0 producten € 0,00

Foto op spiegel printen

  • Eigen formaat of contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere fotoproducten en wanddecoratie.

afbeelding op spiegel printen

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op spiegel printen

foto op spiegel printen

Bij Reclameland kunt u uw foto, tekst of afbeelding voordelig laten printen op spiegel. Vlak voordat u 's ochtends naar uw werk gaat neemt u een kijkje in de spiegel en leest u de leuke, positieve boodschap die u op de spiegel heeft laten printen. Zo begint u de dag weer goed. Bedrukte spiegels zijn niet alleen leuk voor in huis, maar ook voor kledingzaken komen ze zeer goed van pas. Zo voorzien wij uw paskamerspiegel met het grootste gemak van uw logo. Dat staat nog eens professioneel! Wist u dat wij naast spiegels ook op glas printen?

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Nadat wij uw spiegel hebben voorzien van een logo, tekst of afbeelding verzenden wij deze met grote zorg. De spiegel wordt beschermd door stevig verpakkingsmateriaal waardoor het onbeschadigd en glashelder bij u thuis arriveert.

foto op spiegel

Materiaal

Wij printen op zogenaamde plexiglas spiegels, ook wel spiegelacrylaat genoemd. Het grote voordeel van plexiglas spiegels ten opzichte van glazen spiegels is dat plexiglas steviger is en dus minder snel breekt. Het materiaal heeft een dikte van 3 mm en kan in elk gewenste vorm gefreesd worden.

Er wordt op de bovenkant van de spiegel geprint. De reflecterende spiegellaag zit aan de onderkant van het materiaal. Dit heeft als gevolg dat de opdruk zelf ook weerspiegelt wordt. De afstand tussen de bedrukking en het reflecterende oppervlak is circa 3 mm.

Bedrukking

Uw foto op spiegel wordt standaard enkelzijdig in full colour bedrukt. Bij een full colour bedrukking wordt geen witte inkt gebruikt. Witte vlakken in uw ontwerp blijven dus onbedrukt. Wilt u toch gebruik maken van een bedrukking met witte inkt voor uw spiegel? Dan kiest u voor een full colour + wit bedrukking.

De bedrukking met witte inkt dient apart aangegeven te worden in het drukbestand. Dit kan met een magenta spotkleur. Download het instructieformulier (PDF) voor meer informatie over het aanleveren van bestanden voor een product met full colour + wit bedrukking.

Opties

Indien u uw spiegel aan de wand wilt monteren dan biedt Reclameland daar meerdere oplossingen voor. De onderstaande opties zijn mogelijk tijdens het bestelproces.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.