0 producten € 0,00

Foto op glas

Uw afbeelding, logo of foto op glas? Bij Reclameland kunt u heel voordelig uw full colour afbeelding op stevig 5 mm dik plexiglas laten drukken. Een foto afdrukken op glas heeft een luxe uitstraling en kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Kies zelf een formaat en vorm.

Start met bestellen »

  • Eigen formaat of contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere fotoproducten en wanddecoratie.

foto op glas afdrukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Foto op glas met eigen foto

afbeelding op glas printen

Uw afbeelding, logo of foto op glas afdrukken? Bij Reclameland laat u heel voordelig uw full colour afbeelding op stevig 5 mm dik glas, ook wel acrylaat of perspex genoemd, printen. Op zoek naar dikker plaatmateriaal? Kijk dan eens bij foto op dibondtrespa of forex.

Een foto op glas geeft een extra luxueuze uitstraling. De lichtval op het gebruikte materiaal geeft een haast magisch effect. De kleuren van uw foto lijken eruit te springen, wat een adembenemend aanzicht geeft. Uw foto afdrukken op glas? Dan kan dat op verschillende manier worden toegepast. Denk aan deurbordjes, lichtstraten, displays en beglazingen.

Uw bestelling verzenden wij met de grootst mogelijke zorg. Stevig verpakt arriveert uw foto op glas in goede orde op uw adres.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Soorten glas

U kunt kiezen uit de volgende 4 soorten glasplaten:

  • Glashelder, volledig transparant.
  • Gerecycled glashelder, volledig transparant.
  • Half transparant, mat en semi transparant.
  • Opaal, wit en laat weinig licht door.

Glashelder

glashelder plexiglas printen

Gerecycled

glashelder gerecycled plexiglas printen

Half transparant

half transparant plexiglas printen

Opaal

opaal plexiglas printen

Specificaties foto op glas

Zie hier een overzichtelijke vergelijking van onze verschillende soorten glas.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht

Glashelder

5 mm 5791 g/m2

Gerecycled glashelder

5 mm 6000 g/m2

Half transparant

5 mm 6177 g/m2

Opaal

5 mm 5405 g/m2

Bedrukking

Bij een 4/0 full colour bedrukking wordt geen witte inkt gebruik. Dit betekent dat de witte gedeeltes in uw afbeelding de kleur en uitstraling van het materiaal houden. Uw bestand wordt bij het glasheldere glas aan de achterzijde van het materiaal gedrukt.

Kiest u voor de glasheldere variant, dan krijgt u de optie voor 4/0 full colour + volledig witte tegendruk. Bij deze manier van produceren wordt de achtergrond volledig wit en zullen de kleuren van uw ontwerp of foto nog krachtiger naar voren komen.

Boorgaten, afstandhouders en ophangplaten

Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de wand dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken en afstandhouders meeleveren. Liever uw foto op glas onzichtbaar ophangen? Dit kan door middel van ophangplaten. Met een lichte bedrukking kan een ophangplaat aan de voorkant zichtbaar zijn. Voor plexiglas raden wij afstandhouders aan voor het mooiste resultaat.

De ophangmaterialen worden los bij uw bestelling geleverd. Let bij het bestellen en bevestigen goed op of de ophangmaterialen het gewicht van het plaatmateriaal aan kunnen. Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van het product.


consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: