0 producten € 0,00

Foto op glas printen

  • Eigen formaat of contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
afbeelding op glas printen

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op glas printen

afbeelding op glas printen

Uw afbeelding, logo of foto op glas printen? Bij Reclameland kunt u heel voordelig uw full colour afbeelding op stevig 5 mm dik plexiglas, ook wel acrylaat of perspex genoemd, laten printen. Op zoek naar dikker plaatmateriaal? Kijk dan bij ons dibondtrespa of forex.

Uw foto bedrukt op plexiglas geeft een luxueuze uitstraling. De lichtval op het gebruikte materiaal geeft een haast magisch effect. De kleuren van uw foto lijken eruit te springen, wat een adembenemend aanzicht geeft. Foto op glas kent vele toepassingen waaronder deurbordjes, lichtstraten, displays en beglazingen.

Uw bestelling verzenden wij met grote zorg. Voorzien van stevig verpakkingsmateriaal arriveert uw foto op glas in goede orde op uw adres.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Soorten plexiglas

U kunt kiezen uit de volgende 4 soorten plexiglas:

  • Glashelder, volledig transparant.
  • Half transparant, matte uitstraling en semi-transparant.
  • Opaal, wit en laat weinig licht door.
  • Spiegel, weerspiegelt de omgeving.

Specificaties

Zie hier een overzichtelijke vergelijking van onze verschillende soorten plexiglas.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht

Glashelder plexiglas

5 mm 5791 g/m2

Half transparant plexiglas

5 mm 6177 g/m2

Opaal plexiglas

5 mm 5405 g/m2

Spiegel plexiglas

3 mm 3600 g/m2

Bedrukking

Bij een 4/0 full colour bedrukking wordt er geen gebruik gemaakt van witte inkt. Witte vlakken in uw afbeelding worden transparant in het eindresulaat. Bij de glasheldere versie kunt u ervoor kiezen om deze met 4/0 full colour + witte tegendruk te bedrukken. Hierdoor zullen de kleuren krachtiger overkomen en zullen witte vlakken van de afbeelding ook daadwerkelijk wit geprint worden. Aangezien uw foto op de achterzijde geprint wordt bij het glasheldere plexiglas dient het bestand in spiegelbeeld aangeleverd te worden.

Soorten tegendruk

U wilt uw foto laten printen op glashelder plexiglas, maar het eindresultaat moet niet transparant zijn? In dit geval kiest u voor een 4/0 full colour + wit tegendruk bedrukking voor uw foto op glas. U kunt bij ons kiezen 2 soorten tegendruk met witte inkt: volledig of gedeeltelijk.

Volledig wit tegendruk

Uw foto word eerst 4/0 full colour geprint aan de achterzijde van het plexiglas. Vervolgens wordt er een witte inktlaag aangebracht achter het gehele ontwerp. Uw print op glas is in dit geval niet meer transparant. U hoeft in het drukbestand niet aan te geven dat u de achterkant van de foto wilt voorzien van een witte achtergrondlaag. Dit doen wij voor u.

gedeeltelijk wit tegendruk

Gedeeltelijk witte tegendruk

Bij een 4/0 full colour + gedeeltelijk wit tegendruk bedrukking bepaalt u zelf waar uw ontwerp voorzien wordt van witte tegendruk. Op deze manier kunt u de aandacht van de kijker richten naar een bepaald persoon of object op uw foto en creëert u een uniek diepte-effect.

Een gedeeltelijk witte tegendruk kan aangegeven worden in het drukbestand middels een magenta-kleurige spotkleur. Download het instructieformulier (PDF) voor het aanleveren van bestanden met een gedeeltelijk witte tegendruk.

Boorgaten en afstandhouders

Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de wand dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken en afstandhouders meeleveren.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: