0 producten € 0,00

Hardcover boek drukken

Bij Reclameland laat u snel en voordelig uw hardcover boek drukken. De harde kaft zorgt samen met een binnenwerk van kwaliteitspapier voor een product met luxe uitstraling!

Ook voor het printen van een kleine oplage kunt u bij ons terecht. Hierdoor kiest u ook eenvoudig voor bijvoorbeeld vijftig hardcover boeken.

 • Al vanaf 50 stuks
 • Verschillende formaten
 • gratis verzending
hardcover boeken drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover:

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Hardcover boeken laten drukken

boeken drukken

Er zijn veel verschillende doeleinden waarvoor u uw hardcover boek kunt laten drukken. Het is een extra luxe manier om uw herinneringen, foto’s, afbeeldingen of teksten te bundelen. Hierbij kunt u denken aan een proefschrift, een fotoboek, een verslag of productcatalogus. U kunt er dus alle kanten mee op!

Voor uw hardcover boek bent u bij Reclameland aan het juist adres. Doordat wij dagelijks honderden boeken produceren, bent u verzekerd van mooi boek. Door de ruime keuze aan afwerkingen, formaten, papiersoorten en aantal pagina’s stelt u eenvoudig een product samen dat voldoet aan uw wensen. Niet alleen hardcover, maar ook boeken met een zachte kaft.

Doordat wij al het drukwerk in eigen huis produceren, hebben wij volledige controle over het gehele proces. Dit begint bij het controleren van de drukbestanden en gaat door tot het verzenden van het complete product. Hierdoor kunnen wij uw hardcover boek snel drukken tegen scherpe prijzen en tegelijkertijd de kwaliteit waarborgen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Wat is een hardcover boek?

Een hardcover boek is een boek met een extra stevige cover. Deze cover is gemaakt van dik karton. Dit zorgt voor extra bescherming en geeft tegelijkertijd een luxe uitstraling. Het binnenwerk wordt op één van de vele beschikbare papiersoorten gedrukt. De beschikbare papiersoorten beschikken allemaal over een FSC of een PEFC certificaat. Hierdoor weten wij zeker dat het papier gemaakt is van hout uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen.

Het binnenwerk van de hardcover boeken wordt in de rug verlijmd. De dikte van deze rug is afhankelijk van het aantal pagina’s waar u voor kiest. Dit is minimaal 40 en kan oplopen tot maximaal 196. Wanneer het binnenwerk verlijmd is, wordt deze in de cover geplaatst. Met een zogeheten kneep wordt dit vastgemaakt aan de cover. Hierdoor ontstaat een stevig en duurzaam geheel.

Heeft u meer pagina’s die u wilt laten printen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Formaten

Voor uw hardcover boek kunt u eenvoudig kiezen uit één van onze standaard formaten. Naast de welbekende formaten als A4 en A5, zijn ook de vierkante boeken een populaire optie die wij kunnen bedrukken.

 • A4 staand - 29,7 x 21 cm
 • A5 staand - 21 x 14,8 cm
 • A5 liggend - 14,8 x 21 cm
 • Vierkant 20 x 20 cm

Papiersoorten

De cover voor het boek is in alle gevallen van hetzelfde materiaal gemaakt. Waar u wel voor kunt kiezen, is de afwerking. De harde kaft wordt voorzien van een glans laminaat of een mat laminaat. Hierdoor krijgt de cover extra stevigheid en is het beter beschermd tegen krassen en andere invloeden van buitenaf.

Voor het binnenwerk van de hardcover boeken heeft u verschillende opties voor wit papier. Hieronder vindt u de mogelijkheden overzichtelijk op een rijtje:

 • 100 gram glans mc
 • 100 gram mat mc
 • 120 grams lasergeschikt bankpost
 • 135 gram glans mc
 • 135 gram mat mc
 • 170 gram glans mc
 • 170 gram mat mc
 • 170 gram recyclingpapier

De mc (machine coated) opties zijn gestreken papiersoorten. Hierdoor zijn deze minder geschikt om te beschrijven met pen of potlood. Het recyclingpapier heeft een meer open structuur, waardoor deze wel goed beschrijfbaar is.

Kosten

De prijs voor een hardcover boek is afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij hebben name de papiersoort en het aantal pagina’s een grote invloed. Doordat u uw eigen hardcover boek samenstelt, is hier geen vaste prijs voor. Wij produceren al het drukwerk in eigen huis. Hierdoor profiteert direct van onze scherpe prijzen.

Verschijnt en verspreidt u uw drukwerk minimaal drie keer per jaar? Dan valt dit onder het 9% BTW percentage van periodiek drukwerk. Is dat voor u van toepassingen? Dan kunt u contact opnemen met ons, zodat wij voor u kunnen aanpassen.

Een hardcover boek drukken met eigen ontwerp

Voor het drukken van hardcover boeken levert u twee drukbestanden aan. Eén ontwerp is voor de cover en het andere ontwerp is voor het binnenwerk. Het binnenwerk levert u als losse pagina’s aan. De cover - die voor 4 pagina’s telt - levert u in een apart bestand aan. Houd hierbij rekening met de rugdikte.

Tip: selecteer de opties waarmee u uw hardcover boek wilt laten drukken en u vindt op de werktekening alle benodigde formaten!

Binnenwerk

Voor de pagina’s van het binnenwerk raden wij aan om de binnenste 5 mm van de pagina vrij te houden van drukgegevens. Door de inkt hecht de lijm minder goed aan de pagina’s waardoor de binding minder lang mee kan gaan. Het gaat om de 5 mm aan de rugzijde van de pagina.

hardcover
zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: