0 producten € 0,00

Geniete menukaarten drukken

Meer informatie

Voordelen van onze kleine oplage geniete menukaarten:

  • Vele formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
menukaarten drukken

Goedkope geniete menukaarten drukken

geniete menukaarten drukken

Geniete menukaarten drukken we vaak en veel bij Reclameland. We kunnen het ook snel leveren, in veel gevallen al de volgende dag! Zie voor andere bindingswijzes in kleine oplage ook onze magazines met spiraalbinding, gelijmde magazines of losbladige magazines.

Onze geniete menukaarten zijn van hoge kwaliteit. Uw ontwerp wordt dubbelzijdig gedrukt op mat of glanzend papier. Of gaat u toch liever voor het exclusievere recyclingpapier? U kunt uw geniete menukaarten dus zo luxe maken als u zelf wilt. Laat ze niet alleen drukken voor gerechten, maar gebruik ze ook als bijvoorbeeld geniete drankkaarten.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Degelijk en herbruikbaar

Wij begrijpen dat geniete menukaarten tegen een stootje moeten kunnen. Als ze veel in aanraking komen met vocht dan raden we aan om een afwerking met UV lak of mat folie te kiezen. Deze geniete menukaarten zijn af te nemen met een licht vochtig doekje. Zo krijgt u ze gemakkelijk schoon als klanten er bijvoorbeeld koffie op morsen en zijn ze opnieuw te gebruiken.

kleine oplage geniete menukaarten

Kleine oplage geniete menukaarten

Geniete menukaarten in kleine oplages drukken we bij Reclameland al vanaf 1 stuks en in ieder gewenst aantal. Deze produceren we met onze HP Indigo drukpersen.

Meer informatie over onze kleine oplage magazines.

grote oplage geniete menukaarten

Grote oplage geniete menukaarten

Voor grote oplages tot maar liefst 5.000 stuks kunt u ook bij ons terecht. Deze oplages drukken we met de beste Komori persen.

Meer informatie over onze grote oplage magazines.

Belangrijk om te weten bij menukaarten drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van de menukaart is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een menukaart van bijvoorbeeld 40 pagina's heeft u dus 36 pagina's binnenwerk.