houd er rekening mee dat bij een baklijst voor het frame circa 2 cm over het ontwerp heen valt.


beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: