0 producten € 0,00

Gerecycled plexiglas bedrukken

Wilt u op een duurzame manier uw favoriete foto's ophangen? Kijk dan niet verder dan ons gerecycled plexiglas. Dit plexiglas, dat voor 70% is gerecycled, is een duurzame keuze die uw huis of kantoor een prachtige uitstraling zal geven. Bovendien zorgt onze kwalitatieve bedrukking ervoor dat uw foto's er nog jarenlang prachtig uitzien.

Start met bestellen »

  • Eigen formaat of contour
  • Duurzame keuze
  • Gratis verzending
gerecycled glashelder plexiglas

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Plexiglas drukken

afbeelding op glas printen

Met ons gerecycled glashelder plexiglas haalt u niet alleen een prachtige afbeelding in huis, maar kiest u ook een verantwoord en duurzaam materiaal. Dit plexiglas is gemaakt van gerecycled materiaal en is een keuze die lang meegaat. Bovendien zorgt het glasheldere plexiglas voor een briljante afdruk die uw foto's laat schitteren. Of u nu op zoek bent naar een unieke manier om foto's weer te geven of een statement wilt maken met uw marketingmateriaal, gerecycled glashelder plexiglas is hier de perfecte manier voor!

Wij bieden nog meer mogelijkheden aan om uw foto op glas te laten afdrukken. Altijd in het door u gewenste formaat of zelfs een unieke vorm!

Milieubewust foto's afdrukken

In vergelijking met ons reguliere glashelder plexiglas is er nagenoeg geen zichtbaar verschil in uitstraling. Ook de manier van produceren gebeurt op dezelfde wijze. Met het gerecycled plexiglas levert u dus niet in op kwaliteit, maar kiest u voor een duurzaam alternatief.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Gerecycled plexiglas bedrukken

Niet alleen is het een duurzame keuze om voor het gerecycled glashelder plexiglas te kiezen, maar zijn er uiteraard ook verschillende opties mogelijk om de plaat te bedrukken. Goed om te weten: is dat wit geen standaard drukkleur is. Alles wat de kleur wit is in het drukbestand zal de kleur van het materiaal blijven, in dit geval zal dit dus glashelder zijn.

Voor verschillende ontwerpen is het gebruiken van wit toch een mooie toevoeging. Daarom bieden wij naast een volledige 4/0 full colour bedrukking ook de mogelijkheid voor 4/0 full colour + volledig witte tegendruk. Bij deze manier van produceren wordt de achtergrond volledig wit door deze te voorzien van een blockout folie en zullen de kleuren van uw ontwerp of foto nog beter naar voren komen.

Bedrukt plexiglas ophangen

Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de muur dan kunnen wij eventueel de boorgaten alvast voor u maken en afstandhouders meeleveren. Liever uw plexiglas bedrukken en vervolgens onzichtbaar ophangen? Dit kan door middel van ophangplaten. Met een lichte bedrukking kan een ophangplaat aan de voorkant zichtbaar zijn. Voor plexiglas raden wij afstandhouders aan voor het mooiste resultaat.

De ophangmaterialen worden los bij uw bestelling geleverd. Let bij het bestellen en bevestigen goed op of de ophangmaterialen het gewicht van het plaatmateriaal aan kunnen. Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van het product.


consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: