0 producten € 0,00

Green screen kopen - oprolbaar doek

Wilt u uw foto’s en video’s naar een hoger niveau tillen? Een oprolbare green screen kopen is dan de oplossing. De green screens van Reclameland helpen u met het nog professioneler maken van uw foto’s en video’s. Niet als een vaste achtergrond, maar een green screen dat u eenvoudig oprolt en meeneemt naar waar u maar wilt. Zo bouwt u eenvoudig op iedere gewenste plek uw eigen professionele studio op!

Start met bestellen »

  • 8 verschillende formaten
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending
green screen kopen

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp scherm:

Kies een rollup bannercase:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Green screen kopen

rollup banners drukken

In de film- en fotowereld zijn ze niet meer weg te denken: green screens. Met behulp van de green screens hoeven er geen complete decors gebouwd te worden. Digitaal kan met de juiste software achteraf op het groene scherm het juist decor ‘geprojecteerd’ worden. Niet alleen voor grote studios in Hollywood, maar ook ideaal voor bijvoorbeeld uw eigen YouTube-kanaal of fotostudio. En het green screen van Reclameland wordt gedrukt als rollup banner en is daardoor ook nog eens gemakkelijk mee te nemen en zo te gebruiken waar u maar wilt.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Oprolbaar green screen

De green screens worden gemaakt van onze rollup banners. Het green screen is eenvoudig uit te rollen en op te zetten. Ideaal voor als u geen vaste studio heeft of veel op locatie werkt. Samen met de gratis meegeleverde draagtas is het vervoeren eenvoudig. Heeft u wel een vaste studio waar u het green screen wilt laten staan? Dan kan dat natuurlijk ook. Het product heet dan wel green screen, maar het spandoek laten bedrukken kan in verschillende kleuren: groen, blauw, wit, zwart, grijs, rood of geel.

Wat kunt u met een green screen?

Met een greenscreen kunt u speciale software opdracht geven om alles dat groen is te vervangen door een ander beeld. Groen is gekozen omdat dat een kleur is die bijna niet voorkomt in het menselijk uiterlijk. Op groene ogen na dan. Maar andere kleuren kunnen net zo goed gebruikt worden om hetzelfde effect te krijgen. Let er wel op dat u geen kleding draagt met dezelfde kleur als het achtergrondscherm. Dit zal namelijk opgaan in de ‘nieuwe’ achtergrond.

Let op: Green screens zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze worden namelijk vervaardigd op basis van individuele keuzes en beslissingen.


Hieronder een overzicht van de CMYK-waardes van de verschillende kleuren:

Green screen C M Y K
Groen 85% 0% 98% 0%
Blauw 99% 92% 0% 0%
Grijs 56% 45% 45% 35%
Rood 0% 95% 98% 0%
Geel 4% 0% 89% 0%

rollup banners drukken

Basic green screen bestellen

De basic green screens in de breedte 80, 85, 100 en 120 x 205 cm zijn van dezelfde serie. Alle systemen hebben een dubbele voet en een enkele aluminium stok voor het doek aan de achterkant. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen). De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Er wordt een handige, gevoerde zwarte tas bijgeleverd waar de banner precies in past. We drukken de print enkelzijdig full colour op 510 grams scheurvast bisonyl.

Gewicht cassette Aantal voeten Bannertas Spotjes (optie)
80 x 205 cm 2,72 kg 2
85 x 205 cm 2,82 kg 2
100 x 205 cm 2,98 kg 2
120 x 205 cm 3,82 kg 2

rollup banners drukken

Premium green screen bestellen

Het premium green screen is van een betere kwaliteit aluminium gemaakt en de afwerking is luxer dan het basic model. Deze banners hebben we met enkele en dubbele voet en stokken ter ondersteuning van het doek. Zie onderstaand tabel voor het complete overzicht. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen).

Gewicht cassette Aantal voeten Bannertas Spotjes (optie)
85 x 205 cm 2,20 kg 1
100 x 205 cm 2,60 kg 1
120 x 205 cm 3,40 kg 2

luxe green-screen

Luxe green screens bestellen

Onze luxe green screen is stijlvol en gemaakt van hoge kwaliteit aluminium. Deze variant heeft geen voet(en), maar blijft staan dankzij de stevige cassette. Het doek is eenvoudig te verwisselen door een handig klemsysteem. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen).

Bij deze luxe green screens leveren we een stevige gevoerde zwarte tas. U kunt kiezen tussen de materialen 510 grams scheurvast bisonyl.

Gewicht cassette Bannertas Spotjes (optie)
85 x 205 cm 5,70 kg
100 x 205 cm 7,00 kg
120 x 205 cm 8,30 kg
150 x 205 cm 10,40 kg

rollup banners drukken

Premium green screen XXL bestellen

De premium green screen XXL is van een zwaardere kwaliteit aluminium gemaakt en de afwerking is luxer dan de basic rollup banner. De premium green screen XXL heeft een dubbele voet en een dubbele aluminium stok aan de achterkant om het doek omhoog te houden. De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Er wordt een stevige tas bijgeleverd waar de green screen precies in past. We drukken de print enkelzijdig full colour op 510 grams scheurvast bisonyl. Opzetten van deze banner is het makkelijkst met 2 personen.

Gewicht cassette Aantal voeten Bannertas Spotjes (optie)
200 x 205 cm 12,00 kg 2
200 x 255 cm 12,00 kg 2
200 x 305 cm 12,00 kg 2