0 producten € 0,00
foto op canvas printen

Foto op canvas afdrukken, printen en bestellen

Sfeervol uw ontvangstruimte inrichten? Of uw kantoor of woonkamer opvrolijken met de mooiste vakantiefoto's? U kunt makkelijk en snel bij ons uw foto op canvas afdrukken. U levert een ontwerp aan, wij printen vervolgens uw foto op doek. Het bestellen van uw canvas foto is bij Reclameland een fluitje van een cent.13,98

Incl. btw en verzending

Doorloop het bestelproces hieronder voor meer maten en mogelijkheden.


Kies een baklijst locatie:

Kies hier wat voor soort frame en baklijst u wilt hebben.

Kies een kleur baklijst:

Kies een framedikte:

Kies hier een framedikte van de canvaslatten.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Foto op canvas afdrukken

Een mooie herinnering op linnen. Dat is een foto op canvas. Een foto op canvas afdrukken doen wij volledig naar uw wens, net als bij een foto op aluminium. Optioneel voorzien we uw canvas foto gratis van ophangsysteem, zwart-wit of sepia effect én het verwijderen van rode ogen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste canvas voor in uw woning of bedrijf.

Ontwerp voorzien van zwart-wit of sepia effect

Wilt u uw foto een klassieke uitstraling geven door deze te voorzien van een zwart-wit of sepia effect? U kunt bij ons zonder extra kosten als optie kiezen voor één van deze effecten.

Standaard

standaard

Zwart-wit

zwart-wit canvas

Sepia

sepia canvas

Canvas foto bestellen

Een canvas foto staat prachtig in elk interieur. Tijdens het bestelproces uploadt u heel eenvoudig de foto die wij vervolgens voor u op canvas printen. Wilt u uw foto nog bewerken en bijvoorbeeld afbeeldingen, logo’s of teksten toevoegen? In onze gratis online ontwerptool kunt u heel eenvoudig uw eigen canvas maken. Bent u helemaal blij met uw ontwerp, dan kunt u uw canvas bestellen.

Canvas bedrukken

Een canvas foto printen wij op stevig canvasdoek die wij daarna spannen op op een stevig frame. Ons foto op doek kan tegen de zon en kunt u eenvoudig schoonhouden met een vochtige doek. Op de bovenste lat van het canvasdoek monteren we een ophangsysteem, zodat u uw herinnering op linnen heel eenvoudig kunt ophangen.

Canvas zonder baklijst

Canvas zonder baklijst

Een canvas zonder baklijst is het meest bestelde soort canvas. U heeft bij dit soort canvas de keuze uit het standaard 2 cm frame, maar ook uit het dikkere 4 cm frame.

Canvas zonder baklijst

Canvas met baklijst

Bij een canvas met baklijst zit er een luxe houten baklijst aan de voor of achterkant. Deze baklijst hebben we in 3 verschillende kleuren: zwart, wit en houtkleurig.

Uw canvas doek in cadeauverpakking

Bij Reclameland kunt u ervoor kiezen om uw canvas als cadeau in laten pakken. Handig als u bijvoorbeeld het doek direct als cadeau bij iemand wilt laten bezorgen. Met onze zilveren of rode cadeauverpakking doet u het canvas doek gegarandeerd in stijl cadeau!

Zilver

zilveren cadeauverpakking

Rood

rode cadeauverpakking

Uw canvas in de hoogste kwaliteit printen bij Reclameland

Bij Reclameland heeft u de keuze uit 2 soorten doek en manier van bedrukken voor uw canvas. De kenmerken van de beide materialen zijn als volgt:

  • Basic canvas: Een stevig canvasdoek van prima kwaliteit dat goed op te spannen is en jaren lang mooi blijft. Het doek wordt bedrukt op hoge kwaliteit in 4 kleuren. Kleuren en details zijn te beoordelen als 'goed'.
  • Premium canvas: Topkwaliteit doek dat goed op te spannen is en jaren lang mooi blijft. Het doek wordt bedrukt op fotokwaliteit in CMYK. Kleuren en details zijn te beoordelen als 'zeer goed'.

U bepaalt zelf het formaat van uw canvas. De formaten lopen uiteen van 20 x 20 cm tot 200 x 130 cm. Verder biedt Reclameland verschillende framediktes aan. U kunt kiezen voor een frame van 2 cm en 4 cm dik. De latten die Reclameland gebruikt trekken niet krom na verloop van tijd, doordat ze bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn. De prijs berekent u gemakkelijk en snel in de rekenmodule.

Op de bovenste lat van onze canvas doeken is een ophangsysteem gemonteerd, zodat u het canvas doek heel gemakkelijk kunt ophangen. Voor dit ophangsysteem rekenen we geen extra kosten.

Houten frames

De latten die Reclameland gebruikt trekken niet krom na verloop van tijd, doordat ze bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn. Zie hieronder meer informatie in een handig overzicht.

Canvasframe 2 cm

canvas 2 cm frame

Materiaal

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Opnieuw opspanbaar:


Geschuurd hout

200 x 130 cm

20 x 20 cm

2 cm

Canvasframe 4 cm

canvas 4 cm frame

Materiaal

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Opnieuw opspanbaar:


Geschuurd hout

200 x 130 cm

20 x 20 cm

4 cm

Frames en canvaslijsten

Het formaat canvas is geheel aan u. Het minimum formaat is 20 x 20 cm en het maximum 100 x 100 cm. De gebruikte latten bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn, waardoor ze niet krom trekken na verloop van tijd. U kunt gemakkelijk en snel uw prijs berekenen in de rekenmodule.

Baklijst achter

canvas baklijst achter

Materiaal:

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Randen zichtbaar?

Kleuren:


Hout

100 x 100 cm

20 x 20 cm

1 cm

Ja, beperkt

witzwarthout

Baklijst voor

canvas baklijst voor

Materiaal:

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Randen zichtbaar?

Kleuren:


Hout

100 x 100 cm

20 x 20 cm

3 cm

Nee

witzwarthout

Let op: Houd er rekening mee dat bij een baklijst voor het frame circa 2 cm over het ontwerp heen valt.


beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: