0 producten € 0,00

Canvas drukken en printen

Meer informatie

Voordelen van ons canvas:

  • Altijd eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
canvas printen

Kies een product:

Goedkoop canvas printen

canvas printen

Laat uw canvas drukken bij Reclameland en herbeleef uw favoriete momenten elke keer dat u langsloopt. Kies bijvoorbeeld voor een foto van uw trouwdag, uw kinderen of van die geweldige vakantie in een zonnig land.

Ook voor zakelijk gebruik is canvas zeer geschikt. Gebruik het om bijvoorbeeld uw ontvangstruimte sfeervol in te richten. Of wat dacht u ervan om foto’s van de oprichters van het bedrijf of behaalde mijlpalen op het kantoor op te hangen? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u kunt bij ons makkelijk en snel canvas printen.

De prijzen die u ziet zijn altijd:

  • inclusief ophangmechanisme
  • inclusief opspannen van het doek
  • inclusief verzending

U levert een ontwerp aan, Reclameland print het op hoge kwaliteit op een canvas doek, waarna het gespannen wordt op een stevig frame. Het canvas doek dat Reclameland gebruikt kan tegen de zon en is eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. U kunt uw nieuwe aanwinst dus gerust buiten ophangen.

Optioneel voorzien we uw canvas gratis van:

  • ophangsysteem
  • zwart-wit of sepia effect
  • het verwijderen van rode ogen

U hangt uw canvas gemakkelijk door een spijker of schroef in een muur of wand te plaatsen. Door middel van het ophangsysteem kunt u het canvas vervolgens gemakkelijk plaatsen.

Canvas zonder baklijst

Canvas zonder baklijst

Een canvas zonder is het meest bestelde soort canvas. U heeft bij dit soort canvas de keuze uit het standaard 2 cm frame, maar ook uit het dikkere 4 cm frame of zelfs een flatscreen frame, zodat de afbeelding vrijstaand van de muur lijkt te hangen.

Meer informatie over ons canvas zonder baklijst.

Canvas zonder baklijst

Canvas met baklijst

Bij een canvas met baklijst zit er een luxe houten baklijst aan de voor op achterkant. Deze baklijst hebben we in 3 verschillende kleuren: zwart, wit en houtkleurig.

Meer informatie over ons canvas met baklijst.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: